- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.461
günaydın arkadaşlarrr.
doğum sonrası fikirleriniz için şimdiden çokk teşekkürler fikir oluyor. ben de doğum iznine çıktığımda hepsini halletmeyi düşünüyorum.
canım o konuyu ben de merak ediyorum ama en erken pzartesi sorabilirim doktora haftaya kontrol var.
ya canım benim dr.umda c.tesi gel demişti ama izinliymiş o gün. cumaya da randevu bulamıyorum en erken p.tesi gidebilirim o da 32+3 oluyor işte sorun olur mu diye korkuyorum
canım bu doktora bağlı. burda biri 32+4 de gitmiş almış.
normal bnce canım, bebişler buyuyo haftalarımız ilerliyor. Doğuma çok az kaldı artık. Bu son iki ayda sık sık yaşiycaz bunları. Hiç tedrgin olma tatlımGÜNAYDINLAAAARR
evet yaaa artık çok tatlı hareket ediyorlar. benimkide bu hafta benle oynuyoröyle güzel kayıyorki elimin altında yunus gibi.. kolumu bacağımı bilemiyorum yada omzumu ince bir yeri belli onu dışarı çıkartıyor dokunuyorum dönüyooo öbür taraftan çıkartıyor. orayı okşuyorumm hooop öbür tarafa. çok hoşuma gidiyor.. tabii bazende canımı acıtıyor ama oda tatlı
ama kızlar gece yarısından beri çatımın sol tarafı sancıyor. gece sol bacağımı oynatamadığım gibi sabahta kalktım yüyürken canım acıyo. servise giderkende işe geldiğimde indiğimdede iş yerime milim milim yürüdüm. görenler sen iyice ağırlaşmışsın dediler..Rabbim sağlıcakla güzellikler içinde doğumlar nasip etsin inşallahh
Kızlar bu arada fikirler için teşekkürler. Ben kurabiye atmistim .sarmam da var 3 poşet. Sigara böreği kaldı bitek.kek yapıp atan memnun Kaan varmı aranızda acabacaba.
kızlar günaydın :)) ya su 32 den sonra çalışabilir raporuyla ilgili aklıma takılan bişey var bu cuma tam 32+0 oluyoruz biz. ama o güne randevu bulamadım dr.umdan . pazartesi 32+3 ken alsam raporu sorun olur mu ?
evet cnm. cıkarıp fırına at sıcacık tazecik
kızlar merhaba bebişimin kıyafetlerini yıkamaya başladım fakat kafama takılan bir şey var dalin in yumuşatıcısını almıştım hatta bir posta onunla da yıkadım ama yeni doğan bebek için yumuşatıcının çok zararlı olduğunu arkadaşım söyledi tüm yıkadığım çamaşırları baştan yıkamak zoruna kaldım :) aranızda yumuşatıcı kullanan var mı ? Bu konuda ki fikirleriniz neler bana yardımcı olur musunuz ?
canım hazır yıkamışsın çantanı hazrla bence. Pijama gibi eksiklerinide yavaş yavaş eklersin. Bnde oyle yapıcam. Bez olarak bnde molfix duşunuyorum. Islak mendilde kullanmiycam bn canım. Makyaj silme mendili ve ılık suyla temizliycem poposunu. En sağlıklısı bnce.Ben bebisin kiyafetlerini yikarken dalan roxy kullandim gayet memnun kaldim. Hemen giyemeyecegi seylere dalinin yumusaticisini kullandım hemen giyeceklerine kullanmadim...
Bende bugun ablama yuruyerek gideyim dedim araba esimdeydi canim cikti resmen iyice agirlasmisiz artik walla bidaha yurumiycem o kadar...
Benimde baski oluyo cok asagiya dogru heleki poposumudur neresiyse sisrdimi gobegimi iyicr baski yapiyor...
Bende bu ayin sonunda. Nasipse hast cantami hazirliycam... Maasi alinca gecelik pijama vs eksiklerimi alicam...
Bebek bezi ve islak mendil olarak ne aldiniz... Molfix alayim diyorum prima ogluma pisik yapmisti korkuyorum ya bunada yaparsa diye...
Hım işte buna çok sevindim . çok iyi olacak, çıkardıktan sonrada üzerine cikolaa sos pastadan farkı kalmazevet cnm. cıkarıp fırına at sıcacık tazecik
Bende molfix almayı düşünüyorumBen bebisin kiyafetlerini yikarken dalan roxy kullandim gayet memnun kaldim. Hemen giyemeyecegi seylere dalinin yumusaticisini kullandım hemen giyeceklerine kullanmadim...
Bende bugun ablama yuruyerek gideyim dedim araba esimdeydi canim cikti resmen iyice agirlasmisiz artik walla bidaha yurumiycem o kadar...
Benimde baski oluyo cok asagiya dogru heleki poposumudur neresiyse sisrdimi gobegimi iyicr baski yapiyor...
Bende bu ayin sonunda. Nasipse hast cantami hazirliycam... Maasi alinca gecelik pijama vs eksiklerimi alicam...
Bebek bezi ve islak mendil olarak ne aldiniz... Molfix alayim diyorum prima ogluma pisik yapmisti korkuyorum ya bunada yaparsa diye...
Yok canım facede kapalı bi grup var link atayim sana orda cevap alabilirsinKızlar orda olan var migeçen kasilmalarim vardı onun için verdi bu ilaci kullanan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?