• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Evde temizlik işlerini nasıl yapiyorsunuz? Ben çok yoruluyorum. Eşim süpürüyor ben viledayla siliyorum, toz aliyorum, tuvalet banyolari yikiyorum. Ama çok yorucu. Kadın falan tutuyor musunuz yardimci? Bir de ne zamana kadar iş yapabiliriz? Doğuma yaklaştıkça riskli mi?
ben kendım yapıyorum canım. hepsını aynı gun yapmıyorum. mesela bugun supurge tutuyorum. toz alıyorum. banyoyu yıkıyorum zaten 1 saat suruyor en sıkıcı iş banyo. camasır 2 gunde bır oluyo hep kendım asıyorum. cam sılmedımdaha hıc ama bu hafta cam sılcem. yazlıkları cıkardım. boyle ıste hergun bısey yapıyorum agırdan.

Biberon avent aldim bi büyük bi kucuk. Bebek bezi de molfix yenidogan aldim gobek bagi oyuntulu diye. Prima yenidogan pişik yapiyormus.
ılk oglumda molfıx denedım ama hıc memnun kalmadım. içindekı partıkuller hep dısarı cıktı. huggıes yenıdogan yada prıma alayım barı. bıberon chıcco step up dusundum. bakalım alıcam ınsallah

Merhabalar kizlar... Nasilsiniz iyisinizdir insallah... Pek bakamadım bu ara... Kayinvaldem haftasonu almis hastane cikisimizi mavi rengi denizci takimi gibi ustunde gemi resmi fln var... 10 parcaymis... Ben 1 takim daha almayi dusunuyorum... Esim haftaya sali gibi goreve gidicek 20 gun yok... :( annem ve kayinvaldem donusumlu gelicekler onlar burdayken oglumdan kalma kiyafetleri çıkarıp bi yıkamayi düşünüyorum utuler hurclara koyariz diye dusundum... Kendime yatak odasi takimi aldim benim 3 kapakli dolabim vardi idareten almistim yetmiodu artik kendimize oda aldik bizim dolabi ve sifonyeri bebege yapicam aldigimizda 24 mayista gelicek mecbur esim gorevden gelince... Anca o zmn bebisin kiyafetlerini yerlestirebilicem... En azindan temiz olur bi yerlestirmesi kalir... Yaptigim bebek sekerlerinede agac aldim onu suslucem fln... Oglusumuzun adi Ayaz olucak cok buyuk ihtimal kandirdim esimi ;)) annemler burdaykende birgun cikip kendime alisveris yapıcam pijamaydi gecelikti hasta bezi vs... Azkaldi artik hyrilisiyla dogururuz ins hepimiz saglikla... Ne cabuk gecti 6 ay hic anlamadim

Bende şişlik falan yok sukur suan... Zaten cok kilo almadim 7 kilo almisim 6 ayda... Sadece bi gobek var desem yeridir top gibi ayni gobegim :))) buarada paşam gümbür gümbür vuruyo artik disardan da belli oluyo cok guzel bisi unutmusum 8 seneden sonra cok hosuma gidio :)))

Kizlar alışverişler bitti mi. Ben bu hafta cikicam inşallah. Biberon aldinizmi. Bu hava kacagini onleyenlerden mi alsam. Bide bebek bezi ne marka alacaksiniz

Biberon nuk aldim cnm ben... Emzikte nuk birde avent aldim... Bebek bezine karar veremedim oglumda prima kullanmistim pisik yapmisti molfix mi alsam bilemedim

Hayırlı günler herkese nasılsınız? Benim midem çok kötü yanıyor ya sizdede boyle oluyor mu

Mide yanmasi bendede cok var cnm soguk süt iciyorum iyi gelio... Esim demisti onuda o çok sık yaşıyor mide yanmasi fln tecrubeli o konuda :)

Evet ve benim ailem de 13 saat uzak bir şehirde. Üstüne bir de görümcem gezmeye gelecekmis başka bir ilden tam tasincagimiz hafta.

