Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar aranizda karpal tunel sendromu yaşayan var mi? Sağ elimde vardi. Simdi sol elde de uyusma ve agriyla uyaniyorum. Çok acı veriyor. Artik uyumaktan korkar oldum atel falan kullansam iyi gelir mi acaba?
Seni çok iyi anlıyorum, benim 15. haftada başladı çok şiddetli şekilde ,bilgisayar başı çalıştığım için çok acı çekiyodum.Sabaha karşı ağrıyla uyanıyodum . Uzun zamandır Atel takıyorum yatarken iki koluma da, gün içinde de takıyorum bazen, sabah çıkarınca yine ağrıyo ama oldukça azalttı ağrısını kesinlikle işe yarıyor.Ayrıca doktor B vitamini kullanmamı söyledi bunun için ,ben kullanmadım ama doktoruna bi sor istersen.Geçmiş olsun doğuma kadar böyle maalesef.

Kızlar aranizda karpal tunel sendromu yaşayan var mi? Sağ elimde vardi. Simdi sol elde de uyusma ve agriyla uyaniyorum. Çok acı veriyor. Artik uyumaktan korkar oldum atel falan kullansam iyi gelir mi acaba?

benim yıllardır hep yaşadığım bi sorun cnm ve hala devam ediyor...

teşekkürler cnm. senin ve burdaki tüm hamişlerin anneler günü kutlu olun

ayrıcaaaaaa herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı haftalar. ben anca girebildim. hafta sonu full temizlikle uğraştım. mutfağa ankastre falan takıldı. o yüzden girmişken tavandan tabana bütün mutfağı indirdim. kızımın odasına dolap geldi onun odasıda dağıldı derken her oda birbirine girmişti ve hala evin işini bitiremedim. sabahta işe gelirken çok zor yürüyebildim yorgunluktan

Selam kizlaar
Biz de bu sabah işe gidemedik şeker yuklemesi yaptırıyoruz hastaneden yazıyorum sizlere
Hic de icime sinmedi ama dr israr edince geldim
Başasagi dönmüş kizim teyzeleri kilomuz da 1220gr 28+2
Bu arada ben 67kg ile hamile kaldim 78oldum boyum 167 nasil olucak bilmiyorum minnak 1200gr anne simdiden 12kg aldi nerdeyse

Erkenden dönmüş

Canım 50 lik yapıyorsa korkma çok az etkisi var bebeğe. Ben de yaptırmayacaktım 50 lik deyince kabul ettim.

O kiloların hepsi bize yağ olarak kalmayacak. Ben de 13 kilo aldım. Bak bunu dün okudum.

'Bu hafta bebeğiniz, plasente, rahim ve amniyotik sıvı hepsi bir arada büyüme gösteriyor. Tabi bu durumun böyle gitmesi sizin kilo almanıza ve ağırlaşmanıza neden olacaktır. Gebeliğinizin bu haftasına kadar neredeyse 11-15 kg arasındadır. Bu ağırlığın neredeyse yarısı yukarıda belirtilen nedenlerden kaynaklıdır. Yani bu durumda size kalan kilo miktarı 7-8 arasındadır..'

Maşallah bu arada bebişe. Benim de 28. haftada dönmüştü 1100gr demişti doktor.

Eve geldim kendimicok rahatsiz hissesiyorym 75gr istedi dr um. Hastanedeki de hic bisey sormadan direk 75 gr dedi. Ama hic iyi hisssetmiyorum.kimbilir kuzum nasil etkilenmistir..Allah korusun.cok bitkinim.sanki icim yaniyo yemek borusu mideye kadar..uykum geliyo uyumsk da istemiyorum bu halde..ise gidemedim

Sonuçları aldın mı? Neden bu kadar etkiledi acaba?
Benim artık her gün midem yandığı için alıştım gibi resmen kursağıma kadar hissediyorum. Senin daha önce mide yanman var mıydı bugün ilk defa mı oldu?

Benim de midemin cok yandigi oluyor ama bugunki cok farkliydi.mahvetti resmen beni.buz gibi koca bi bardak sekerli su.ancak simdi duzeldim biraz.sonuclar normal dedi dr.sorun yokmus.resmen saglam adami hasta ediyorlar..neyse ki iyiyim simdi.kuzum da icerde çılgınlar gibi oynuyo.askim yaa o da sasirmistir neler oluyo boyle diye

Bi de uc tane yaşlı teyze kan aliyo..resmen kollarimi delik deşik ettiler.damarlarin ince dediler...her zaman aliyolar.bunlarin üçü birden denedi olmadi.en son elimin ustune taktilar kelebegi..cok sukur bugun de gecti.evimizdeyiz.uyucaz.yarin işe gidicez kuzumla.boyle de cok guzel oldu ana kiz çalışıyoruz

Bende bugun seker icin kan verdim. Ama ben o suyu icmedim çok sukur istemedigimi soyledin dr a oda israr etmedi cok sukur. Hem ac verdik 2 saat sonrada tok verdim sonuclari yarin alicam. Ins hersey yolundadir.

Kac gundur annemle canimiz cikti. Esim gorevdeyken bebisin kiyafetlerini yikadik utuledik. Yatak odasi eşim gelince geliceginden benim simdiki dolabimi ve sifonyeri mi bebisin odasina gecirdik. Hem benimkilere yer acildi hemde o gun karisiklik olmasin diye. Bugun arkadasim sagolsun salon koltuklarimi yikadi çok kirli degildi ama tozu gitsin istedim bebisin agzi vs deger diye... 5 gundur hic durmadik diyebilirim yani. Zaten kiyafetler 8 makineye yakin yikandi as kurut katla utule derken çok yordu walla. .

Heryeri kaldiriyoruz yavas yavas kadincagiz bıktı benden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…