- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #5.121
Dogumdan sonra bebek plasentadan kan almaya devam ediyo kordon sayesinde.dr semra ozer in buna dair bi makalesi var okumani tavsiye ederim canimGec kesilince noluyoki cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogumdan sonra bebek plasentadan kan almaya devam ediyo kordon sayesinde.dr semra ozer in buna dair bi makalesi var okumani tavsiye ederim canimGec kesilince noluyoki cnm
Bebegin sarilik olmasini ve kansizlik sorunu olmasini azaltiyomusGec kesilince noluyoki cnm
maşallah haftasına göre tombiş bir Bebek sanırımSlm bugun dr kontrolrumuz vardi devlet hastanesinde. 1kilo 50 gr olmus kuzum masallah. Seker yuklemesini soyledi dr. Bende istemedigimi soyledim eger cok gerekli degilse dedim. O zmn aclik tokluk sekerine bakalim dedi ptesi ac karnina gidip kan vericem...
Birde ben dogumumu devlette istiodum bugun dr a sordum ki. Iyiki sormusum. Gunduz olursa o giriomus doguma ama. Gece olursa dogum almiyolarmis yani normal. Dogum... Cok canim sıkıldı kendimi orda yapmaya hazirlamistim ben orayi istiodum gunduz. Olursa gene giderim belki ama bir yer daha hazirlamam lazim olmadi ozeldeki dr un hastanesinde yapicam esim gorevden gelsin ayarliycaz
maşallah haftasına göre tombiş bir Bebek sanırım
Canim bence normal o bendede varKızlar çatı ağrısı yaşayan varmı..benim bacakların da dahil olmak üzere agriyo. Diz kapağimdan belime kadar olan mesafe. Normal mi bu ayda başlaması
Cati agrisi ve kuyruk sokumu kemiginde agri 1 aydr var bnde canim. Karnim falan acayip sertlesiyor bide. Ayakta fazla duruncada popom bile aciyor yururkenKızlar çatı ağrısı yaşayan varmı..benim bacakların da dahil olmak üzere agriyo. Diz kapağimdan belime kadar olan mesafe. Normal mi bu ayda başlaması
Cok ciciler güle güle kullanın :)
çookk guzellerrr sağlıcakla giydirin inşllşh
N11'den aldım. Şık mecit lohusa pijama diye arattir çıkıyor canım. 76 tl idi. Benim 20 tl indirim kuponum vardi onunla aldim. Şimdi de anneler günü kampanyalari falan vardır. Bi bak canım.Yaaaa kirmiziya bayildim bem de istiyoruum markasi ne ne kadara nereden aldin kuzum
Sana m beden olur bence canım. Ben de 61 kiloyum. Lohusa pijamalari geniş kesim oluyor zaten. Benim bebis de 1150 gr olmuş.Oo ben l beden alim o zaman 15 kilo aldim bu gidisle 80 olacak dikkat et dedi cokta hareketliyim ama aliyorum hala hizla napacam bilmiyorum bebegim 1200 gr olmus ben 68
Zayif olunca kilo alinca bile zayfsin tabi..ben iri yapiliyim biraz 63 kiloyla kaldim 73 kiloyum(
Ilk paketi prima premiumcare aldim ama sadece bi paket aldim. Bitince hemen canbebe alicam kullananlar cok memnun primadan daha iyi oldugunu soyluyolar. Hem fiyati uygun hemde turk mali.
Canbebe de aklimda bulunsun teşekkürler canım
N11den aldım canim. İkisi 180 tl'ye geldi. Lohusa pijama diye aratinca güzel modeller çıkıyor. Ben tuhafiyelerde ya da ic çamaşırı satilan yerlerdekileri pek beğenmemiştim. Bi de lohusa sepetim diye bir site var orada da çok guzel modeller var. Onu sonradan gördüm canım.Ay cok guzelmis bayildim ne kdra ve nerden aldin cnm pijamalari bende alicam fikir olsun
Canım ayni haftalardayiz. Akintin çoksa idrar yolu enfeksiyonu olmussundur. Ben 2 aydır akintidan çekiyorum. Bazilarinda ağrı da yapıyormuş. Dr'a bir görün ilac veriyor. Erken doğum belirtisi gibi gelmedi bana ama bilemem tabi. Erken doğumda çiş yapar gibi su boşalıyormuş. Tecrubeli anneler daha iyi bilir.Hayırlı sabahlar herkese.bu arada kimse soruma cevap vermedi
Canim teşekkür edrim cevap verdiğin için. Aslında geçen gitmiştim ilaç vermişti bu sefer adet sancısı gibi sancı olunca korktum benimde ilk olduğu için acemilik var.ama bakalım doktorla konuşurum insallahCanım ayni haftalardayiz. Akintin çoksa idrar yolu enfeksiyonu olmussundur. Ben 2 aydır akintidan çekiyorum. Bazilarinda ağrı da yapıyormuş. Dr'a bir görün ilac veriyor. Erken doğum belirtisi gibi gelmedi bana ama bilemem tabi. Erken doğumda çiş yapar gibi su boşalıyormuş. Tecrubeli anneler daha iyi bilir.
Canım bende de var maalesef, benim ödemden oldu, tuzu kes, hamurişini azalt, daha iyi oluyor, bir de ben yumuşak yastık koyuyorum altına gece yatarken...Kızlar aranizda karpal tunel sendromu yaşayan var mi? Sağ elimde vardi. Simdi sol elde de uyusma ve agriyla uyaniyorum. Çok acı veriyor. Artik uyumaktan korkar oldum atel falan kullansam iyi gelir mi acaba?