Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Bizim baya bi oldu cnm 3 kapakli dolabin heryeri doldu masallah ayriyetten sifonyerde doldu coraplari biberonlari vs derken...

valla bn 30 derecede bebek ayarında yıkamama rağmen gozume çekmiş gibi gorundu. Acaba ıslak olduğu için mi oyle canm. Yarın utuleyince duzelir demi

Duzelir cnm yikaninca iyice minnak kaliolar el kadarlar zaten :) utuleyince aciliyor merak etme

Bu arada aklinizda olsun english home yuzde 50 indirimde ordan bebisimin sampuanlarini koymaknicin cok guzel bir kutu aldim 40 dan 20 ye dusmus... Battaniye vs de var ama ihtiyacim olmadigi icin almadim ben

Bizim baya bi oldu cnm 3 kapakli dolabin heryeri doldu masallah ayriyetten sifonyerde doldu coraplari biberonlari vs derken...

Hadi yaa bizim dolapta dün geldi 3 kapılı ama sanki boş kalacakmis gibi geldi aldiklarimi düşününce sen büyük kıyafetler de aldın mi canım bebek hemen buyur diyorlar diue çok biseu almak.istemedik biz 0 3 aylık olarak ama diğerlerini de büyüyünce alırız gelenler fln da olur diue almadık alsak mi acaba bilemedim ya

Hayırlı günler kızlar acil chp verebilirmisiniz aranızda magnorm 365mg efervesan tablet kullanan var mi
canım bana doktor magnosit diye bir şey vermişti 15. haftada kasılma ve ağrı gözüküyordu USGde ben onu arada bir aldım ağrım olmadığında almadım zararlı olsaydı vermezdi diye düşünüyorum zaten doktor da seni rahatlatması için veriyorum demişti.

Kızlar merhaba bugün doktor kontrolümüz vardı kızım hiç şaşırtmadı beni yine göstermedi kendini sağ tarafa toplanmış iki büklüm duruyordu :) Kilosu 1850 gr olmuş. Doktor 36. haftada gel dedi normalde 32 den sonra 15 günde 1 çağırılır diye biliyorum ama siz ne sıklıkla gidiyorsunuz doktora birde hastane çantasına kıyafetler düşünüyor :)

Normalde öyle canim iki hafta bir çağrılıyor bana son kontrolumde iki hafta sonra gel dedi

Cnm benim ilk bebegim den kalan cok sey var o yuzden doldu o kdr :) iyi yapmissin hemen buyuyolar zaten

bende hep yetmiyecekmiş gibi hissediyorum. arkadaşıma fotoğraf attım onunda 2 yaşında kızı var . çok almışsın diyor ama ben hala emin değilim
bende dün bir sürü ütü yaptım. battaniyeleri nevresim kıyaftler... ama daha yıkanacaklar var birde yıkanmış olan bi sepette ütülenecekler var. uyku seti almadım daha o yıkanacak gecelik pijamaları yıkamadım daha. ama bebişimin oyuncaklarını yıkadım.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar :) 2 gun once bebegimizin beşiği ve dolabı geldi biz onları yatak odasına koymayı dusuniyorduk hep öyle de yaptık sigdi ama xok üst üste oldu bi butunluk olmadi sanki bi güzelliği kalmadı mobilyaların hiçbir şey görünmez oldu . Bi boş Odamız var acaba diyorum eşyaları boş odaya koyup kendi Odamıza uygun fiyata bi park yatak alsak gece orda yatsa gündüz de odasında mi yatırsam? ? Utuyu fln boş odada yaptığım için birazda kiler gibi kullandığım için Odamızda genis diue önce hiç dusunmedik oraya koymayı ama şimdi içime sinmiyor ua siz ne dersiniz ??

aynı şeyi ben yaptım. ve beğenmedim. hafta sonunu bekliyorum. benimde boş bi odam var daha doğrusu bi gardolap bide ikili koltuk vard. oraya taşıyacağım. koltuğun üstüne mavi bi örtü alacağım. ben birde elekrikli beşik aldımıştım. yaşına kadar kullanılabilir onu odama koyacağım.

Eklentiler

• 8521-elektrikli_be_ik_2_.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 27
kızlar dün akşam çok korktum. başıma ne geldi bi bilseniz. akşam 8 gibi duş aldım. çıktım bornozla epey uzandım. sonra bornozu çıkardım bi süre sonra daha giyinmemiştim alt taraf ıslanmaya başladı anlayamadım önce aynanın karşına geçtim bi baktım bacaklarımda damla damla ıslaklık. idrarımımı kaçırdım su mu geldi bilmiyorum ama şeffaf renkti. hemen wc ye gittim apar topar topar giyinip uzandım. doktoraDa gitmedim sizce idrar mı suyum geldi azıcık . bide eveli gün akşamdan beri çatı kısmım ağrıyordu. dün sabah sağlık ocağına gittim. ordaki hemşire bu ciddi altan muayene oldunmu dedi yok dedim. belki açılma olabilir demişti o yüzden daha tırsıyorum şu an. randevum çarşmba günü ne yapayım bilemedim

Csnim çarşambayi ne bekliyorsun ua gitsene biran önce belki başka bisry dir ama o güne kadar ixin içini yer

canım su gelme durumu ya da sık idrar geliyor gibi oluyorsa git. Ama bir kere böyle bişi olduysa normal çünkü şuan idrar kesesi küçük ve sıkışık olduğu için olablir bana da bir kere oldu korkma. ama ilk durumsa gitmelisin

bacağımın iç kısmını ıslattı damla damla aktı . korkudan hemen lavobaya gittim. sonrasında devam etmedi. wc de idrarımı yaparken sapsarıydı. ama ayaktayken akan su gayet su renginde idi . ama şimdilik bi sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…