• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar merhaba kasıklarında sancı başlayan var mıı aranızda aşırı bir sancı değil ama ara ara yokluyor korkmaya başladım kontrolüm de haftaya bu süreçten geçen var mı acaba ?
Benimde sol kasığım ağrıyor dünden itibaren, üşüttüğümden mi acaba dedim pazartesi kontrolüm var o zamana kadar dayanmaya çalışacağım

Eki Görüntüle 1847066 kızlar internette bunu gördüm hoşuma gitti %50 indirimli fiyatı bu çok uygun ama kullanışlı mıdır acaba??

Güzel ama bence en fazla 4 aya kadar kullanabilirsin. Hem çabuk sıkılıyorlar hem de çok hareketli olunca aşağı kaymaya başlıyorlar. Yeğenimden biliyorum. Normal bir ana kucağı ne kadar kullanılırsa o kadar işte.
Bence bunun yerine oyun halısı al. Dönmeleri falan daha çabuk oluyormuş.

Kızlar yirmilik diş içerde kist olusturmustu. 3 gün sonra da mikrop lenf bezine sıçramış. Sag kulağımın alti kabakulak gibi şişti. Dişçiye kbbciye ve kadin dogumcuya gittim. 3unun ortak karariyla 1000 mg klavon bid antibiyotik kullanmami istediler. 2 gündür içiyorum ama antibiyotik çocuğa zarar verir mi acaba? İlk gebeliginde falan kullanan var mi?
Geçmiş olsun cnm. Kesinlikle icin rahat olsun 3 doktor birden vermiş kararı .

Kızlar yirmilik diş içerde kist olusturmustu. 3 gün sonra da mikrop lenf bezine sıçramış. Sag kulağımın alti kabakulak gibi şişti. Dişçiye kbbciye ve kadin dogumcuya gittim. 3unun ortak karariyla 1000 mg klavon bid antibiyotik kullanmami istediler. 2 gündür içiyorum ama antibiyotik çocuğa zarar verir mi acaba? İlk gebeliginde falan kullanan var mi?

Ah canım ya sen de ne kadar zorluk gördün bu hamilelikte. Allah şifa versin.
Valla burada kar zarar kısmına bakmak lazım. Enfeksiyon mu bebeğe daha zararlı yoksa ilaç mı?
Doktorlar ne dedi mesela? İçmezsen iltihabın bebeğe etkisi ne olurmuş?

selamlar kızlar bebek bakim cantami aldım sonunda da sizce yikamali miyim bozulurmu acaba. kötü kokusu var o nasi gecer siz naptınız ? kiyafetler hazır bebisin yikandi utulendi cok şükür dolabını da sirkeli sampuanli suyla silip yerlestirdim ama erken değil demi ya doguma kadar geri tozlanir mi acaba?? hemen cantaya mi koysam ??

Çantayı yıkaman lazım canım. Kötü şartlarda dikilip paketleniyor sonuçta tekstil.
Hiç erken falan değil iyi yapmışsın. Ben de dolabı beşiği falan silip başlayacağım ütüleyip yerleştirmeye inşallah. Çantam hazır ama odası boş daha.

Güzel ama bence en fazla 4 aya kadar kullanabilirsin. Hem çabuk sıkılıyorlar hem de çok hareketli olunca aşağı kaymaya başlıyorlar. Yeğenimden biliyorum. Normal bir ana kucağı ne kadar kullanılırsa o kadar işte.
Bence bunun yerine oyun halısı al. Dönmeleri falan daha çabuk oluyormuş.
Hadi yaa bende mutfakta falan iş yaparken buna oturtup yanımda durur diye düşünmüştüm bilemedim şimdi..

esinsem esinsem cnm ben ilk hamileligimde icmistim antibiyotik dis iltihabi icin icmistim bendr korkma dr lar bisi olmaz dediyse gonlunu ferah tut cnm enfeksiyondan daha iyidir icmen... Cok gecmis olsun

