Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ah canimmm ben devlete gittiğim için boy kg söylemiyor lar.iyi gayet sağlıklı deyip gönderiyor valla.bende bilmiyorum anlican.haftasıyla uyumluymuş

hiç kafana takma canım ya. Yeterki sağlıcakla doğuralım veririz kiloyu şunu bunu.. Ben 72 dim hamile kaldığımda şuan 82-83 civarıyım. Boyum 1.70

aynen yaa. Bitane bebeğimz oluyo onunda hevesini kursağında bırakıyolar insanın. Ammann hiç umrumda değiller

neden yiyemiyosun ki canım. Azıcık zorlasana kendini. Valla bnde zorliyark yiyorum çoğu şeyi.. Bebek için gerekli bu vitaminler

Kızlar amway in urunlerini kullanan varmı aranızda. Bizim bebek sampuani i ve deterjan amwaydan olacak

Cnm ben lr den aldim alman mali ve tamamen bitkisel aloeverali. Hatta bugun geldi aldiklarim set halinde 7 parca sey 160 liraya aldim.. Kullananlar cok memnun

Ben bakim.urunlerini sebamed aliyorum.
Çamaşır deterjani ne dusunuyosunuz.
e bebek te baby me var sıvı guzelmi acaba. Yoksa dalin sivimi alsam. Roxy ilk oglumdan biliyorum kalinti.birakiyor

Ben bakim.urunlerini sebamed aliyorum.
Çamaşır deterjani ne dusunuyosunuz.
e bebek te baby me var sıvı guzelmi acaba. Yoksa dalin sivimi alsam. Roxy ilk oglumdan biliyorum kalinti.birakiyor

Roxy kalintimi birakio bende dün onu aldim artik cok koymadan deneyim belki birakmaz kalinti...

Bende sebamed aliyordum ama bu lr nin tamamen bitkisel oldugunu duyunca ve kullananlar memnun kalinca onu almak istedim. Hatta esime gereksiz geldi pahali diye ama sagolsun annem aldi

canım ben de kızımda hep roxy kullanmıştım. kalıntı bıraktımı pek hatırlamıyorum ama öyle bir sorun olursa suyun içinde çözdürülerek makineye kullanılabilir.

Bunlar benim lohusa pijamalarim. Ayy cok bayila bayila giydim kızlar. Bi an once dogursam da bebisimle suslensek diye sabirsizlaniyorum :)

Eklentiler

• IMG_20160504_153534-1.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 67
  • 20160504_144703_HDR-1.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20160504_153043-1.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 71
Bunlar benim lohusa pijamalarim. Ayy cok bayila bayila giydim kızlar. Bi an once dogursam da bebisimle suslensek diye sabirsizlaniyorum :)

Güle güle giy inşallah canım.
Ben de kendim için alışverişe çıksam iyi olacak artık. Hep bebişe yaptım bir şeyler.

Ben bakım ürünlerinde sebamed i tercih edeceğim kızlar. Ablamların tecrübesi var her şeyi onlara soruyorum zaten.

Bebek bezi olarak molfix yenidogan aldim ama bir grupta bayanlarin bim bebek bezinden çok memnun olduklarini okudum. Ilk paket bitince bim bebek bezini denemeyi düşünüyorum. Ilk bebeğinde kullanan var mi bunu hic kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…