• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Merhaba. Benim bebekte down sendromu vardı. Hem vücut hemde beyin olarak gelişmemiş karnimda ölmüştü. O günden beri hamile olamadım. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
cnm yaaa çok geçmiş olsun. Rabbim tez vakitle hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

bende iyiyim şükür. 35. haftadayım artık geri sayım başladı bizdede ..

Merhaba ben ekleyemedim o yüzden hicbirsey yazmıyor 36 haftalık olduk biz. Erken doğum olmadı şükür. Bakalım en son ters pozisyondaydi bebek o yüzden sezeryan için gün vermişti doktor. Ama donmus olabilir bu hafta tekrar gideceğim donmemisse eğer Arife günü bebegimiz kucagimizda inşallah

ohh şükür senden iyi haber geldi ;) kaçıncı haftandasın şimdi.. normal doğum tarihi ne zamandı cnm.

Kızlar 44 cm boyumuz 2750 kilomuz bi sıkıntı yok çok sukur işimiz bitti hastanede kafamız rahat evimize dönüyoruz. Benimle aynı haftada olan birinden doğum için kan aldılar her an doğum olabilirmiş . bir adım daha yaklastigimi anladım. Ama çok sukur bizde bi aksilik yok
Gününü beklicek akıllı kızım insallah

benim oğluşa yaptığımda bunlar ama daha alt açma var kapı süsü varr.. benim terlik ve taç var.. bebeğin beşiği ve benim yatağın ayak ucuna süsü var... inşallah bunlarla başedebilirm. hediyelikler diğer fotodaki gibi fiyonktu tüldü inciydi süslenecek

Eklentiler

• IMG-20160611-WA0005.jpg
    IMG-20160611-WA0005.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20160611-WA0006.jpg
    IMG-20160611-WA0006.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20160610-WA0016.jpg
    IMG-20160610-WA0016.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20160603-WA0016.jpg
    IMG-20160603-WA0016.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20160607-WA0015.jpg
    IMG-20160607-WA0015.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar 44 cm boyumuz 2750 kilomuz bi sıkıntı yok çok sukur işimiz bitti hastanede kafamız rahat evimize dönüyoruz. Benimle aynı haftada olan birinden doğum için kan aldılar her an doğum olabilirmiş . bir adım daha yaklastigimi anladım. Ama çok sukur bizde bi aksilik yok
Gününü beklicek akıllı kızım insallah

gözün aydın cnm. ;)

Selam kızlar. Kontrolümüzü yaptırdık.
Bebişim 34+1 2370gr olmuş.
2 seferdir nst ye giriyorum. Adım adım yaklaştığımı hissediyorum. Az buçuk yusuf yusuf durumları başladı valla. Çok şükür bizde de sancı falan çıkmadı.

Dün 2 saat çantaya girecekleri ütüledim. Baya yorulmuştum hafiften ağrım vardı korktum ama bir şey çıkmadı. Doktorun neden doğuma kadar dinlenmen lazım dediğini daha iyi anladım.
Daha bir dolap dolusu kıyafet var ütülenecek. Oğluşum annesinin işinin bitmesini bekler inşallah. Daha kapı süsünü bile bitirmedim.

Selam kızlar. Kontrolümüzü yaptırdık.
Bebişim 34+1 2370gr olmuş.
2 seferdir nst ye giriyorum. Adım adım yaklaştığımı hissediyorum. Az buçuk yusuf yusuf durumları başladı valla. Çok şükür bizde de sancı falan çıkmadı.

Dün 2 saat çantaya girecekleri ütüledim. Baya yorulmuştum hafiften ağrım vardı korktum ama bir şey çıkmadı. Doktorun neden doğuma kadar dinlenmen lazım dediğini daha iyi anladım.
Daha bir dolap dolusu kıyafet var ütülenecek. Oğluşum annesinin işinin bitmesini bekler inşallah. Daha kapı süsünü bile bitirmedim.
merak etme cnm bende aynı durumdayım. daha çooookkk işim varr ;)

Cnm tulumun içine zıbın giydiriliyo mu yoksa tek başına tulum mu.. alındığında içinde zıbını olmuyo da

Bütün hastane çıkışlarında olmuyor zıbın bazı modellerde var. Genelde çıtçıtlı badi koyuyorlar. Ben ayrıca zıbın aldım o yüzden.
Bir de benim aldığım 10'lu hastane çıkışında tulum yoktu alt üst takım şeklinde koydum o yüzden. 2 alt üst takım ve 1 tulum koydum.

Bütün hastane çıkışlarında olmuyor zıbın bazı modellerde var. Genelde çıtçıtlı badi koyuyorlar. Ben ayrıca zıbın aldım o yüzden.
Bir de benim aldığım 10'lu hastane çıkışında tulum yoktu alt üst takım şeklinde koydum o yüzden. 2 alt üst takım ve 1 tulum koydum.
Benim de aldığım 10 lu hastane çıkışının birinde zıbın var diğer hastane çıkışında ekstra tulum da var ama onda da zıbın yok..

Merhaba kızlar. Sizi sürekli takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum. Allah hepimizi bebişlerimize sağ salim kavuştursun. Birçoğunuz çantanızı hazırlamışsınız, ne güzel. Ben de sizlerden görüp başladım kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye. Çantaya bebiş için kaç takım kıyafet koydunuz? Ben hastane çıkışı dışında 5'li iki tane koymayı düşünüyorum.
Bir konu daha var size sormak istediğim. Ben 31+2de doktora gittiğimde bebişim 2 kg idi. Doktorum tombik bi bebek geliyor dedi. Ben normal doğum istiyorum ve doktorum haftasını doldurursa normal zor olur, normal istiyorsan 36-37 de doğurmaya bak dedi :) ben minyon yapılıyım, kızım da babasına çekmiş. İnşallah normal olur yaa. Sizin bebişleriniz 31-32 haftada ne kadardı?
canım benim ki 32. haftada 1940 gr dı dr minik bi bebek dedi bana

Kizlar gece uyurken bacaginizin arasina yastik koyun iyi gelir dediler bu konuda bilginiz var mi
Canim cok rahat oluyormus ablamlar kullanmisti ama ben cok kullanmiyorum rahat saga sola donemedim..Yatagim ortopedik oldugu icin bi bacagimi karnima dogru cekiyorum genelde rahat yatiyorum ama cok rahatsiz oldugumda da yine ortopedi yastigimi bacak arama koyuyorumm diger yastiklarim yuksek geliyo

Back