- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.821
Valla ne güzel bitirmişsin.
Zaten hepsini kendim yapamayacağım gibi duruyor. Önce kardeşim sonra ablam gelecek. Ben anca günlük süpürge tutar yerleri silebilirim. Onda bile bir kaç kere dinleniyorum.
Daha bebeğin ütülenecekleri var. Yapacağım artık yavaş yavaş..
Demi bayağı iş görür gibi duruyo evin içinde..diğer ana kucağından almadım ben zaten dışarda kullanamam çünküAy cnm aynisini bizde alicaz bu ay.. Aynisina baktik bizde kullanisli duruo ben ilk bebegimdede kullanmistim ana kucagi cok rahat etmiştim
Aynen bendede çok istek var ama güç yok..
İki hareket bi otur.. o kadar ağırımki yere bişey düşse o bana bakiyo ben ona ayağımla almaya çalışıyorum. Onu almak için oturmam lazım . Oturunca da kalkmak işkencekoltuğa uzaninca kalkmak için 15 dk geçiyor. Allahtan bebişin ütüler ini bitirdim. Gecelik pijama falan onlarda bitti ama valize yerleştirmedim daha. Ama daha Hediyelikler suslenecek terlik taç falan yapılacak kapı süsü de var ; ( Rabbim hepimize kolaylık versin
Ben de tam tersi ilk önce çantayı ayarladım ne olur ne olmaz diye. Yerleşecek kıyafetler kaldı. Ütü işim ne zaman biter bilmem. İnşallah bebeğim acele etmez diyorum hep.
Çok ağırlaştık valla. Benim ayak bileklerim davul gibi üstelik. Ayaklarımı tanıyamıyorum artık.
Ben de şimdi kapı süsüyle uğraşıyorum. Bu hızla daha 1 haftalık işi var sanki :) Gerçi izne çıkınca daha çok vakit ayırabilirim haftaya biter.
Bende bu ayın sonuna kadar ise devam edeceğim inşallah dayanırım. Bayramla beraber izin başlıyor. İnsallah izne ayrılınca bitiririm bende. Zaten temizliğe kadın tutacağım.
Sadece ne zaman alacağıma karar veremedim. Bayramdan önce mi yaptırsam temizliği sonramı bilemedim. Temizliği erkenden yapıp kirlensin istemiyorum. Sonrada diyorumki ya erken gelirse bebişim
canm cannta bu deri degil ama kumasin kokusu var bi kac gun bekleyim gecmezse yikarim artikErken değil cnm ben de yerleştirdim dolabına bu saatten sonra hazırlıklı olmak lazım her an ne olur ne olmaz.. çantamızı da hazırladım ben yıkamadım ama sildim sadece.. çantan deriyse ondan kokuyo olabilir o tür kokular yıkasan da gitmiyo genelde..fotoğrafını atabilir misin çantanın bi mahsuru yoksa
Aaa güzelmiş çanta bende internette görüp beğenmiştim de kumaşına güvenip almadım deri değilse yıkanabilir eldecanm cannta bu deri degil ama kumasin kokusu var bi kac gun bekleyim gecmezse yikarim artik
düşuk isida atayim o zaman umarim bozulmaz. bende halledip bitirdim şükür ama geri toz falan olacak diye korkuyorum bu kez de isteÇantayı yıkaman lazım canım. Kötü şartlarda dikilip paketleniyor sonuçta tekstil.
Hiç erken falan değil iyi yapmışsın. Ben de dolabı beşiği falan silip başlayacağım ütüleyip yerleştirmeye inşallah. Çantam hazır ama odası boş daha.
cnm hiç bilemiyorum. ben 37. haftaya kadar calışır raporu aldımBu arada doktor bana çalışabilir raporu yazarken 20 haziran'da izne çıkacağım şekilde rapor yazdı. Ben 'rapor için tekrar gelmeme gerek var mı' diye sordum hayır dedi.
Ben şimdi 20 haziran'dan sonra direk izinli mi oluyorum sisteme o şekilde işliyor mu? Hastaneye gitmeme gerek yok değil mi?
canm cannta bu deri degil ama kumasin kokusu var bi kac gun bekleyim gecmezse yikarim artik
Bence bayramdan önce yaptır dar zamana gelmesin. Hemen eskisi gibi olmaz günlük silip süpürüp toz almayla kurtarırsın.
Ben de halıları ve stor perdeleri haftasonu yıkamaya vereceğim. Bayram öncesine bırakırsam yoğun olurlar.
Benim de ablamlar gelecek temizliğe. Yoksa büyük temizliği tek başıma hayatta yapamam. Eşimin yaptığı da içime sinmiyor.
bayram geçince daha boş ve daha güçlü olmazlar mı
cnm hiç bilemiyorum. ben 37. haftaya kadar calışır raporu aldım
Canım burdayiz inşallah artık son ayın ağırlığı kendi sağlığımız bebek hazırlıkları ramazan telaşı çok fazla nette vakit harcayamıyorum 34 u bitirdik şu iki hafta da geçse inşallah riskli dönem bitse diye dualar ediyorum genede inşallah kırk hafta yi bulur doğumum ilk başta nelerden bahsediyorduk şimdi bu günlere geldik çok şükür inşallah hayırlısı ile bebeklerimizin fotoğraflarını da paylaşırız birbirimize herkese kucak dolusu sevgiler
Kizlarrrrr sabahtan beri ara ara asagilarimda bi rahatsizlik var aciliyo gibi cati agrisimi oluyo bilemiyom adini koyamiyorum..Yarin kontrolum var bakalim dr ne dicekk..İnsallah sanci falan cikmas dua edin[/QUOTE
Doğuma hazırlanıyor vücudun canım. 30.haftadan sonra garip garip ağrılar yaşadım bende. Korkmaya gerek yok.sancı olsa duramazsin zaten içini ferah tut.
Seni etiketledim ama olmadi galiba :)bayram geçince daha boş ve daha güçlü olmazlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?