• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Bende bugun seker icin kan verdim. Ama ben o suyu icmedim çok sukur istemedigimi soyledin dr a oda israr etmedi cok sukur. Hem ac verdik 2 saat sonrada tok verdim sonuclari yarin alicam. Ins hersey yolundadir.

Kac gundur annemle canimiz cikti. Esim gorevdeyken bebisin kiyafetlerini yikadik utuledik. Yatak odasi eşim gelince geliceginden benim simdiki dolabimi ve sifonyeri mi bebisin odasina gecirdik. Hem benimkilere yer acildi hemde o gun karisiklik olmasin diye. Bugun arkadasim sagolsun salon koltuklarimi yikadi çok kirli degildi ama tozu gitsin istedim bebisin agzi vs deger diye... 5 gundur hic durmadik diyebilirim yani. Zaten kiyafetler 8 makineye yakin yikandi as kurut katla utule derken çok yordu walla. .

Heryeri kaldiriyoruz yavas yavas kadincagiz bıktı benden :)))
Canim vallahi cokkk akillica bi is yapmışsın
Ben de dun hep bunu dusundum ac ve tok karnina sekere baktirsaydim diye
Ama benim dr normalde hic bisey icin ısraretmez doğal dogumcu.bunda cok israr edince korktum acikcasi.Allah korusun bebek ölümleri falan yaziyodu baya arastirdim.kafama gore is yapmayayim dedim ama beni feci sarsti

Ben daha kiyafet bisey hazirlamadim kuzuma.bu ay yapicaz insallah daha agirlasmadan.zaten besigimiz geldi ama daha gelip monte etmediler.neler aldiniz simdi.hastane cikisi.badi.zibin...listemi tastamam hazirlayip çıkayım bu haftasonu inşallah

Ben daha kiyafet bisey hazirlamadim kuzuma.bu ay yapicaz insallah daha agirlasmadan.zaten besigimiz geldi ama daha gelip monte etmediler.neler aldiniz simdi.hastane cikisi.badi.zibin...listemi tastamam hazirlayip çıkayım bu haftasonu inşallah

Cnm bizim hersey hazir sayilir ufak tefek seyler kaldi. Ama benim oğlumdan cok seyim vardı pek bisi almadim desem yeridir 10 15 tane yeni almisimdir yani... Yatak odam gelince bi hastane cantami hazirliycam ins.. Sonra biticek...

Sende yaparsin hayirlisiyla daha zamanimiz var nasilsa

Eve geldim kendimicok rahatsiz hissesiyorym 75gr istedi dr um. Hastanedeki de hic bisey sormadan direk 75 gr dedi. Ama hic iyi hisssetmiyorum.kimbilir kuzum nasil etkilenmistir..Allah korusun.cok bitkinim.sanki icim yaniyo yemek borusu mideye kadar..uykum geliyo uyumsk da istemiyorum bu halde..ise gidemedim
canım benim 50likten sonra bir de 100lük yapıldı düşün. öyle şekerli su falan da değil bildiğin kola kutusunda satılan glikoz şurubu içtim. bebişe noldu bilmiyorum ama doktor özellikle istedi yaptırmaktan başka çarem kalmadı. çok şükür 100lük sonucumuz iyi çıktı. mide yanması dersen zaten hep varsı ama o gün bildiğin yangınlar çıktı midemde.:KK12::KK12:

Kolay gelsin sanirim.hazrliklar baslamis. Ben alisveris isini bitirdim sanirim alincak biseyim kalmadı. Benimde zinedila zinedila gibi oglumdan vardi kiyafet az aldım. Hastane cantasini hazrlamak istiyorum haftaya erken mi bilmiyorum ama nolur nolmaz. Evi temizlemeye baslicam bnde haftaya yavastan hergun 1 odayı temizlicem kendim ve annemin yardimiyla temizlikci falan alamam

Gozunaydin canim. Benim idrar yolu enfeksiyonu cikti. Enfeksiyon fazla dedi dr insallah bisey olmaz. Bide hergoren gobegin inmis diyo ama hic cikmadi zaten yukari sende boyle bisey olmusmuydu

Sagol cnm. Ilac fln herhangi bir sey vermedimi dr. Genelde antibiyotik veriyolar diye biliyorum. Benim gobegim ilk oglumda son zamanlar inmisti asagi dogru biraz... Ama suan yok inme normal. Duruyo :) seninkine inmis derlerken dogum yakin anlamindami diyolar yoksa sisligimi biraz inmiş

Kızlar kaç gündür diş ağrısından ölüyorum resmen. Kanal veya dolgu ne gerekiyosa yaparlar mı gerçi doktoruma da sorcam ama. Bide geçici çözümler bilen varsa ağrıyı dindirmek için yazabilir misiniz ağlıcam artık ağrıdan çok kötüyüm :mad:

