- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.801
Hepsini bir araya getirmişsin sende benim gibi. Bende öyle yapıyorum deli gibi. Çamaşır dip kose temizlik yemek market alışverişi . yapma canım valla ben tek tek yapıcam artık. Bugün makine tutycam bugün toz alır silerim bugün çamaşır.minikleere yazikteşekkür ederim canım. yani benim süpürgem biraz ağır ve ben kireç sökücü ve çamaşır suyu kullandım kokusu beni çok etkiledi ondan olabilir. bir de alış veriş yapmıştım biraz ağır taşıdım. ama artık kolay kolay temizlik yapmam galiba
Hayırlı akşamlar nasılsınız ? Bu arada bir şey soracagim iki gündür bebek tekmelerini idrar yolumda hissediyorum sanki hep orayı tekmeliyorr sizdede bu oldu mu yani normal bir şey mi merak ettim
Amin canımSelam hanimlarrrrr Eskiden 37 numara olan ayaciklarim 39 numara olmussirt agrisi beni bitiriyo konusurken bile nefes nefese kaliyorum..Kizimin tekmelerini disardan bile gormeye basladim..Geceleri uykumda azaldii.Havalarda isinmaya basladi attik sicaklarda Allah hepimize guc versin
Aynen benimde gelenim gidenim cok oluyo kursum da var baya zorlaniyorum artik nefesimde yetmiyo cogu zaman soluk soluga kaliyorum. Seninle ayniyiz biz sanirim ikimizinde kızı olacak gerci benimki bi hafta geriden geliyomus ama sikintilarimiz aynı gibi. Sende gece uyaniyomusun bebisin hareketlerinden benim ki hafif hafif canımı yakmaya bile başladı ama o bile cok guzel
hanımlaaarrrr nasılsınız görüşmeyeli. epeydir giremedim yazamadım. çok yoğunum bu aralar. evdede biraz tadilat var. mecburi ev gezmeleri derken hiç fırsat bulamadım. herkes iyidir inşallah.zinedila cnm maşallah ne güzel çıkmış öyle. kıyafetlerine güle güle giysin inşallah bebişin. hepinizi öpüyorum.
hıı birde birşey soracağım size . bu hafta sonu tüm kurum Armutlu tatil köyüne gideceğiz. ordaki havuz deniz suyu yani tuzlu. girsemmi girmesemmi karar veremedim.
Bende çok merak ediyorum hem deniz suyu biraz serindir. Sorun olurmuki bu hafta sonu bide kaçamak yapacukk insallahhanımlaaarrrr nasılsınız görüşmeyeli. epeydir giremedim yazamadım. çok yoğunum bu aralar. evdede biraz tadilat var. mecburi ev gezmeleri derken hiç fırsat bulamadım. herkes iyidir inşallah.zinedila cnm maşallah ne güzel çıkmış öyle. kıyafetlerine güle güle giysin inşallah bebişin. hepinizi öpüyorum.
hıı birde birşey soracağım size . bu hafta sonu tüm kurum Armutlu tatil köyüne gideceğiz. ordaki havuz deniz suyu yani tuzlu. girsemmi girmesemmi karar veremedim.
Güle güle giysin çok tatlı hepsi.
Hangi siteden aldın fiyatlar nasıl? Kıyamam ona ya kardeşini kıskanmayan çocuk yok gibi bir şeydir alışır.
Aradaki mevlüt takımı galiba. Ben kararsızım aslında mevlüt takımı için gereksiz görünmeye başladı. Ama planladığım gibi yenidoğan sünneti yaptırırsam mevlüt de giymesi de anlamlı olur gibi geliyor.
Ayyyy ay Superman kıyafetine bayıldım kız. Çok güzeller. Rabbim güzel günlerde giyinmeyi nasip etsin bebisine. Masallah
Gule giysin insallah canim.bu arada ben baktim siteyede ürünler kalite olarak nasıl yani böyle boyalı filan değil insallah .bakınca bana bilgi verebilirmisiniz merak ettim fiyatlar da gayet uygun aslında
Tamam canim teşekkürler bende bakayım o zamanCnm kaliteleri gayet guzel ben cok memnun kaldim ve cok. Hizli geldi... Face den de bakabilirsin alisveris yapan çok var bende ilk kez yaptim ordaki insanlarin yorumu ve resimlerini gorunce guvenip aldim ama iyiki almisim diyorum bayildim cunku
Hayırlı geceler bir sorum olacak biraz özele kaçıyor ama soracak kimseyi bulamadım .ben normalde bacaklarimi epilasyon aletiyle yapiyordum ama sonra doktor hamile iken makine ile yapmak uygun degil dedi sizce ben ne yapmalıyım kuaförde hic yapmadim veya yapsam agda cok acitiyor mu lütfen yardımcı olur musunuz
Canim elektrikle çalıştığı için uygun değil dedi internetten okudum herkeste uygun olmadığını belirtiyorNe gibi bi sakıncası varmış anlamadım bende epilator kullanıyorum. Aldığımız kilolardan dolayı çatlaklar oluşmaya başladı açıkçası ben o yüzden ağda yapmaya korkuyorum.çünkü benim bacaklarında da çatlak var
Aaa bide ben bakinayim barı. Ben sürekli kullanıyorum daCanim elektrikle çalıştığı için uygun değil dedi internetten okudum herkeste uygun olmadığını belirtiyor
Hayırlı geceler bir sorum olacak biraz özele kaçıyor ama soracak kimseyi bulamadım .ben normalde bacaklarimi epilasyon aletiyle yapiyordum ama sonra doktor hamile iken makine ile yapmak uygun degil dedi sizce ben ne yapmalıyım kuaförde hic yapmadim veya yapsam agda cok acitiyor mu lütfen yardımcı olur musunuz
Canim elektrikle çalıştığı için uygun değil dedi internetten okudum herkeste uygun olmadığını belirtiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?