- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.961
Yaa ben.cok uzuluyorum bebeğim niye beslenemedi.bakamadim ona..yavrum yoruldu uykusuz gidasiz kaldi
30temmuz diyo dr.ama bizim hesabimiza göre 22temmuz..Cnm takma kafana bu hafta hiç yorma kendini beslenmen de dikkat et hemencecik toparlar. Bak ben kızımdayken son 20 günde çok dikkat etmiştim 3 ü zor bulur denen bebeğim 3.5 kilo doğmuştu. Senin doğum tarihin ne zaman
Canım Allah bağışlasın herşey nasip işte bende dördüncü düşünmüyordum ama zaman geçince yaşta geçmeden eşimin ısrar ve ödülleri sonunda istedik Allah hepimize hayırlı doğumlar versinKız bende 79 luyum benimde ilki 24 yaşındayken doğdu. İkincisi 37arada başka yok yani. 12.5 sene sonra bu doğacak inşallah. Bunu ilkmiş gibi hissediyorum. İlk doğumumda ölümden dönmüştüm. Uzun süre tırstım bi daha düşünemedim. Şimdi kızımın ağlayarak istemesi üzerine bi kardeş yapalım dedik.
Doğumdan sonra geçiyo cnm o lekeler ablamda da öyle olmuştu doğumdan sonra hepsi kayboldu.. bebeğinin kilosunu da hiç takma kafana kilo dediğin değişken bi unsur alır daha..Kizlar yüzümde yer yer lekeler çıktı.cenemde alt dudagimin kenarlarinda.elmacik kemiklerimin hizasında..giderek karariyonasil olucak bilmiyorum boynumda da bi suru et beni minik minik
Dogumdan sonra artik bi caresine bakicam
Tek terleyen ben miyim diye düşünüyordum valla. Havalar tamamen ısındığından bu yana acayip terliyorum. Ellerim ayaklarım hep terli alnım boncuk boncuk oluyor bazen.
Sen bir de daha ileri haftadasın bizden. Normaldir bu kadar ağırlaşman.
Güzel haftalar canımhayırlı haftalar hamişleerrr
hayırlı haftalar hamişleerrr
Hayırlı haftalar hepimize.
Ben bugün öğlen doktora gidip çalışamaz raporumu alıp iş hayatıma kısa bir süre paydos diyorum inşallah.
Tuhaf bir his olacak ama bundan sonra sadece bebeğime odaklanabilirim.
Doğum iznin yanacak ama bayram tatili giriyor
Bnde 35.haftama gırdım cnm. Ikı gun once gıttım bnde kontrole banada ıdrar tahlılı yaptırdı.cok cukur proteın cıkmadı. Ama br enfeksıyon varmıs. Bol su iç dedi.inşallah sendede bırsey cıkmazBenim bayram tatilim zaten haftasonuyla birlikte 6 gün canım 9 gün değil. Çok da farketmiyor yani.
Doktor tam idrar tahlili istedi proteine bakmak için. Ayaklarım falan çok şişiyor ya inşallah sonuç iyi çıkar.
Canım ben sadece cıkolata lokum tarzı ufak atıstırmalık koymayı dusnyrm. Hastanenınde ıkram ettıgı lohusa serbetı var. Bence yeterlı. Cnku hstaneye cok kısı gelcegını sanmyrm gelenlerde ztn aılemden kısıler olur. Ben hedıyelıklerı fln bebek mevlutunde dagıtmayı dusunyrmKızlar merhaba hastane de gelenlere ikram etmek için neler hazırlayabiliriz ne yapabiliriz ilk bebek zaman da azaldı acemilik başa bela :)
Canım ben sadece cıkolata lokum tarzı ufak atıstırmalık koymayı dusnyrm. Hastanenınde ıkram ettıgı lohusa serbetı var. Bence yeterlı. Cnku hstaneye cok kısı gelcegını sanmyrm gelenlerde ztn aılemden kısıler olur. Ben hedıyelıklerı fln bebek mevlutunde dagıtmayı dusunyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?