- 9 Nisan 2014
- 160
- 298
- 53
- 37
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #5.101
saol canım benim :)gözün aydın cnm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım benim :)gözün aydın cnm.
bu çok güzelmiş :)Bu da top gobusum :)
Ayy cok begendim canm gule gule kullan bende gelecek ay alacam netten mi aldin sen. Cok hosuma gitti onlar bende oyle bisey düşünüyorumBunlar benim lohusa pijamalarim. Ayy cok bayila bayila giydim kızlar. Bi an once dogursam da bebisimle suslensek diye sabirsizlaniyorum :)
Evet canım 11 kilo aldim ama s beden oldu yine de. İki takim toplamda 180 tl'ye geldi.Ayy cok begendim canm gule gule kullan bende gelecek ay alacam netten mi aldin sen. Cok hosuma gitti onlar bende oyle bisey düşünüyorum
Teşekkürler canım. Fotolarda zayif çıkmışım bakma sen. Yoksa 11 kilo aldim. 61 kiloyum. Boy da 1.54. Yuvarlanmaya başladım nerdeyse :)esinsem gule gule giy canim cok güzeller ben lohusa takimi almadim ozel olarak sonra kullanimacam diye. Ama bi tane lohusa geceligi alicam. Bu arada gobusunde cok tatli zayifsin ne guzel bnm.gobegim kocaman oldu ya
Bunlar benim lohusa pijamalarim. Ayy cok bayila bayila giydim kızlar. Bi an once dogursam da bebisimle suslensek diye sabirsizlaniyorum :)
Bebek bezi olarak molfix yenidogan aldim ama bir grupta bayanlarin bim bebek bezinden çok memnun olduklarini okudum. Ilk paket bitince bim bebek bezini denemeyi düşünüyorum. Ilk bebeğinde kullanan var mi bunu hic kızlar?
Çok basit tavsiye ederimayy çok şeker yaaaa bayıldımm. Bnde boyle el orgulerine hastayım resmenn
Ay canım bizde sebamed aicaktik anneannemiz amwaydan sipariş vermiş oda bitkisel. Sebamed şampuan 25 TL 500ml amway sanırım 300ml 18tl aşağı yukarı aynı ama deterjan baya uçuk 1litresi 40tl mişRoxy kalintimi birakio bende dün onu aldim artik cok koymadan deneyim belki birakmaz kalinti...
Bende sebamed aliyordum ama bu lr nin tamamen bitkisel oldugunu duyunca ve kullananlar memnun kalinca onu almak istedim. Hatta esime gereksiz geldi pahali diye ama sagolsun annem aldi
Çok güzeller güle güle gidersin inşallahBunlar benim lohusa pijamalarim. Ayy cok bayila bayila giydim kızlar. Bi an once dogursam da bebisimle suslensek diye sabirsizlaniyorum :)
Bebek bezi olarak molfix yenidogan aldim ama bir grupta bayanlarin bim bebek bezinden çok memnun olduklarini okudum. Ilk paket bitince bim bebek bezini denemeyi düşünüyorum. Ilk bebeğinde kullanan var mi bunu hic kızlar?
Zayif olunca kilo alinca bile zayfsin tabi..ben iri yapiliyim biraz 63 kiloyla kaldim 73 kiloyum(Teşekkürler canım. Fotolarda zayif çıkmışım bakma sen. Yoksa 11 kilo aldim. 61 kiloyum. Boy da 1.54. Yuvarlanmaya başladım nerdeyse :)
Onu hic arastrmadm ama kordonun gec kesilmesini istiyorumBebeğin kordon kanını saklatmayı düşünen var mı ? Hiç araştırdınız mı fiyatlarını ?
Bebeğin kordon kanını saklatmayı düşünen var mı ? Hiç araştırdınız mı fiyatlarını ?
Oo ben l beden alim o zaman 15 kilo aldim bu gidisle 80 olacak dikkat et dedi cokta hareketliyim ama aliyorum hala hizla napacam bilmiyorum bebegim 1200 gr olmus ben 68Evet canım 11 kilo aldim ama s beden oldu yine de. İki takim toplamda 180 tl'ye geldi.
Onu hic arastrmadm ama kordonun gec kesilmesini istiyorum
Yaaaa kirmiziya bayildim bem de istiyoruum markasi ne ne kadara nereden aldin kuzumBunlar benim lohusa pijamalarim. Ayy cok bayila bayila giydim kızlar. Bi an once dogursam da bebisimle suslensek diye sabirsizlaniyorum :)