- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.541
ben denemek istiyorum ama süre cok uzun olduğu icin bende eşimde korkuyoruz ya. dr a sormayi biz de unutmuşuzBu arada ramazan geldi aranızda oruc tutmayı düşünen var mi? Ben doktor kontrolunde sormayı unuttum doktoruma oruc hakkında
Kızlar ya bu alttan muayene nasıl olacak . çok korkuyorum ben . 2haftaya randevumuz var nst de sancı çıkarsa alttan bakarlarmi ki
canım cok mu tuzlu yiyosun ondan mi bu kadar olmus dikkat et alman gerekiyosa al izni kendine eziyet etme Allaha emanet olRahatsızlık geçiren tüm hamislere geçmiş olsun. Oruç tutma konusunda da kesinlikle düşünmüyorum. Zaten düzgün beslenemiyorum. Bebeğin bir sürü ihtiyaci varken oruc tutmak delilik olur. Bu arada ayaklarım mahvoldu. Doğum iznine ayrilmak istemiyorum ama bu ayaklar beni daha ne kadar taşır bilmiyorum
ayy cok iğrenç bisey. Kadın olmak çok zor yaaaTecrübem yok ama parmakla açılma var mı diye muayene ediyor sanırım.
Doğum yapacaksın canım muayeneden mi korkuyorsun bir kaç saniyelik bir şey büyütme gözünde
Tecrübem yok ama parmakla açılma var mı diye muayene ediyor sanırım.
Doğum yapacaksın canım muayeneden mi korkuyorsun bir kaç saniyelik bir şey büyütme gözünde
Canım terlemiş olabilir misin? Ben de geçen akşam duş aldım bornozla oturdum bir kaç dakika (malum çabuk yoruluyoruz) giyinmek için kalktım bacak aram senin anlattığın gibi ıslaktı. Ben direk ter diye düşündüm. Hava çok nemli artık daha duştan çıkmadan terliyoruz.
B bebegim seni bekliyorum cnm naptin dr gittin mi?
Rahatsızlık geçiren tüm hamislere geçmiş olsun. Oruç tutma konusunda da kesinlikle düşünmüyorum. Zaten düzgün beslenemiyorum. Bebeğin bir sürü ihtiyaci varken oruc tutmak delilik olur. Bu arada ayaklarım mahvoldu. Doğum iznine ayrilmak istemiyorum ama bu ayaklar beni daha ne kadar taşır bilmiyorum
inş vaktinde gelir hepsi pazartesi de benim 32 hafta kontrol ve çalışabilir raporum var bakalım vericekler mi işe gelmek gittikçe zorlaşıyor
Canım bornozu çıkardığım da kuruydu sonradan akmaya basladi
Tecrübem yok ama parmakla açılma var mı diye muayene ediyor sanırım.
Tansiyonum en fazla 12-9 olmuştu. Genelde 11-8 falan. Ama şu son bir haftadir fena ödem oldu. Boğazımı zor tutuyorum tuz-seker ve cafeinli icecek konusunda. Galiba ondan oluyorAyy çok şişmiş ya gezdirmez bu ayaklar seni hiç. Benim de ayaklarım çok şişiyor işyerinde herkes söylüyor ama seninki çok aşırı. Tansiyonuna baktırıyor musun? Bence takip et bir süre tansiyonunu.
Seninle aynı günlerdeyiz. Doktor bana 20 Haziran'a kadar çalışabilir raporunu zor verdi ben iyiyim çalışacağım dedim. 2 hafta daha çalışacağım.
İnsan hiç istemiyor ama yürümek imkansız oluyorsa mecbur izne ayrılacaksın.
Tuzlu çok yemedim ama biraz yedim galiba :) iki kere güne gittim oralarda boğazıma hakim olamadim canım.canım cok mu tuzlu yiyosun ondan mi bu kadar olmus dikkat et alman gerekiyosa al izni kendine eziyet etme Allaha emanet ol
Elleyince, bastirinca çürük gibi aciyor canım. Bacaklarimin ön kemik kismi da öyle. Ellerim de ha keza sinir sıkışmasından feci ağrıyor. Son aylar beni mahvettiCnm yaa senin bayagi şişmiş. Agriyormu
Ben de rapor aldim. 37. Haftaya kadar calisabilir, erken doğum olursa o sure dogum sonrasi izne aktarilacaktir yaziyor raporda canımCnm sen raporu aldinmi . Aldıysan ne yaziyor acaba. Benimde eşim bugün aldı raporu tarih yazmıyormuş. Daha görmedim tabii. 37. Haftaya kadar çalışabilir yaziyomus sadece
selam hamişler 32. haftamda bebiş hala dönmemiş böyle olup son anda dönen yada daha ileri ki tarihte dönen var mı ? Sezeryan olmak istemiyorum da. Birde hastane çantasına bebişin kıyafetlerini koyarken tek tek sarıp koymaya gerek var mı yani şimdi yıkadık ütüledik ya toz falan olmasın diye işde :) Bir gün bir konuda bu kadar titiz davranacağımı irdeleyeceğimi rüyamda görsem hayra yormazdım annelik zor meziyetmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?