- 9 Aralık 2015
- 357
- 571
- 18
- 36
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.001
Kuzum bende. Temmuz 1 de gidicem muaneye:)olurmu olur belkı aynı gun dogururuz.cok yakın gunlerımız:)kız biz 36 . haftadayız . ne 35 i ben bugün 35+3 yani 36. hafta. sende dün 35+1 din yani sende 36. hafta :)))
Ya ztn su hafta olayları karıstırıyo hep aklımı:)kız biz 36 . haftadayız . ne 35 i ben bugün 35+3 yani 36. hafta. sende dün 35+1 din yani sende 36. hafta :)))
Ben de bugün 35+1 im :) yaa benimki bu gece yarısı koştu diğer odada uyumaya gitti yine uyutmamışım çok horluyomuşum bu da yeni çıktı sizde de oluyo mu :)))))kız biz 36 . haftadayız . ne 35 i ben bugün 35+3 yani 36. hafta. sende dün 35+1 din yani sende 36. hafta :)))
Hayırlı sabahlaaaarrrrhayırlı sabahlar hanımlar. nasılsınız herşey yolundadır inşallahhh
Canım bir haftadır ayrı yatiyorum çünkü sadece yastık diye kullanıyorum tek yatmak daha iyi rahat donebiliyorumBen de bugün 35+1 im :) yaa benimki bu gece yarısı koştu diğer odada uyumaya gitti yine uyutmamışım çok horluyomuşum bu da yeni çıktı sizde de oluyo mu :)))))
34+0 canım dün gittim pazartesi günleri dönüyor benim haftamohh maşallah hakkaten hem tombik hem uzun :) kaç + kaç tı ozaman 33+ ??
Aynen canım, ben de bayağı horluyorum, kendim bile uyanıyorum horlamama, benimki de ayrı yatmaya çalışıyor, koca yatak bana kalıyor, missss:)Ben de bugün 35+1 im :) yaa benimki bu gece yarısı koştu diğer odada uyumaya gitti yine uyutmamışım çok horluyomuşum bu da yeni çıktı sizde de oluyo mu :)))))
Aynen ya bende kendi sesime uyanıyorum bazen :) yazık kaç gecedir uykusuz uykusuz kalkıp işe gidiyo bide :)Aynen canım, ben de bayağı horluyorum, kendim bile uyanıyorum horlamama, benimki de ayrı yatmaya çalışıyor, koca yatak bana kalıyor, missss:)
Çatı muanesı yapıldımı pekı sana
Anladm canım. HakkımıZda hayırlısıYok canım daha yapılmadı. Doktor nst de sancı çıkarsa alttan muayene de yapar sanırım.
Ya bnde merak edıyorm. Ikı hafta sonra benım dotkorumda çatı muanesı yapıcakKızlar şu çatı muayenesi nasıl oluyor ya bazıları çok basit oluyor diyor ama 2gun önce arkadaşım doğum yaptı hiçte öyle değilmiş anlatın accıkta kendimizi ona gore hatırlayalım.haftaya randevum var kesin yapilacak
Kuzum bende. Temmuz 1 de gidicem muaneye:)olurmu olur belkı aynı gun dogururuz.cok yakın gunlerımız:)
Bende normalde cumartesılerı gıdıyorm esımın ızın olaylarından dolayı. Ama 2sı cumartesı doktorum ızınlıymıs oyuzden cuma gıtcez. Ay iletişimimiz kopmasın kuzu aynı gun dogurursak bakrsın gorusuruz bıle orda:):) bende 2 sinde
aslında 1 inde gidecektim ama o gün işte son günüm helalleşeyim işyerindeki arkadaşlarla birde bayramlaşma var belediyede . toptan helalleşeyim arkadaşlarla dedim
Bende normalde cumartesılerı gıdıyorm esımın ızın olaylarından dolayı. Ama 2sı cumartesı doktorum ızınlıymıs oyuzden cuma gıtcez. Ay iletişimimiz kopmasın kuzu aynı gun dogurursak bakrsın gorusuruz bıle orda:)
Anladm canım. HakkımıZda hayırlısı
Bugün çok yoruldum kızlar. Dün hastanede, bugün evde 2 gündür baya tempoluydum.
Bugün evde ilk günüm olduğu için süpürüp sildim toz aldım. Bebeğin bazı eşyalarını yerleştirdim falan dinlene dinlene yaptım bu saati buldu ama ben de bittim.
Ütüleme işine girişebilirim artık. Salonun ortasında ütü masası ve eşyalar duruyor zaten.
Doktor dün bana akıntı yüzünden mixovul isimli fitil verdi. 1 hafta kullanacağım. Bu fitilden kullanan var mı?
Allah kolaylık versin cnm. Benimde akıntım var idrar yollarında enfeksiyon da var ama ben hicbirsey kullanmadım hic
Evet benimki de ayri yatiyor artik dayanamiyormus :)Ben de bugün 35+1 im :) yaa benimki bu gece yarısı koştu diğer odada uyumaya gitti yine uyutmamışım çok horluyomuşum bu da yeni çıktı sizde de oluyo mu :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?