Sagol cnm. Ilac fln herhangi bir sey vermedimi dr. Genelde antibiyotik veriyolar diye biliyorum. Benim gobegim ilk oglumda son zamanlar inmisti asagi dogru biraz... Ama suan yok inme normal. Duruyo :) seninkine inmis derlerken dogum yakin anlamindami diyolar yoksa sisligimi biraz inmiş
yok canim.karnin asagida diyolar yani mide bolgesi bos

Kızlar merhaba ben iki gündür bebişimin haraketlerini çok az hissediyorum hatta hissedemiyorum bu durumu yaşayan var mı ? Çok endişeleniyorum akşama kadar haraket hissetmezsem doktorumu arayacağım muhakkak ama siz tecrübeli hamişlerden de fikir almak istedim kızım zaten çok hareketli değildi ama hiç bu kadar ihmal etmemişti beni :(

Kızlar merhaba ben iki gündür bebişimin haraketlerini çok az hissediyorum hatta hissedemiyorum bu durumu yaşayan var mı ? Çok endişeleniyorum akşama kadar haraket hissetmezsem doktorumu arayacağım muhakkak ama siz tecrübeli hamişlerden de fikir almak istedim kızım zaten çok hareketli değildi ama hiç bu kadar ihmal etmemişti beni :KK43:

Eğer hiç hareket hissetmiyorsan git görün. Ama 2 günde çok az hissettim dersen korkma. Bebeğin biraz da pozisyonundan kaynaklı. Son zamanlarda 1 saat hiç hissetmezseniz doktora gidin derler. Bizim için daha erken bunu söylemek. Biraz daha dinle bakalım.

Ben de dün akşam biraz evfam yaptım gece yatınca 2 kere yumuşak hareket hissettim de öyle uyudum. Alıştırdı beni güçlü tekmelere sakin olduğu günler bocalıyorum. 2 gündür daha sakin benimki de.

Eğer hiç hareket hissetmiyorsan git görün. Ama 2 günde çok az hissettim dersen korkma. Bebeğin biraz da pozisyonundan kaynaklı. Son zamanlarda 1 saat hiç hissetmezseniz doktora gidin derler. Bizim için daha erken bunu söylemek. Biraz daha dinle bakalım.

Ben de dün akşam biraz evfam yaptım gece yatınca 2 kere yumuşak hareket hissettim de öyle uyudum. Alıştırdı beni güçlü tekmelere sakin olduğu günler bocalıyorum. 2 gündür daha sakin benimki de.

Sanırım ilk gebelik olduğu için böyle panik yapıyoruz ama düşüncesi bile çok kötü rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ay kızlar bana bı bakın lutfeeeen ya cuma gunu ıkıncı asılamamı oldum rahmımde sızı var makata vuran bı agrı gıbı bısı var yumurtalıklarım sızlıyr bazan hıssedyrm bazen otrp kalkarken anlık agrılarım olyo sızce bunlar gebelık belırtısı mı sızde byle seyler yasadınız mı gecenkı asılamam da olmamıstı

Ay kızlar bana bı bakın lutfeeeen ya cuma gunu ıkıncı asılamamı oldum rahmımde sızı var makata vuran bı agrı gıbı bısı var yumurtalıklarım sızlıyr bazan hıssedyrm bazen otrp kalkarken anlık agrılarım olyo sızce bunlar gebelık belırtısı mı sızde byle seyler yasadınız mı gecenkı asılamam da olmamıstı

İlk döllenme aşamasında benim de kasıklarıma ara ara sızı giriyordu. Bir şey söylemek için çok erken inşallah hamilesindir.

Kızlar merhaba ben iki gündür bebişimin haraketlerini çok az hissediyorum hatta hissedemiyorum bu durumu yaşayan var mı ? Çok endişeleniyorum akşama kadar haraket hissetmezsem doktorumu arayacağım muhakkak ama siz tecrübeli hamişlerden de fikir almak istedim kızım zaten çok hareketli değildi ama hiç bu kadar ihmal etmemişti beni :KK43:
canım bence de doktoruna bir görün ya da sağlık ocağına git kalp atışlarını dinliyorlar için rahatlasın.

Slm kızlar, nasıl gidio hamişlik.. Ben artık çok ağırlaştım yaa. Dun azıcık alışverişe çıktım ama eve resmn komalık dondum.. Bacak arası ağrılarım olduruyo beni kızlar yaa.. Sizdede bunlar var mıı

Ben de ağırlaştım baya. İşyerinde bir merdiven bile çıksam nefes nefese kalıyorum. Ama pes etmiyorum tabi hareket şart.
Uzun süre ayakta kalamıyorum. Alışverişte oturacak yer bulunca çöküyorum yoksa kalçam çok ağrıyor. Bebek kasıklarıma çok baskı yapıyor bacak arama vuruyor ağrısı.

Back