- 9 Aralık 2015
- 357
- 571
- 18
- 36
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.981
Evet cnmcnm sen istanbuldamıydın
Evet cnm
çok mantıklı bence de benim de aklıma yattı fikrin canım teşekkür ediyorum :)Canım ben sadece cıkolata lokum tarzı ufak atıstırmalık koymayı dusnyrm. Hastanenınde ıkram ettıgı lohusa serbetı var. Bence yeterlı. Cnku hstaneye cok kısı gelcegını sanmyrm gelenlerde ztn aılemden kısıler olur. Ben hedıyelıklerı fln bebek mevlutunde dagıtmayı dusunyrm
Bnde 35.haftama gırdım cnm. Ikı gun once gıttım bnde kontrole banada ıdrar tahlılı yaptırdı.cok cukur proteın cıkmadı. Ama br enfeksıyon varmıs. Bol su iç dedi.inşallah sendede bırsey cıkmaz
Kızlar merhaba hastane de gelenlere ikram etmek için neler hazırlayabiliriz ne yapabiliriz ilk bebek zaman da azaldı acemilik başa bela :)
Oh sevındm cnm ya. Nst ye girmedik biz. Ikı hfta sonra muane edıcem dedı.yanı catı muanesı.hafiften korkmaya basladım benProtein negatif çıktı canım. Enfeksiyon da yokmuş çok şükür. Sadece akıntı var diye fitil verdi. 1 hafta günde 1 atacağım.
Ama nst de doğuma bir adım daha yaklaştığımı farkettim. Bu sefer biraz çarpıntı çıktı. Ama önemli değilmiş.
Medipol bagcılar. Elif hanıma gıdıyorum.yoksa sende mi medıpole gidiyosunhangi hastaneye gidiyorun. yoksa aynı yere mi gidiyoruz. lohusa şerbeti diyince
Maşallah cnm. Bizde suan 35haftaya girdik.2700gr 47cm kızımız:)Kizlar şimdik geldim hastaneden bebeğim donmuş 2.800 olmuş 48 cm ilk oğlum gibi topik olucak kuzuucum
Yanı ztn hastanede 1gun kalıyosun okdr curcunaya gerek yok bnce cnmçok mantıklı bence de benim de aklıma yattı fikrin canım teşekkür ediyorum :)
Teşekkürler canım kilo önemli değil sağlıkla zamanında dogsunlar bizde sağlıklı olalım yeterMaşallah cnm. Bizde suan 35haftaya girdik.2700gr 47cm kızımız:)
Amin amin.doktorum benı bıraz fırcaladı bu ay 3kılo aldım dıye.cok kılo almamı ıstıyor.bnde yemek yemeyı abartmıyorm ama cok fazlada dıkkat etmedım bu ay. dogumumun kolay olması ıcın dıkkat etmem gerekıyormus. Bakalım herseyın hyırlısı olsun hakkımızda.Teşekkürler canım kilo önemli değil sağlıkla zamanında dogsunlar bizde sağlıklı olalım yeter
Medipol bagcılar. Elif hanıma gıdıyorum.yoksa sende mi medıpole gidiyosun
Bu cuamrtesi hepsini gezdim cnm dogumhane harıc. Dogum oldugu ıcın onu goremedım. Sancı odalrı normal oda gıbı tek kısılık hatta ben normal oda sandım:) normal yatıs yapışacak odalarda gayet guzel temız. 34tane odaları varmıs. Gece kocu vardı adı sevgı.bızle baya ılgılendı. Odeme yaptıgımz böşümün yanında hosgeldın bebegım dıye bır bolum bar odası orası.bidahaki gittiginde onla gorusursunevet cnm bende suna hn ma gidiyorum. Sen hiç odaları sancı odasını doğumhaneyi gordunmu ben 2 temmuzda gidince görmek istiyorum
Oh sevındm cnm ya. Nst ye girmedik biz. Ikı hfta sonra muane edıcem dedı.yanı catı muanesı.hafiften korkmaya basladım ben
Çatı muanesı yapıldımı pekı sanaTabi bir de işin o boyutu var. Doğum hızla yaklaşıyor artık daha detaylı muayene olacak.
Bugün öğlen girdim hastaneye saat 4 de çıkabildim.
Bu cuamrtesi hepsini gezdim cnm dogumhane harıc. Dogum oldugu ıcın onu goremedım. Sancı odalrı normal oda gıbı tek kısılık hatta ben normal oda sandım:) normal yatıs yapışacak odalarda gayet guzel temız. 34tane odaları varmıs. Gece kocu vardı adı sevgı.bızle baya ılgılendı. Odeme yaptıgımz böşümün yanında hosgeldın bebegım dıye bır bolum bar odası orası.bidahaki gittiginde onla gorusursun
Kizlar şimdik geldim hastaneden bebeğim donmuş 2.800 olmuş 48 cm ilk oğlum gibi topik olucak kuzuucum
Maşallah cnm. Bizde suan 35haftaya girdik.2700gr 47cm kızımız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?