Ne kadar gıcık bir durum cnm ya insan yardim etmezmi hic anlamiyorum boyle insanlari... Gorumcen ins yardima geliodur

Ben babasına göstermek istediğim de anında duruyor inat ediyo kimildamiyo bile.naz yapiyo cimcimem şimdiden. Birde dün çok az hareket etti bebisim.merakla beklerken gece kıpırdamaya başladı ve anladım büyümüş minigim.göbeğinin üst tarafında hissettim ilk defa ,birde tam rahim ağzına 2-3tekme yedim çıkacak diye çok korktum . daha dönmemiş bizimki Belliki. Poposunu tam rahim ağzındaydı çünkü 3hafta once
Aynen brnimki de babasina nazlaniyo ben elimi koyuyorum hic durmuyo babasi koyunca aninda duruyo :) ama kiz cocugu babasina duskun oluyomuş fiye duymustum ;)

Ellerinde uyuşma olan var mi? Ben artik sabahlari uyuyamiyorum ağrı ve uyusmadan. Sag elim balon gibi :KK43: yok mu bunun bir çaresi :KK43:
Canım bende osteo zinc kullanıyorum.10 dk ayakta duramıyodum bel agrısından.yaklasık 2aydor kullanıyorm cok faydasını gordum.çinko ve magnezyum iceriyor.bır doktoruna danıs.ztn bel ve kemık agrılarının sebebı magmezyum ve calsıyum eksıklıgı

Biberon nuk aldim cnm ben... Emzikte nuk birde avent aldim... Bebek bezine karar veremedim oglumda prima kullanmistim pisik yapmisti molfix mi alsam bilemedim
Molfixi begenmedim ben. Prima pisik yapti benimde ogluma huggies iyiydi. Ilk paketi prima alirim sonra huggies alirim.

Bugun banyo kuveti islak.mendil chicco yenidogan, biberon chicco step up, emzik mamajoo damakli, mama kasigi aldim.
pisik kremi sebamed aldim. emzirme sutyeni aldim.
Bebedor goguspedi 3 paketi 20 tl idi kampanya vardi iyi oldu. 1 takimda tulum.aldim

Eklentiler

• IMG-20160424-WA0001.jpeg
    IMG-20160424-WA0001.jpeg
    41,6 KB · Görüntüleme: 51
Molfixi begenmedim ben. Prima pisik yapti benimde ogluma huggies iyiydi. Ilk paketi prima alirim sonra huggies alirim.

Bugun banyo kuveti islak.mendil chicco yenidogan, biberon chicco step up, emzik mamajoo damakli, mama kasigi aldim.
Bebedor goguspedi 3 paketi 20 tl idi kampanya vardi iyi oldu. 1 takimda tulum.aldim

Cok guzel cnm gule gule giysin kuzucuk inşallah... Kuvet isini halletmistim ben kovasi masrapasi ve kuvetini almistim... Yarin yavastan battaneiyelerini cikarip yikiycam tekrar hurcluycam... Hem ne var ne yok bakmam eksik olanlari ayarlayim. Eksik gerci pek bisi cikcak gibi degil ben herseyini saklamistim oglumun hepsi yepyeni duruyodu... Cok heye canlaniyorum nedense o minnak seyler cikicak ortaya oglum tekrar buyucek :)

Pisik kremide ben hamedan ve trosyd alicam ikisi cok iyi geliodu... Niveaninkini almistim oglumda hic begenmedim o yuzden oyle set almiycam bitek sampuan belki bebeyagi alirim diyorum... Egede tamtakim almistim

Bu emzirme. Pedinde kampanya demissin belli bi yerdenmi aldin cnm... Mama kasigini bende tupperwareden aldim cok guzel :)

Ben yıkanabilir bez arastiriyorum iki uc marka çarptı gözüme.ilk 4ay evde olsam 1ay da senelik izin 2ay da süt izni yarim gün..toplamda alti yedi ay evde olucam insallah.biraz pahali gibi gorunuyo ama kiyamam ben buna yaa.hazir bezi okudukca soguyorum.simdiden onu tedarik edicem herseyden once soyle on tane alsam 250tl falan tutar minnosum rahat etsin

Evde temizlik işlerini nasıl yapiyorsunuz? Ben çok yoruluyorum. Eşim süpürüyor ben viledayla siliyorum, toz aliyorum, tuvalet banyolari yikiyorum. Ama çok yorucu. Kadın falan tutuyor musunuz yardimci? Bir de ne zamana kadar iş yapabiliriz? Doğuma yaklaştıkça riskli mi?
Bizde de aynen esim önden süpüruyo ben de siliyorum.doguma yakin kadin alicam o zamana kadar boyle götürürüz.ben zaten cam falan silmiyorum.açıkçası normalde de cok onemsedigim bisey değil.evin içi temiz olsun yeter.hele şu halimle..

Back