• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ben de ağırlaştım baya. İşyerinde bir merdiven bile çıksam nefes nefese kalıyorum. Ama pes etmiyorum tabi hareket şart.
Uzun süre ayakta kalamıyorum. Alışverişte oturacak yer bulunca çöküyorum yoksa kalçam çok ağrıyor. Bebek kasıklarıma çok baskı yapıyor bacak arama vuruyor ağrısı.
sanırım hepimiz hemn hemn aynı şikayetleri yaşıyoruz. En azından anormal bi durum olmadığını gosteriyor bu..

Ben de ağırlaştım baya. İşyerinde bir merdiven bile çıksam nefes nefese kalıyorum. Ama pes etmiyorum tabi hareket şart.
Uzun süre ayakta kalamıyorum. Alışverişte oturacak yer bulunca çöküyorum yoksa kalçam çok ağrıyor. Bebek kasıklarıma çok baskı yapıyor bacak arama vuruyor ağrısı.
Benim bu ara hem is hem ozel hayatim gayriihtiyari cok tempolu geçiyo.ama henüz agirlastim diyemem.belki de yogunluktan kendimi dinleyemiyorum.sadece her dakika idrara sıkışık gibi hissetmenin verdigi bi huzursuzluk oluyo.durun daha kizlar en az iki haftamiz var bence agirlasmaya...

Slm kızlar, nasıl gidio hamişlik.. Ben artık çok ağırlaştım yaa. Dun azıcık alışverişe çıktım ama eve resmn komalık dondum.. Bacak arası ağrılarım olduruyo beni kızlar yaa.. Sizdede bunlar var mıı
canım benim de öyle ağrım oluyodu..Dr kum döküyosun dedi...Bi tahlil yaptır istersen ve bol su içmeyi de unutma

Selam hamişler
Bugün bebiş için çantamızı aldım. Cepler falan fonksiyonel. Bebek arabası için askı aparatları da var. :anneadayı:
Nasıl olduğunu elime geçince göreceğim.

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-12-11-03-39-1.png
    Screenshot_2016-05-12-11-03-39-1.png
    172,5 KB · Görüntüleme: 53
Slmlar... Bebem o bacak arasi agrisi bendede var cnm dr sormustum bebek asagi baski yaptigi icin demisti. Idrar tahlili yaptırdım ben temiz cikti cok sukur yani kum dokmeyle alakali olmayabilir. Bende ağırlaştım iyice merdiven çıkarken yoruluyorum cok. Ama ev isimi rahat yapabiliyorum cok sukur. Oturmamaya ozen gosteriyorum hareketin doguma cok faydasi oldugu icin...

Ben bebek cantasi almayi dusunmuyorum suan... Oglumdada almadim buyuk siyah bir canta almistim yetmisti bana gene onu kullanabilirim buyuk ihtimal...

Slmlar... Bebem o bacak arasi agrisi bendede var cnm dr sormustum bebek asagi baski yaptigi icin demisti. Idrar tahlili yaptırdım ben temiz cikti cok sukur yani kum dokmeyle alakali olmayabilir. Bende ağırlaştım iyice merdiven çıkarken yoruluyorum cok. Ama ev isimi rahat yapabiliyorum cok sukur. Oturmamaya ozen gosteriyorum hareketin doguma cok faydasi oldugu icin...

Ben bebek cantasi almayi dusunmuyorum suan... Oglumdada almadim buyuk siyah bir canta almistim yetmisti bana gene onu kullanabilirim buyuk ihtimal...
genlde bu haftalardan itibaren oluyomuş bacak arası ağrısı. Ben çok yuruduğumde veya çok yorulduğumda o ağrıyı çok hissediyorum ya. Yinede tedbir amaçlı sorucam dr.uma..

valla bn çok şık bi ana kucağı ve çantasını aldım çok hoşuma gitti.. İlk çocuğum olduğu için hiç bişyin içimde kalmasını istemiyorum :-)

Canım benim de evde el çantası vardı ama ben daha pratik olsun diye sırt çantası aldım. Ön gözünde emzik askıları bile var. Derli toplu olsun istedim her şey. Malum tecrübesizim. :anne:

Bebeklerimiz aynı Zaman'larda doğacak sebocek canım benim ilk defa bugün oldu senin baya erken başlamış
Benim herşeyim erken başladı sorma, ödem de yaklaşık 1,5 aydır var;)
Şimdi nasıl oldun? Geçti mi biraz? Benim çok ayakta durunca fena oluyor bacagim, kalçadan ayak bileğine kadar iptal...Dinlen canım, fazla yorma kendini...
Evet, bebiklerimizin tahmini doğum tarihleri aynı, ben sezaryen olucam, yani 38 den sonra alınacak, ama yine de erken gelir diye çok korkuyorum, hiç hazırlıgim yok, bir çöp bile almadım daha, 2 hafta sonra rapor alıcam 2 haftalik, sonra da 32. haftada doğum izni, ondan sonra hızlandırılmış hazırlık yapicam;)

günaydın kızlar. dışarda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor bugün içim ruhum daraldı zaman geçse de şu doğum iznini başlatsam diyorum artık.

bu arada büyük çocuklarıyla sorun yaşamaya başlayan, çocuklarının davranışları değişen varmı arkadaşlar. benim kızım 5 yaşında kardeşini çok istedi her zaman. şimdi de öyle sorduğum zaman heyecanla bekliyorum anne ne zaman doğacak diye soruyor, kardeşine hediyeler almaya çalışıyor yani çok kıskanıyor gibi görünmüyor ama davranışları biraz değişti hırçınlaştı bazen bana vurmaya çalışıyor sonra pişman oluyor. bebek annemin karnında olduğu için onunla işe gidebiliyor ama ben gidemiyorum gibi laflar söylüyormuş. ben de ister istemez doğum sonrasını düşünüyorum bir de tek başınayım yaşadığım yerde ailemden kimse yok.

güle güle kullan cnm. nerden ve kaça aldın. çok beğendim. bende sırt çantası düşünüyorum

Sağol canım. gittigidiyor sitesinden 75tl ye aldım. Başka bir sitede karşıma çıktı inceledim orada 90tl idi. Araştırmasam az daha 90tl ye alacaktım. İnşallah göründüğü gibidir.
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/dama-stile-bagpack-anne-bebek-bakim-sirt-cantasi-216056418

Bazı modeller mama veya sıcak su saklamak için termos hediyeli ama pahalıydı. Onu ayrıca alırım artık.

Back