Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Aynen bendede çok istek var ama güç yok..
İki hareket bi otur.. o kadar ağırımki yere bişey düşse o bana bakiyo ben ona ayağımla almaya çalışıyorum. Onu almak için oturmam lazım . Oturunca da kalkmak işkence koltuğa uzaninca kalkmak için 15 dk geçiyor. Allahtan bebişin ütüler ini bitirdim. Gecelik pijama falan onlarda bitti ama valize yerleştirmedim daha. Ama daha Hediyelikler suslenecek terlik taç falan yapılacak kapı süsü de var ; ( Rabbim hepimize kolaylık versin

Ben de tam tersi ilk önce çantayı ayarladım ne olur ne olmaz diye. Yerleşecek kıyafetler kaldı. Ütü işim ne zaman biter bilmem. İnşallah bebeğim acele etmez diyorum hep.
Çok ağırlaştık valla. Benim ayak bileklerim davul gibi üstelik. Ayaklarımı tanıyamıyorum artık.

Ben de şimdi kapı süsüyle uğraşıyorum. Bu hızla daha 1 haftalık işi var sanki :) Gerçi izne çıkınca daha çok vakit ayırabilirim haftaya biter.

Bende bu ayın sonuna kadar ise devam edeceğim inşallah dayanırım. Bayramla beraber izin başlıyor. İnsallah izne ayrılınca bitiririm bende. Zaten temizliğe kadın tutacağım.
Sadece ne zaman alacağıma karar veremedim. Bayramdan önce mi yaptırsam temizliği sonramı bilemedim. Temizliği erkenden yapıp kirlensin istemiyorum. Sonrada diyorumki ya erken gelirse bebişim

Bence bayramdan önce yaptır dar zamana gelmesin. Hemen eskisi gibi olmaz günlük silip süpürüp toz almayla kurtarırsın.
Ben de halıları ve stor perdeleri haftasonu yıkamaya vereceğim. Bayram öncesine bırakırsam yoğun olurlar.
Benim de ablamlar gelecek temizliğe. Yoksa büyük temizliği tek başıma hayatta yapamam. Eşimin yaptığı da içime sinmiyor.

Bu arada doktor bana çalışabilir raporu yazarken 20 haziran'da izne çıkacağım şekilde rapor yazdı. Ben 'rapor için tekrar gelmeme gerek var mı' diye sordum hayır dedi.
Ben şimdi 20 haziran'dan sonra direk izinli mi oluyorum sisteme o şekilde işliyor mu? Hastaneye gitmeme gerek yok değil mi?

canm cannta bu deri degil ama kumasin kokusu var bi kac gun bekleyim gecmezse yikarim artik

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-16-00-59-19.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 31
düşuk isida atayim o zaman umarim bozulmaz. bende halledip bitirdim şükür ama geri toz falan olacak diye korkuyorum bu kez de iste

cnm hiç bilemiyorum. ben 37. haftaya kadar calışır raporu aldım

canm cannta bu deri degil ama kumasin kokusu var bi kac gun bekleyim gecmezse yikarim artik

deviri düşük ayarla cnm. birde hassas yada elde yıkama programında yıka istersen

bayram geçince daha boş ve daha güçlü olmazlar mı

İnsalİnsallah canım hayirlisiyla 2hafta da geçer . Çevremdekilerin hamişlerin çoğu 41.haftada doğum yaptı umarım bizimkiler de haftasını doldururlar.

Kızlar merhaba öncelikle hayırlı olsun bebisleriniz size bir sorum olacak bnm bu ay yumurtlama akıntim oldu dort beş gün boyunca ve ben degerlendirdm o günleri üzerinden bi kaç gün geçti dün akşam peceteye koyu kıvamlı beyaz ve sarı arası renkte bildiğimiz krem gbi bi akıntı geldi. Sizce bu nedir iki uç gündür hafif karnimda ağrı hissediyorum bu gebelikolabilir mi nolurr bilgilendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…