Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

ya canım benim dr.umda c.tesi gel demişti ama izinliymiş o gün. cumaya da randevu bulamıyorum en erken p.tesi gidebilirim o da 32+3 oluyor işte sorun olur mu diye korkuyorum

normal bnce canım, bebişler buyuyo haftalarımız ilerliyor. Doğuma çok az kaldı artık. Bu son iki ayda sık sık yaşiycaz bunları. Hiç tedrgin olma tatlım

KKizlar aslında kıyafetleri yıkama işini olabildiğince erken halletmek gerekiyor muş. Gittikçe agirlasiyoruz. Ben artık çok ayakta duramiyirum.havalarda isindi. Fırsatını varsa hemencecik halledin derim. Ben onemsememistim ama çok zaman aldı 5makine çamaşır yikadim.sukur bitti o iş.bu arada çatı ağrısının sebebi bebisin ağırlığından kaynaklanıyor bence. Çünkü ilk başlarda gündüz sorun olmuyordu gece yatağa girince çatı agrim başlardı. Bebiş aşağı baskı yaptigindanmis .şimdi azaldı çok sukur.

kızlar günaydın :)) ya su 32 den sonra çalışabilir raporuyla ilgili aklıma takılan bişey var bu cuma tam 32+0 oluyoruz biz. ama o güne randevu bulamadım dr.umdan . pazartesi 32+3 ken alsam raporu sorun olur mu ?

Bence sorun olmaz. Doktorunu arayıp sor istersen için rahat olsun.
Bana 35.haftaya kadar yazdığı için 20 Haziran'da çıkabilirsin dedi ve rapor onaylatmak için tekrar gitmem gerekmiyormuş. O tarihte otomatik olarak izne başlıyormuşum ucu açık istirahat yazıldığı için. Açıkcası bu da benim kafamı kurcaladı. Sonradan problem çıkmaz inşallah.

kızlar merhaba bebişimin kıyafetlerini yıkamaya başladım fakat kafama takılan bir şey var dalin in yumuşatıcısını almıştım hatta bir posta onunla da yıkadım ama yeni doğan bebek için yumuşatıcının çok zararlı olduğunu arkadaşım söyledi tüm yıkadığım çamaşırları baştan yıkamak zoruna kaldım :) aranızda yumuşatıcı kullanan var mı ? Bu konuda ki fikirleriniz neler bana yardımcı olur musunuz ?

cnm yumuşatıcı kullanma derim. bende yıkadım ama yumş. kullanmadım

Kızlar ya bana bi deterjan onerisi verin. Neyle yıkıyosunuz bebiş kıyafetlerini. Hiç bi fikrim yok. Bu akşm çıkıp alıyim diyorum, yıkarım yarınada utulerim artık

Ben bebisin kiyafetlerini yikarken dalan roxy kullandim gayet memnun kaldim. Hemen giyemeyecegi seylere dalinin yumusaticisini kullandım hemen giyeceklerine kullanmadim...

Bende bugun ablama yuruyerek gideyim dedim araba esimdeydi canim cikti resmen iyice agirlasmisiz artik walla bidaha yurumiycem o kadar...

Benimde baski oluyo cok asagiya dogru heleki poposumudur neresiyse sisrdimi gobegimi iyicr baski yapiyor...

Bende bu ayin sonunda. Nasipse hast cantami hazirliycam... Maasi alinca gecelik pijama vs eksiklerimi alicam...

Bebek bezi ve islak mendil olarak ne aldiniz... Molfix alayim diyorum prima ogluma pisik yapmisti korkuyorum ya bunada yaparsa diye...

canım hazır yıkamışsın çantanı hazrla bence. Pijama gibi eksiklerinide yavaş yavaş eklersin. Bnde oyle yapıcam. Bez olarak bnde molfix duşunuyorum. Islak mendilde kullanmiycam bn canım. Makyaj silme mendili ve ılık suyla temizliycem poposunu. En sağlıklısı bnce.

Bende molfix almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…