- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.561
Tansiyonum en fazla 12-9 olmuştu. Genelde 11-8 falan. Ama şu son bir haftadir fena ödem oldu. Boğazımı zor tutuyorum tuz-seker ve cafeinli icecek konusunda. Galiba ondan oluyorGünde 200 basamak merdiven inip çıkıyorum. Ne olacak halim bilmiyorum canım.
Canım ben yarın alicam bakiyim donerim sanaCnm sen raporu aldinmi . Aldıysan ne yaziyor acaba. Benimde eşim bugün aldı raporu tarih yazmıyormuş. Daha görmedim tabii. 37. Haftaya kadar çalışabilir yaziyomus sadece
Canım bebek donusu son haftalara kadar devam eder 37-38 bakarlar Allahın izniyle döner hiç stres yapmaselam hamişler 32. haftamda bebiş hala dönmemiş böyle olup son anda dönen yada daha ileri ki tarihte dönen var mı ? Sezeryan olmak istemiyorum da. Birde hastane çantasına bebişin kıyafetlerini koyarken tek tek sarıp koymaya gerek var mı yani şimdi yıkadık ütüledik ya toz falan olmasın diye işde :) Bir gün bir konuda bu kadar titiz davranacağımı irdeleyeceğimi rüyamda görsem hayra yormazdım annelik zor meziyetmiş :)
Kuzumun kiyafetlerini yikadim utuledim. Hastane cantamizi hazirliyorum.
Kızlar hastane cantaniza kac tane bebek bezi koydunuz?
Ayy çok tatlı ya. Mis gibi kokmuştur ev güle güle giysin kuzucuk
Biz de bugün çıkıp kalan bütün eksikleri tamamladık. Yıkama, ütüleme ve yerleştirme işi kaldı. Çok tatlı telaşlar bunlar.
Kızlar hastane cantaniza kac tane bebek bezi koydunuz?
bence dr a git kesinlikle muayene olbacağımın iç kısmını ıslattı damla damla aktı . korkudan hemen lavobaya gittim. sonrasında devam etmedi. wc de idrarımı yaparken sapsarıydı. ama ayaktayken akan su gayet su renginde idi . ama şimdilik bi sıkıntı yok
Inanmiyorum resmen benim ayaklarimin aynisi ...Rahatsızlık geçiren tüm hamislere geçmiş olsun. Oruç tutma konusunda da kesinlikle düşünmüyorum. Zaten düzgün beslenemiyorum. Bebeğin bir sürü ihtiyaci varken oruc tutmak delilik olur. Bu arada ayaklarım mahvoldu. Doğum iznine ayrilmak istemiyorum ama bu ayaklar beni daha ne kadar taşır bilmiyorum
Brn tutmicam denemicem bile.bizim dinimiz kolayliklar dini.incelikler dini.menfaatleri dengelemek zorundayim.onemli olan ben degilim bebek.ben tabiki dayanirum acliga veya susuzluga.ama ona bunu yapamam.sonra kaza ederim Allahin izniyleben denemek istiyorum ama süre cok uzun olduğu icin bende eşimde korkuyoruz ya. dr a sormayi biz de unutmuşuz
Canim tam okarak ne zmn aldin raporu?32+0 da mi yoksa 31+0 da miBen de rapor aldim. 37. Haftaya kadar calisabilir, erken doğum olursa o sure dogum sonrasi izne aktarilacaktir yaziyor raporda canım
Ben su büyüyenlerden aldim sallaniyo daGünaydın hamişler hayırlı ramazanlar..
Her ne kadar bu sene oruç farzından muaf olsak da Allah hepimize ramazan ayının bereketini ve güzelliğini yaşatsın inşallah.
Dikkat edin kızlar iş yapıyoruz diye doğuracaksınızçok zorlamayın kendinizi.
Sizce sallanan beşik mi? sallanmayan ikea modeli karyola mı?
Bebek ilk 6 7 ay bambu beşikte yatacak diye almak için acele etmedim ama artık almam lazım ki odası tam olsun.
kolay gelsin canım yat dinlen artık bebiste yorulmustur. bizde ev tasidik bugün kac gündür cok yoruldum su an da heryerim agriyo ve daha ortada hicbisey yok hicbiseyim hazir değil nası yapicam bilmiyorum
Çok tatlılar . Sağlıkla güzel günlerde giysin :)Kuzumun kiyafetlerini yikadim utuledim. Hastane cantamizi hazirliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?