- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.521
Bir şey olmaz inş. Bende de aynı oldu. Sadece gün içinde gözlemle daha vakti bebişin zamanında gelir iinş.
Ikınmamaya çalış bence çünkü ilk oğlumda 36 haftalıkken ıkınır gibi oldum ve suyum patladı sakın ıkınma
inş vaktinde gelir hepsi pazartesi de benim 32 hafta kontrol ve çalışabilir raporum var bakalım vericekler mi işe gelmek gittikçe zorlaşıyorsizlerine göbeği kaskatımı ben bu gece sertliğinden çok sıkıntı çektim.yan yatıyordum bi uyandım dedim galiba midem yerinden kopacak. kasık bölgesi şişmiş ayagımı bile oynatsam canım acıyoki benim acı eşiğim çok yüksektir. bi elimle mideme bastırıyorum bi yandan kasığımı ama bi türlü düzeltemedim kendimi 10-15 dk debelendim yok olmuyor düzelemiyorum. en sonunda eşimi uyandırdım. onunla bile 5 dk dan fazla sürmüştür doğrulmam. çok zor bi akşam ve gece geçirdim. Rabbim daha beterinden korusun. hepimize vakitlice doğurmayı nasip etsin.
sizlerine göbeği kaskatımı ben bu gece sertliğinden çok sıkıntı çektim.yan yatıyordum bi uyandım dedim galiba midem yerinden kopacak. kasık bölgesi şişmiş ayagımı bile oynatsam canım acıyoki benim acı eşiğim çok yüksektir. bi elimle mideme bastırıyorum bi yandan kasığımı ama bi türlü düzeltemedim kendimi 10-15 dk debelendim yok olmuyor düzelemiyorum. en sonunda eşimi uyandırdım. onunla bile 5 dk dan fazla sürmüştür doğrulmam. çok zor bi akşam ve gece geçirdim. Rabbim daha beterinden korusun. hepimize vakitlice doğurmayı nasip etsin.
sizlerine göbeği kaskatımı ben bu gece sertliğinden çok sıkıntı çektim.yan yatıyordum bi uyandım dedim galiba midem yerinden kopacak. kasık bölgesi şişmiş ayagımı bile oynatsam canım acıyoki benim acı eşiğim çok yüksektir. bi elimle mideme bastırıyorum bi yandan kasığımı ama bi türlü düzeltemedim kendimi 10-15 dk debelendim yok olmuyor düzelemiyorum. en sonunda eşimi uyandırdım. onunla bile 5 dk dan fazla sürmüştür doğrulmam. çok zor bi akşam ve gece geçirdim. Rabbim daha beterinden korusun. hepimize vakitlice doğurmayı nasip etsin.
kızlar dün akşam çok korktum. başıma ne geldi bi bilseniz. akşam 8 gibi duş aldım. çıktım bornozla epey uzandım. sonra bornozu çıkardım bi süre sonra daha giyinmemiştim alt taraf ıslanmaya başladı anlayamadım önce aynanın karşına geçtim bi baktım bacaklarımda damla damla ıslaklık.idrarımımı kaçırdım su mu geldi bilmiyorum ama şeffaf renkti. hemen wc ye gittim apar topar topar giyinip uzandım. doktoraDa gitmedim sizce idrar mı suyum geldi azıcık . bide eveli gün akşamdan beri çatı kısmım ağrıyordu. dün sabah sağlık ocağına gittim. ordaki hemşire bu ciddi altan muayene oldunmu dedi yok dedim. belki açılma olabilir demişti o yüzden daha tırsıyorum şu an. randevum çarşmba günü ne yapayım bilemedim
canım benim 2 dra birden gidiyorum ve ikisi de kesinlikle oruc tutman yasak die soyledi..Günler kısa olsa idare edilirdi ama günler bu kadar uzunken tutmamak en sağlıklısıBu arada ramazan geldi aranızda oruc tutmayı düşünen var mi? Ben doktor kontrolunde sormayı unuttum doktoruma oruc hakkında
kızlar dün akşam çok korktum. başıma ne geldi bi bilseniz. akşam 8 gibi duş aldım. çıktım bornozla epey uzandım. sonra bornozu çıkardım bi süre sonra daha giyinmemiştim alt taraf ıslanmaya başladı anlayamadım önce aynanın karşına geçtim bi baktım bacaklarımda damla damla ıslaklık.idrarımımı kaçırdım su mu geldi bilmiyorum ama şeffaf renkti. hemen wc ye gittim apar topar topar giyinip uzandım. doktoraDa gitmedim sizce idrar mı suyum geldi azıcık . bide eveli gün akşamdan beri çatı kısmım ağrıyordu. dün sabah sağlık ocağına gittim. ordaki hemşire bu ciddi altan muayene oldunmu dedi yok dedim. belki açılma olabilir demişti o yüzden daha tırsıyorum şu an. randevum çarşmba günü ne yapayım bilemedim
Rahatsızlık geçiren tüm hamislere geçmiş olsun. Oruç tutma konusunda da kesinlikle düşünmüyorum. Zaten düzgün beslenemiyorum. Bebeğin bir sürü ihtiyaci varken oruc tutmak delilik olur. Bu arada ayaklarım mahvoldu. Doğum iznine ayrilmak istemiyorum ama bu ayaklar beni daha ne kadar taşır bilmiyorum
bacağımın iç kısmını ıslattı damla damla aktı . korkudan hemen lavobaya gittim. sonrasında devam etmedi. wc de idrarımı yaparken sapsarıydı. ama ayaktayken akan su gayet su renginde idi . ama şimdilik bi sıkıntı yok
Bu arada ramazan geldi aranızda oruc tutmayı düşünen var mi? Ben doktor kontrolunde sormayı unuttum doktoruma oruc hakkında
Rahatsızlık geçiren tüm hamislere geçmiş olsun. Oruç tutma konusunda da kesinlikle düşünmüyorum. Zaten düzgün beslenemiyorum. Bebeğin bir sürü ihtiyaci varken oruc tutmak delilik olur. Bu arada ayaklarım mahvoldu. Doğum iznine ayrilmak istemiyorum ama bu ayaklar beni daha ne kadar taşır bilmiyorum
canım benim bebegimde 1940 gr olmus ben her hafta gifecem artik bi hafta nst bi hafta muayeneymis kisiye gore degisiyo canm o merak etmeKızlar merhaba bugün doktor kontrolümüz vardı kızım hiç şaşırtmadı beni yine göstermedi kendini sağ tarafa toplanmış iki büklüm duruyordu :) Kilosu 1850 gr olmuş. Doktor 36. haftada gel dedi normalde 32 den sonra 15 günde 1 çağırılır diye biliyorum ama siz ne sıklıkla gidiyorsunuz doktora birde hastane çantasına kıyafetler düşünüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?