Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ben de komple kesmedim tuz ve şekeri aslında. Zaten aşırı tüketmiyorum o yüzden çok kasmıyorum. Ama pazartesi kontrolde tansiyonum 13-8 çıkmıştı normalden yüksek biraz.
Ayaklarım şu saatte bile hala biraz şiş.

Canım bebek donusu son haftalara kadar devam eder 37-38 bakarlar Allahın izniyle döner hiç stres yapma

Kuzumun kiyafetlerini yikadim utuledim. Hastane cantamizi hazirliyorum.

Ayy çok tatlı ya. Mis gibi kokmuştur ev güle güle giysin kuzucuk
Biz de bugün çıkıp kalan bütün eksikleri tamamladık. Yıkama, ütüleme ve yerleştirme işi kaldı. Çok tatlı telaşlar bunlar.

Inanmiyorum resmen benim ayaklarimin aynisi ...

ben denemek istiyorum ama süre cok uzun olduğu icin bende eşimde korkuyoruz ya. dr a sormayi biz de unutmuşuz
Brn tutmicam denemicem bile.bizim dinimiz kolayliklar dini.incelikler dini.menfaatleri dengelemek zorundayim.onemli olan ben degilim bebek.ben tabiki dayanirum acliga veya susuzluga.ama ona bunu yapamam.sonra kaza ederim Allahin izniyle

Günaydın hamişler hayırlı ramazanlar..
Her ne kadar bu sene oruç farzından muaf olsak da Allah hepimize ramazan ayının bereketini ve güzelliğini yaşatsın inşallah.

Dikkat edin kızlar iş yapıyoruz diye doğuracaksınız çok zorlamayın kendinizi.

Sizce sallanan beşik mi? sallanmayan ikea modeli karyola mı?
Bebek ilk 6 7 ay bambu beşikte yatacak diye almak için acele etmedim ama artık almam lazım ki odası tam olsun.

Ben su büyüyenlerden aldim sallaniyo da

Kizlar son bi gozden gecirelim hastane çantasını

Benim kucuk bi valizim var rengi de fuşya onu hazirliyorum
bi tane 11li bi tane 5li bir de 3lu hastane cikisi koydum
Badiler ayakli ve ayaksiz pijamalar eldivenler
Iki battaniye
Kendim icin gecelik ve pijama
Baska bisey koymadim daha

Yani eksiklerimiz; bebek bezi,biberon
Benim icin terlik,çorap,dis fircasi macunu,

Bebek icin piaik kremi falan ne koyulucak

Cantasini tamtakir hazirlayan var mi

Selamlarr
Hayırlı ramazanlar hepimize... Ramazan sonrasi yavas yavas dogurmaya basliycaz Allâh in izniyle kolayca saglikla bebislerimizi aliriz ins kucagimiza...

Cantami bende hazirlamadim daha malesef eksiklerim var kendime 2 adet pijama ve 1 adet gecelik hasta bezi bebek bezi vs almam. Lazim bu ay basi ins alicam hepsi ayni ay olmuyo malesef :)

Lohusa takimlariniz nasil ve nerden aldiniz kizlar cok pahali pijamalar gecelikler face de. Lohusa sepeti diye bir site buldum orda begendim pijamalar ama fiyatlari yuksek geldi biraz sonucta suan kiloluyuz sonrasında vericez ins pek giyilemeyecek yani...

Sizler naptiniz fikir istiyorum sizlerden

kolay gelsin canım yat dinlen artık bebiste yorulmustur. bizde ev tasidik bugün kac gündür cok yoruldum su an da heryerim agriyo ve daha ortada hicbisey yok hicbiseyim hazir değil nası yapicam bilmiyorum

ayyy gerçekten çok zor . sona bırakmamak lazımmış. 28. haftayı geçmeden bitirmek lazımmış. bebeğin hareketleri o kadar sertki eğilip kalkmama engel oluyo iki harekette nefessiz kalyorum. bugün 2 de yattım sabah 6 da kalktım işe gelmek çok zor geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…