Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Maydanoz çok faydali böyle iltihapli, mantarlı durumlarda. Ama gebelikte düşüğe sebep oluyor diye biliyorum.

Amin cnm insallah... Yok bebegen diye bir site var ordan aldim cnm bakmanizi tavsiye ederim cok guzel seyler var... O kremli. Olan mevlut takimi :) sehzade kıyafeti :)) detayli bakamadim bile abimizden okula gidince inceliycem :)
Ayni ürünler bebekcin diye bir site var orada daha ucuza satılıyor arkadaslar haberiniz olsun

Kızlar bunlarda bizim son aldıklarım. Ben sadece bir tane 5li hastane çıkışı aldım. Tek alt ustlerimiz fazlasıyla var ağız mendilini de aldım.sadece şampuan deterjan dönence oyuncaklar ve cibinligimiz kaldi

Kızlar kontrolden geliyorum, 25+4 gunluğuz. Çok şukur şuan için bi skntı yok. Açlık tokluk testi yapıldı bi skntı yok dedi doktor.. Çok şukur moralim duzeldi. Kilomuz da 816 gr dı. Dr haftasyla uyumlu dedi.. Rabbime çok şukur..
1 ay sonra kontrole gel dedi

çok guzel gorunuyorlar canım. Saşlıcakla kullanın inşllh.. Bnde bu hfta yada onumuzdeki hfta alkşverişimizi tamamlamayı duşunuyorum.

Ayy Rabbim nazarlardan korusun. :) Benim ki dokundugum yere vuruyo oyun oynuyo annesiyle sıpa

Günaydın güzel anneler.İki gün önce 75grlık şeker yüklemesi yaptırdım.açlık şekerim 86,birinci saat tokluk şekerim 192,ikinci saat 174çıktı.doktorum yüksek çıkmıs dahılıyeye görün dedi.sizdede bıyle sınırdan fazla cıkanlar varmı.lütfen yardım edın moralim cok bozuk

Ayy Rabbim nazarlardan korusun. :) Benim ki dokundugum yere vuruyo oyun oynuyo annesiyle sıpa
Ben babasına göstermek istediğim de anında duruyor inat ediyo kimildamiyo bile.naz yapiyo cimcimem şimdiden. Birde dün çok az hareket etti bebisim.merakla beklerken gece kıpırdamaya başladı ve anladım büyümüş minigim.göbeğinin üst tarafında hissettim ilk defa ,birde tam rahim ağzına 2-3tekme yedim çıkacak diye çok korktum . daha dönmemiş bizimki Belliki. Poposunu tam rahim ağzındaydı çünkü 3hafta once

Benimki normal çıkmıştı.ama canını sıkma stres tetikleyebilir. Diyetle bir hafta gibi kısa sürede normale donenleri duydum. Moralini bozma emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…