- 22 Mart 2015
- 1.112
- 1.316
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.841
Allah razı olsun canim.Bende karin ağrısı olmuştu ama o dediğin akıntısı ben yaşamadım ama insallah hamilesindir Rabbim isteyen herkese nasip etsin.hem adetine daha cok var miKızlar merhaba öncelikle hayırlı olsun bebisleriniz size bir sorum olacak bnm bu ay yumurtlama akıntim oldu dort beş gün boyunca ve ben degerlendirdm o günleri üzerinden bi kaç gün geçti dün akşam peceteye koyu kıvamlı beyaz ve sarı arası renkte bildiğimiz krem gbi bi akıntı geldi. Sizce bu nedir iki uç gündür hafif karnimda ağrı hissediyorum bu gebelikolabilir mi nolurr bilgilendirin
Sekiz gün var canım ara ara karnım agriyor bazen batma gibi hissediyorumAllah razı olsun canim.Bende karin ağrısı olmuştu ama o dediğin akıntısı ben yaşamadım ama insallah hamilesindir Rabbim isteyen herkese nasip etsin.hem adetine daha cok var mi
Kızlar merhaba öncelikle hayırlı olsun bebisleriniz size bir sorum olacak bnm bu ay yumurtlama akıntim oldu dort beş gün boyunca ve ben degerlendirdm o günleri üzerinden bi kaç gün geçti dün akşam peceteye koyu kıvamlı beyaz ve sarı arası renkte bildiğimiz krem gbi bi akıntı geldi. Sizce bu nedir iki uç gündür hafif karnimda ağrı hissediyorum bu gebelikolabilir mi nolurr bilgilendirin
Canim benim adete iki gün kala test yapmıştı hafit silik çıkmıştı sende bir kaç gün bekle istersen.tabi beklemek zor olur cok iyi anliyorum ama hayirlisi olsun hakkinda.net karar için bekle canimSekiz gün var canım ara ara karnım agriyor bazen batma gibi hissediyorum
Birde hanimlar kapi süsu hazırlayan var mi ben model bulamadim varsa elinizde resim atabilir misiniz
Çok güzelmiş bunu keçeden mi yapıyorlarCanım ben daha tamamlamadım ama buna benzer. Kral tacını yaptım balonları dikiyorum şu anda tek tek. Hayvan figürleri falan ekledim. Kendim de bir şeyler ekledim bitince ekleyeceğim resmini.
Çok güzelmiş bunu keçeden mi yapıyorlar
Tatlı telaşlar bunlar cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :) benim de biraz sonra dr umla randevum var bakalım bizim bebiş ne durumda.. bir hafta sonra da aile hekimliğindeki son kontrolüme gitcem sona yaķlaştık iyice panik oluyorum ben de :)Kızlar selamlar..
Ben bugün rutin testler için aile hekimine gittim, hemsireye de uğradım, çantan hazırdır herhalde dedi, ben de yoooo deyince, çabuk ol hazırla niye bu zamana bıraktın dediBen de aşırı rahatım, şimdi panik oldum, kendime acil pijama almam lazım, yarın avm'ye bakicaz, bir de bizim burada giysi pazarı oluyor, oradan da bakicaz, belki bulurum bişeyler. .Annem geldi çok şükür, onunla beraber yıkayıp utuluycez ..Bir de odasıni da ikea dan alıcam haftasonu, haftaya da park yatak ve bebek arabasını halledicem insallah, kemeraltindan da hediyelikler için alışveriş yapicam, ondan sonra evde oturup onları hazırlarken bekliycem bebişi
Bu arada aile hekimi hemsiresi elime bir oyuncak bebek verdi, nasıl tutulur nasıl emzirilir nasıl bezlenir onlari gösterdi, ağlayacağım geldi, çok kötü oldum, gerçekten anne mi olucam şimdi ben?
Öğleden sonra da kendi doktoruma randevum var, bakalım bizim kız dönmüş mu? Yüzünü göstercek mi? Kilo aldı mı? Kafamda deli sorular...
Hayırlı sabahlar herkese iyisiniz insallah....@bebegim seni bekliyorum canim ya geçen böyle bebek için yaptığın sözler vardı ya onu nerden aldin ve resmini atarmisin tekrar
Özel hastanede mi yazdırdın raporu? Doktor 37 de tekrar geleceksin falan dedi mi?
Ben 2 kontrolde de sordum 'gelmene gerek yok' dedi yine de emin olamıyorum.
evet cnm özel hastanede yazdırdım. 37. haftada kontrolüm var zaten o zaman sorarım. iş yerimede sorarım.
Pardon canim ya telden yazinca hem bu çerçeve gibi hediyelik süsler vardı onu diyorumsöz derken isimlik mi cnm. ektekini soruyorsan afrahobitasarım instagram sayfası watsap nosu 05432051369
Oda aynı yer cnmPardon canim ya telden yazinca hem bu çerçeve gibi hediyelik süsler vardı onu diyorum
:) belli olmaz canm orasi hayırlısı olsun Rabbim kolayca doğurmayı nasip etsin inşallahSlm kızlar biz de kontrolden geldik şimdi.. bebeğim 49 cm 2825 gr olmuş 37.haftada görünüyo baş çevresi de biraz büyük dedi.. kendimi psikolojik olarak iyice hazırlıyordum normal doğuma ama ufaktan sezaryen yolu görünüyo gibi bana.. o da zaten iki hafta öncesinden yapılıyo az bi zamanım kaldı galiba paşama kavuşmaya :) heyecanlı hissediyor :))))))))
Slm kızlar biz de kontrolden geldik şimdi.. bebeğim 49 cm 2825 gr olmuş 37.haftada görünüyo baş çevresi de biraz büyük dedi.. kendimi psikolojik olarak iyice hazırlıyordum normal doğuma ama ufaktan sezaryen yolu görünüyo gibi bana.. o da zaten iki hafta öncesinden yapılıyo az bi zamanım kaldı galiba paşama kavuşmaya :) heyecanlı hissediyor :))))))))
Tane fiyatı ne kadar canimOda aynı yer cnm
Tane fiyatı ne kadar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?