Benimde cati agrisi sanirim kemiklerim agriyo resmen gece donerken ozellikle offlya poflaya dönüyorum koca kari gibi resmen :)

Ay kizlar bu ara temizlik aşkım kabarik nedense dogurucammi acaba :)) duramıyorum hergun bisiler yapiyorum yapmadan edemiyorum ay neden acaba enerji geldi bana masallah :)

Benimde cati agrisi sanirim kemiklerim agriyo resmen gece donerken ozellikle offlya poflaya dönüyorum koca kari gibi resmen :)

Ay kizlar bu ara temizlik aşkım kabarik nedense dogurucammi acaba :)) duramıyorum hergun bisiler yapiyorum yapmadan edemiyorum ay neden acaba enerji geldi bana masallah :)
BendBende de istek var ama çabuk yoruluyorum. Yapmayacağım icim daha çok istek oluyo bende de

Bende de temizlik aşkı var da ne enerjim ne de vaktim var. Haftaya izne çıkıyorum yapmak istiyorum ama çabucak yoruluyorum nereden başlasam diye düşünüyorum. Kendi kendime gaza geliyorum anca.

@minnaks , @niglibe , @pikolata78 , @ilkduyansenol , @melekler-engelchen
@cand1907 @sweet-73, @nilistan , Macir Macir , @Aksamlar , @nurme hanımlaarrrr sizler nerelere kayboldunuz.

şimdi geçmiş yazıları okuyordum. hepimiz aynı dönemlerde hcg değerlerini konuşurken. kiminiz ocak ayında doğum yapacak görünüyo. kiminizde hiç bir şey yazmıyo kiminizde eylülde yazıyor. hayırdır arkadaşlar yazmayanlar erken doğum mu yaptınız yoksa ...
Canım burdayiz inşallah artık son ayın ağırlığı kendi sağlığımız bebek hazırlıkları ramazan telaşı çok fazla nette vakit harcayamıyorum 34 u bitirdik şu iki hafta da geçse inşallah riskli dönem bitse diye dualar ediyorum genede inşallah kırk hafta yi bulur doğumum ilk başta nelerden bahsediyorduk şimdi bu günlere geldik çok şükür inşallah hayırlısı ile bebeklerimizin fotoğraflarını da paylaşırız birbirimize herkese kucak dolusu sevgiler

Bende de temizlik aşkı var da ne enerjim ne de vaktim var. Haftaya izne çıkıyorum yapmak istiyorum ama çabucak yoruluyorum nereden başlasam diye düşünüyorum. Kendi kendime gaza geliyorum anca.
Canım ben yeni yaptım ama dört günde yapacağım işi on günde filan yaptım hergun aza az yaparak ilerledim enn son gün de son bir süpürge tuttum yorma kendini sende damlaya damlaya gerçekten göl oluyor

Canım ben yeni yaptım ama dört günde yapacağım işi on günde filan yaptım hergun aza az yaparak ilerledim enn son gün de son bir süpürge tuttum yorma kendini sende damlaya damlaya gerçekten göl oluyor

Valla ne güzel bitirmişsin.
Zaten hepsini kendim yapamayacağım gibi duruyor. Önce kardeşim sonra ablam gelecek. Ben anca günlük süpürge tutar yerleri silebilirim. Onda bile bir kaç kere dinleniyorum.
Daha bebeğin ütülenecekleri var. Yapacağım artık yavaş yavaş..

Canım burdayiz inşallah artık son ayın ağırlığı kendi sağlığımız bebek hazırlıkları ramazan telaşı çok fazla nette vakit harcayamıyorum 34 u bitirdik şu iki hafta da geçse inşallah riskli dönem bitse diye dualar ediyorum genede inşallah kırk hafta yi bulur doğumum ilk başta nelerden bahsediyorduk şimdi bu günlere geldik çok şükür inşallah hayırlısı ile bebeklerimizin fotoğraflarını da paylaşırız birbirimize herkese kucak dolusu sevgiler

inşallah cnm hepimiz

Back