- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.081
cnm 29+4 de bebeğin gelişimi nasıldı boyu kilosu. neden sordun dersen ben et balık yemiyorum . eti haftada bir ama balık hiiçç. çocuğu besleyemiyorum diye üzülüyorum. benimde çarşamba kontrolüm var. tamda o gün 29+4 olcak . bebeğimin gelişimini kontrol edebilirim. doktor hep iyi deyip gönderiyor. ama nedense inanasım gelmiyor. içgüsel annelik işte
hiç kafana takma canım ya. Yeterki sağlıcakla doğuralım veririz kiloyu şunu bunu.. Ben 72 dim hamile kaldığımda şuan 82-83 civarıyım. Boyum 1.702 kilo birden almayı nasıl başardım anlamıyorum. Duyan da sürekli yemek yiyorum sanır.
Eşim bile 'sen ne biçim hamilesin canın hiç bir şey çekmiyor' diyor sürekli. İstesem de nadir olur kalorisiz hafif şeyler.
Ayaklarım falan şişiyor ödem mi var acaba?
Sen kaç kiloyla hamile kaldın?
aynen yaa. Bitane bebeğimz oluyo onunda hevesini kursağında bırakıyolar insanın. Ammann hiç umrumda değillerCanım bide çoğu korkarak hamileliği kendine çok dert ediyo.senin mutluluğun fark ediliyodur dışarıdan anlatmasan bile korkmadığını rahat davrandığı n için çekemiyodur belki de.
Allah bozmasin canım
Ayrıca benim eşim de fazla dilleme kendine nazarin değecek diye uyarır arada . yanlış anlamamak da gerekir. O yüzden içinden geldiği gibi davran bence. Nasıl olsa sancılar başlayınca zor anlar bizi beklicek ama napalim o sancilarla meleklerimiz dünyaya gelecek inşallah. Olabildiğince keyif çıkarmak lazim
neden yiyemiyosun ki canım. Azıcık zorlasana kendini. Valla bnde zorliyark yiyorum çoğu şeyi.. Bebek için gerekli bu vitaminlercnm 29+4 de bebeğin gelişimi nasıldı boyu kilosu. neden sordun dersen ben et balık yemiyorum . eti haftada bir ama balık hiiçç. çocuğu besleyemiyorum diye üzülüyorum. benimde çarşamba kontrolüm var. tamda o gün 29+4 olcak . bebeğimin gelişimini kontrol edebilirim. doktor hep iyi deyip gönderiyor. ama nedense inanasım gelmiyor. içgüsel annelik işte
Ha şöyle canım anne oluyoruz kolaymi ? Çok sukuraynen yaa. Bitane bebeğimz oluyo onunda hevesini kursağında bırakıyolar insanın. Ammann hiç umrumda değiller
ayy çok şeker yaaaaKızlar bunu gostermismiydim size.kendi ellerimle ördüm
Maşallah çabuk doğurmuşsun canım sancin ne kadar sürdü peki açılan varmiydi gittiğinde.
Kızlar bunu gostermismiydim size.kendi ellerimle ördüm
Kızlar amway in urunlerini kullanan varmı aranızda. Bizim bebek sampuani i ve deterjan amwaydan olacak
Ben bakim.urunlerini sebamed aliyorum.
Çamaşır deterjani ne dusunuyosunuz.
e bebek te baby me var sıvı guzelmi acaba. Yoksa dalin sivimi alsam. Roxy ilk oglumdan biliyorum kalinti.birakiyor
canım ben de kızımda hep roxy kullanmıştım. kalıntı bıraktımı pek hatırlamıyorum ama öyle bir sorun olursa suyun içinde çözdürülerek makineye kullanılabilir.Roxy kalintimi birakio bende dün onu aldimartik cok koymadan deneyim belki birakmaz kalinti...
Bende sebamed aliyordum ama bu lr nin tamamen bitkisel oldugunu duyunca ve kullananlar memnun kalinca onu almak istedim. Hatta esime gereksiz geldi pahali diye ama sagolsun annem aldi
Bunlar benim lohusa pijamalarim. Ayy cok bayila bayila giydim kızlar. Bi an once dogursam da bebisimle suslensek diye sabirsizlaniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?