- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.841
Hayırlı cumalarHerkese hayırlı cumalar hanimlar. Rabbim dua ve ibadetlerimizi kabul etsin inşallah.
tolgaseda cnm ne güzel cimcimenin kıyafetleri. Güle güle giysin inşallah
ilk oğluma molfix ve prima kullandım ikiside gayet iyidi :)Kizlar alışverişler bitti mi. Ben bu hafta cikicam inşallah. Biberon aldinizmi. Bu hava kacagini onleyenlerden mi alsam. Bide bebek bezi ne marka alacaksiniz
Hayırlı günler herkese nasılsınız? Benim midem çok kötü yanıyor ya sizdede boyle oluyor mu
Bugün içtim çok şükür geçti ama korkudan artık yemek yiyemiyorum resmenCanım bizim arkadaşında sürekli yanma şikayeti var. Benim sadece kızartma sarımsaklı yoğurt yeyince yanma oluyo mahvediyor.soğuk süt içtinmi canım anında kesiyor
Aminn.canim benim.Allah yardimciniz olsun.Allah mekanını cennet eylesinBaşınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Allah sabırlar versin
Evet ve benim ailem de 13 saat uzak bir şehirde. Üstüne bir de görümcem gezmeye gelecekmis başka bir ilden tam tasincagimiz hafta.Aynı şehirde olduğunuz haldemi yardım etmiyorlar
Benim de yüksek çıktı. 1. Saat tokluk 145. 2. Saate bakmadi. Seker tuz yag baharat unlu mamulleri kesiyorsun dedi. Ben de cok üzüldüm. Gebelikte oluyormus böyle. Yapcak birsey yok canımGünaydın güzel anneler.İki gün önce 75grlık şeker yüklemesi yaptırdım.açlık şekerim 86,birinci saat tokluk şekerim 192,ikinci saat 174çıktı.doktorum yüksek çıkmıs dahılıyeye görün dedi.sizdede bıyle sınırdan fazla cıkanlar varmı.lütfen yardım edın moralim cok bozuk
Kizlar alışverişler bitti mi. Ben bu hafta cikicam inşallah. Biberon aldinizmi. Bu hava kacagini onleyenlerden mi alsam. Bide bebek bezi ne marka alacaksiniz
Canım ben ogrendıgım gun cok stres oldm agladm hatta.bebegım ıcın cok endıselendım.sonra bır dahılıyecıye gıttım bana insilünşik bır durum yok sadece yedıklerıne dıkkat et dedı.bırde seker ölcüm cohazo yazdı. Ikı gundur aclık ve yemekten sonra 1. Ve 2.saat tokluk sekerımı ölcüyorm cok dükür normal degerlerde.o stresim gitti.iyiki almışım cıhazı.aklmda kalcaktı acaba ne durumda seker yuksekmı dıye.smdı en azından kendım goreblıyorm.Benim de yüksek çıktı. 1. Saat tokluk 145. 2. Saate bakmadi. Seker tuz yag baharat unlu mamulleri kesiyorsun dedi. Ben de cok üzüldüm. Gebelikte oluyormus böyle. Yapcak birsey yok canım
Evde temizlik işlerini nasıl yapiyorsunuz? Ben çok yoruluyorum. Eşim süpürüyor ben viledayla siliyorum, toz aliyorum, tuvalet banyolari yikiyorum. Ama çok yorucu. Kadın falan tutuyor musunuz yardimci? Bir de ne zamana kadar iş yapabiliriz? Doğuma yaklaştıkça riskli mi?
Aynı sorun bendede vardı ilk önce tuzumu kestim ve bol su içmeye başladım günde 3 litreyi rahat içiyorum. Birde doktorum içeriğinde kalsiyum , magnezyum filan olan bir ilaç verdi günde 1 kere onu içiyorum. Uyulmalarım nerdeyse şuan yok denecek gibi .Ellerinde uyuşma olan var mi? Ben artik sabahlari uyuyamiyorum ağrı ve uyusmadan. Sag elim balon gibiyok mu bunun bir çaresi
Ilacin adı ne acaba? Ben de dr'uma sorayim. Gercekten dayanamiyorum.Aynı sorun bendede vardı ilk önce tuzumu kestim ve bol su içmeye başladım günde 3 litreyi rahat içiyorum. Birde doktorum içeriğinde kalsiyum , magnezyum filan olan bir ilaç verdi günde 1 kere onu içiyorum. Uyulmalarım nerdeyse şuan yok denecek gibi .
Osteocare canım ama senin doktorun başka bir ilaçta verebilir ihtiyacına göre .Ilacin adı ne acaba? Ben de dr'uma sorayim. Gercekten dayanamiyorum.
Canim benimde ellerimde uyuşma vardı ama şimdi azaldı banada geçen doktor magnezyum ve vitamin ilacı verdi onun erdi oldu mu bilmiyorum ama bu azaldı doktoruna şöyle canim.ama çok korkulacak bir durum değil panik yapma normal zaten ama aşırı olursa doktora git.birde tuzu çok kullanıyorsan azalt gerçekten tuz çok sakincaliEllerinde uyuşma olan var mi? Ben artik sabahlari uyuyamiyorum ağrı ve uyusmadan. Sag elim balon gibiyok mu bunun bir çaresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?