Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Benim de yüksek çıktı. 1. Saat tokluk 145. 2. Saate bakmadi. Seker tuz yag baharat unlu mamulleri kesiyorsun dedi. Ben de cok üzüldüm. Gebelikte oluyormus böyle. Yapcak birsey yok canım

Evde temizlik işlerini nasıl yapiyorsunuz? Ben çok yoruluyorum. Eşim süpürüyor ben viledayla siliyorum, toz aliyorum, tuvalet banyolari yikiyorum. Ama çok yorucu. Kadın falan tutuyor musunuz yardimci? Bir de ne zamana kadar iş yapabiliriz? Doğuma yaklaştıkça riskli mi?

Benim de yüksek çıktı. 1. Saat tokluk 145. 2. Saate bakmadi. Seker tuz yag baharat unlu mamulleri kesiyorsun dedi. Ben de cok üzüldüm. Gebelikte oluyormus böyle. Yapcak birsey yok canım
Canım ben ogrendıgım gun cok stres oldm agladm hatta.bebegım ıcın cok endıselendım.sonra bır dahılıyecıye gıttım bana insilünşik bır durum yok sadece yedıklerıne dıkkat et dedı.bırde seker ölcüm cohazo yazdı. Ikı gundur aclık ve yemekten sonra 1. Ve 2.saat tokluk sekerımı ölcüyorm cok dükür normal degerlerde.o stresim gitti.iyiki almışım cıhazı.aklmda kalcaktı acaba ne durumda seker yuksekmı dıye.smdı en azından kendım goreblıyorm.

Can'ım ben ütü yapıyorum : yemek bulaşık bazen lavabolar onun dışında hepsini eşim yapıyor
Yardımcı almak istiyorum fakat eşim pek sıcak bakmıyor; yabancının evimde ne işi var mantığı
Ama ben haftada Bi alsam diyorum ama şu an için net değil
Artık ağırlaşıyoruz ve de eşimin önemli sınavı var evle uğraşmamasına gerek aslında
İkna edebilirsem Bi yardımcı almak istiyorum
Ağır iş yapmak yorulmak zararlı tabi dikkatli olmak gerek

Ellerinde uyuşma olan var mi? Ben artik sabahlari uyuyamiyorum ağrı ve uyusmadan. Sag elim balon gibi yok mu bunun bir çaresi
Aynı sorun bendede vardı ilk önce tuzumu kestim ve bol su içmeye başladım günde 3 litreyi rahat içiyorum. Birde doktorum içeriğinde kalsiyum , magnezyum filan olan bir ilaç verdi günde 1 kere onu içiyorum. Uyulmalarım nerdeyse şuan yok denecek gibi .

Ilacin adı ne acaba? Ben de dr'uma sorayim. Gercekten dayanamiyorum.

Ellerinde uyuşma olan var mi? Ben artik sabahlari uyuyamiyorum ağrı ve uyusmadan. Sag elim balon gibi yok mu bunun bir çaresi
Canim benimde ellerimde uyuşma vardı ama şimdi azaldı banada geçen doktor magnezyum ve vitamin ilacı verdi onun erdi oldu mu bilmiyorum ama bu azaldı doktoruna şöyle canim.ama çok korkulacak bir durum değil panik yapma normal zaten ama aşırı olursa doktora git.birde tuzu çok kullanıyorsan azalt gerçekten tuz çok sakincali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…