- 28 Temmuz 2015
- 427
- 673
- 23
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.821
Maydanoz çok faydali böyle iltihapli, mantarlı durumlarda. Ama gebelikte düşüğe sebep oluyor diye biliyorum.Hamileyken kullanılır mı bilmiyorum onu belirteyim. Benim başıma gelmişti ilk evlendiğim zamanlar ilaç falan fayda etmiyordu. Annanem dedi ki maydanozu sapiyla birlikte kaynat çok değil ama. Leğen gibi oturabileceğim bir şeye dök su da karıştır dedi ılık olacak ama . Yarım saat oturdum. Hiç bir şey kalmadı. Bu arada öncesinde de üç dört kere tekrarlamisti enfeksiyon ondan sonra hiç olmadi
Evet söktürücü etkisi olduğu için dusuge sebep olabiliyormuş ben de sonradan öğrendimMaydanoz çok faydali böyle iltihapli, mantarlı durumlarda. Ama gebelikte düşüğe sebep oluyor diye biliyorum.
Ayni ürünler bebekcin diye bir site var orada daha ucuza satılıyor arkadaslar haberiniz olsunAmin cnm insallah... Yok bebegen diye bir site var ordan aldim cnm bakmanizi tavsiye ederim cok guzel seyler var... O kremli. Olan mevlut takimi :) sehzade kıyafeti :)) detayli bakamadim bile abimizden okula gidince inceliycem :)
Ben bir de ev taşıyacağım bu halde. Yardim edecek kimsem de yok. Kocamdan başka. Allah ıslah etsin onun ana babasını
çok guzel gorunuyorlar canım. Saşlıcakla kullanın inşllh.. Bnde bu hfta yada onumuzdeki hfta alkşverişimizi tamamlamayı duşunuyorum.Kızlar bunlarda bizim son aldıklarım. Ben sadece bir tane 5li hastane çıkışı aldım. Tek alt ustlerimiz fazlasıyla var ağız mendilini de aldım.sadece şampuan deterjan dönence oyuncaklar ve cibinligimiz kaldi
Ayy Rabbim nazarlardan korusun. :) Benim ki dokundugum yere vuruyo oyun oynuyo annesiyle sıpaDevlet hastanesi banada bir hafta geriden geliyo demişti ama şuan tam haftasıyla uyumlu ölçümlere gore.
Gece bizim kız da çok hareketli benim uykum ağır olduğu halde dönerken felan tıp tıp vuruyo uyanıp hissediyorum. Sağa sola dönerken sanki kayiyo yattığım tarafa. Dürtüyo annesini
Cok sekerler bunlar gule gule kullansin minik prenses
ayyyyy çok güzeller yaaa bayıldım güle güle giysin bebiş :)
Ben babasına göstermek istediğim de anında duruyor inat ediyo kimildamiyo bile.naz yapiyo cimcimem şimdiden. Birde dün çok az hareket etti bebisim.merakla beklerken gece kıpırdamaya başladı ve anladım büyümüş minigim.göbeğinin üst tarafında hissettim ilk defa ,birde tam rahim ağzına 2-3tekme yedim çıkacak diye çok korktum . daha dönmemiş bizimki Belliki. Poposunu tam rahim ağzındaydı çünkü 3hafta onceAyy Rabbim nazarlardan korusun. :) Benim ki dokundugum yere vuruyo oyun oynuyo annesiyle sıpa
Tesekkur ederiz teyzesi o yandan citçitli badiyi sizede tavsiye ederim benim ilk,ve acemiliği onunla atarım diye düşündüm.giydirmesi çok kolay tamamen açılıyor. Yelek gibi giydirilebilir.Cok sekerler bunlar gule gule kullansin minik prenses
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah hepimiz saglicakla alırız kucağınıza bebuslerimiziayyyyy çok güzeller yaaa bayıldım güle güle giysin bebiş :)
Günaydın güzel anneler.İki gün önce 75grlık şeker yüklemesi yaptırdım.açlık şekerim 86,birinci saat tokluk şekerim 192,ikinci saat 174çıktı.doktorum yüksek çıkmıs dahılıyeye görün dedi.sizdede bıyle sınırdan fazla cıkanlar varmı.lütfen yardım edın moralim cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?