Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Yok canım artık uzun mesafe yürütmüyor bebişler. Ben de dün ve bu akşam biraz yürüdüm eve gelene kadar belime falan ağrı giriyor. bebek yukarıda olduğu halde kasıklarıma çok baskı yapıyor.
Ayakları kaburgamda işyerinde otururken zor nefes alıyorum.

Kullanan ablamlar ve arkadaşlar ıslak mendili unibaby bebek bezini de huggies dediler. Ben de onlardan alacağım.

Iyi akşamlar kızlar. Bende bebisin kiyafetlerjni yikadim ama utulemedim faha. 2 gundur mutfak temizliyorum bugun anca bitti. Hergun bi tarafi temizlesem iyi olur ama cok yoruldum.
Bebek deterjani olarak baby me sivi deterjan aldim. Cokta güzel çıktı. Fiyatida uygun 2 litre 20 tl ve bitkiselmis.

Bende oglumda pamuk ve ilik suyla. Silmistim ama zor. Oluyo oyle o yuzden katkisizlardan alayim dedim ama bilemedim sanki ilk bebegimmis gibi cahilim yaa....

Ewet cnm walla. Benimde legen kemiklerimi. Iktirio resmen acidigini hissediyorum esek sipalari :)

Canım battaniyesi nevresimi herseyini yikamak gerekiyor mu acaba? 5 makine deyince. Benimkinin o kadar kiyafeti yok da. Herseyini mi yikadin acaba diye merak ettim. Bir de kac derecede yikamali malum bazi kiyafetleri narin birseye benziyor.

Canım battaniyesi nevresimi herseyini yikamak gerekiyor mu acaba? 5 makine deyince. Benimkinin o kadar kiyafeti yok da. Herseyini mi yikadin acaba diye merak ettim. Bir de kac derecede yikamali malum bazi kiyafetleri narin birseye benziyor.

Canim ben birak bebek çamaşırını bizimkini bile yumuşatıcısiz yıkıyorum.zaten bingo disinda deterjan da kullanmiyorum.cogu deterjan ve sampuan israil sermayesi.her turlu kanserojen var.guvenemem zaten.bebegiminkini de dalan roxy ile yikadim ama sonra bi defa da deterjansiz calistirdim.iki durulama gibi oldu..

Benim de dogum 30 temmuza bekleniyo

Tabi canım nevresim battaniye el örgüleri alınan kıyafetler cibinlik alt açma ne varsa hepsini yikadim.35-40 derece en uygunu . malum yeni kıyafetlerin kokusu 30da cikmiyi

Bende oglumda pamuk ve ilik suyla. Silmistim ama zor. Oluyo oyle o yuzden katkisizlardan alayim dedim ama bilemedim sanki ilk bebegimmis gibi cahilim yaa....
bnde bu akşm çıkıp şampuan bebek yağı deterjan sabun bebek bezi filan aldım. Poposuna kullanmiycam diorum ama ne olur ne olmaz diye ıslak mendilde aldım. Ben hepsini dalinin aldım bezide molfix tercih ettim. Fiyatlarıda çok uygun. 70li paket ıslk mendil hediye 25 tl. Bebişimin kıyafetlerini yıkadım inşllh yarın utuleyip çantamı da hazrliycam.

Tabi canım nevresim battaniye el örgüleri alınan kıyafetler cibinlik alt açma ne varsa hepsini yikadim.35-40 derece en uygunu . malum yeni kıyafetlerin kokusu 30da cikmiyi
valla bn 30 derecede bebek ayarında yıkamama rağmen gozume çekmiş gibi gorundu. Acaba ıslak olduğu için mi oyle canm. Yarın utuleyince duzelir demi

bnde battaniye havlu ve nevrwsimlerini de yıkadım. Ben 30 dereceye attım, bnce fazlası kuçultur kıyafetleri. Çunku hepsi pamuklu

Ben olsam yikardim sonuçta beşiğe sericeksiniz. Bebis te üstünde yaticak.bizimki karışık canim 9 aydan sonrasını bi çekmeceye kaldırdım.diğerlerini küçükten büyüğe dizdim.belli olmaz bebek belki çabuk toparlar diye 3-6 aylık kıyafetlerde aldım.özellikle ayaksız altlar çok işime yarayacak diye düşünüyorum.

Ben sadece nevresmini yikadim cnm xaten sicakta dogucaklar yorganina vs gerek yok kullanicagim zaman yikiycam onlari... Nevresim derken alt carsafi ve yastigi pikesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…