- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #5.741
Sağol canimOhh Ohh masaAllah xok güzel hadi gözün aydın canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canimOhh Ohh masaAllah xok güzel hadi gözün aydın canım :)
cnm yaaa çok geçmiş olsun. Rabbim tez vakitle hayırlısıyla nasip etsin inşallah..Merhaba. Benim bebekte down sendromu vardı. Hem vücut hemde beyin olarak gelişmemiş karnimda ölmüştü. O günden beri hamile olamadım. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Kan degerlerim bakıldı kanım biraz dusukmus kan hapina devam dedi drHadi gözünaydın.
Biz de şimdi nst den çıktık doktorun doğumdan gelmesini bekliyoruz. Sancım falan yok zaten bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Kan testi ne için?
Merhaba ben ekleyemedim o yüzden hicbirsey yazmıyor 36 haftalık olduk biz. Erken doğum olmadı şükür. Bakalım en son ters pozisyondaydi bebek o yüzden sezeryan için gün vermişti doktor. Ama donmus olabilir bu hafta tekrar gideceğim donmemisse eğer Arife günü bebegimiz kucagimizda inşallah
Kızlar resimde görülen takım bebişimin ilk kıyafeti olacak inşallah Tüm herşeyini yıkadım ütüledim ama bunu Nasıl yıkamalıyım bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Çok teşekkürlercnm yaaa çok geçmiş olsun. Rabbim tez vakitle hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
bende iyiyim şükür. 35. haftadayım artık geri sayım başladı bizdede ..
Kızlar 44 cm boyumuz 2750 kilomuz bi sıkıntı yok çok sukur işimiz bitti hastanede kafamız rahat evimize dönüyoruz. Benimle aynı haftada olan birinden doğum için kan aldılar her an doğum olabilirmiş . bir adım daha yaklastigimi anladım. Ama çok sukur bizde bi aksilik yok
Gününü beklicek akıllı kızım insallah
merak etme cnm bende aynı durumdayım. daha çooookkk işim varrSelam kızlar. Kontrolümüzü yaptırdık.
Bebişim 34+1 2370gr olmuş.
2 seferdir nst ye giriyorum. Adım adım yaklaştığımı hissediyorum. Az buçuk yusuf yusuf durumları başladı valla. Çok şükür bizde de sancı falan çıkmadı.
Dün 2 saat çantaya girecekleri ütüledim. Baya yorulmuştum hafiften ağrım vardı korktum ama bir şey çıkmadı. Doktorun neden doğuma kadar dinlenmen lazım dediğini daha iyi anladım.
Daha bir dolap dolusu kıyafet var ütülenecek. Oğluşum annesinin işinin bitmesini bekler inşallah. Daha kapı süsünü bile bitirmedim.
Cnm tulumun içine zıbın giydiriliyo mu yoksa tek başına tulum mu.. alındığında içinde zıbını olmuyo damerak etme cnm bende aynı durumdayım. daha çooookkk işim varr
Cnm tulumun içine zıbın giydiriliyo mu yoksa tek başına tulum mu.. alındığında içinde zıbını olmuyo da
Benim de aldığım 10 lu hastane çıkışının birinde zıbın var diğer hastane çıkışında ekstra tulum da var ama onda da zıbın yok..Bütün hastane çıkışlarında olmuyor zıbın bazı modellerde var. Genelde çıtçıtlı badi koyuyorlar. Ben ayrıca zıbın aldım o yüzden.
Bir de benim aldığım 10'lu hastane çıkışında tulum yoktu alt üst takım şeklinde koydum o yüzden. 2 alt üst takım ve 1 tulum koydum.
canım benim ki 32. haftada 1940 gr dı dr minik bi bebek dedi banaMerhaba kızlar. Sizi sürekli takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum. Allah hepimizi bebişlerimize sağ salim kavuştursun. Birçoğunuz çantanızı hazırlamışsınız, ne güzel. Ben de sizlerden görüp başladım kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye. Çantaya bebiş için kaç takım kıyafet koydunuz? Ben hastane çıkışı dışında 5'li iki tane koymayı düşünüyorum.
Bir konu daha var size sormak istediğim. Ben 31+2de doktora gittiğimde bebişim 2 kg idi. Doktorum tombik bi bebek geliyor dedi. Ben normal doğum istiyorum ve doktorum haftasını doldurursa normal zor olur, normal istiyorsan 36-37 de doğurmaya bak dedi :) ben minyon yapılıyım, kızım da babasına çekmiş. İnşallah normal olur yaa. Sizin bebişleriniz 31-32 haftada ne kadardı?
Bizimki de buna benzer teyzesi ben onu da 30derecede yikadim yumuşatıcı kullanmadanKızlar resimde görülen takım bebişimin ilk kıyafeti olacak inşallah Tüm herşeyini yıkadım ütüledim ama bunu Nasıl yıkamalıyım bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Canim cok rahat oluyormus ablamlar kullanmisti ama ben cok kullanmiyorum rahat saga sola donemedim..Yatagim ortopedik oldugu icin bi bacagimi karnima dogru cekiyorum genelde rahat yatiyorum ama cok rahatsiz oldugumda da yine ortopedi yastigimi bacak arama koyuyorumm diger yastiklarim yuksek geliyoKizlar gece uyurken bacaginizin arasina yastik koyun iyi gelir dediler bu konuda bilginiz var mi