- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #4.781
ayy inşllhPlesantanın aşağıda olması demek normal doğum yapamıyorsun ve erken olma riski var 25 haftalığız ins düzelir dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy inşllhPlesantanın aşağıda olması demek normal doğum yapamıyorsun ve erken olma riski var 25 haftalığız ins düzelir dua edin
teşekkür ederim canım. yani benim süpürgem biraz ağır ve ben kireç sökücü ve çamaşır suyu kullandım kokusu beni çok etkiledi ondan olabilir. bir de alış veriş yapmıştım biraz ağır taşıdım. ama artık kolay kolay temizlik yapmam galibacanım çok geçmiş olsun. inşallah doktorun söylediklerini uygula da en kısa sürede düzelirsin. özel olmazsa yani temizlik esnasında yaptığın aklına gelen ters bir şey oldu mu yani şu nedenden olmuştur diyebileceğin. yani hepimiz iyi kötü temizlik yapıyoruz ve ben her cumartesi temzilikten sonra korkuyorum deterjan kokusu falan ya da ağır hareketler zarar verir mi diye. kendimizi korumalıyız ama hele de tek başınaysan çok zor.
teşekkür ederim canım. yani benim süpürgem biraz ağır ve ben kireç sökücü ve çamaşır suyu kullandım kokusu beni çok etkiledi ondan olabilir. bir de alış veriş yapmıştım biraz ağır taşıdım. ama artık kolay kolay temizlik yapmam galiba
Evet canm.benim oluyor. Seyime bisey vuruyo sankiHayırlı akşamlar nasılsınız ? Bu arada bir şey soracagim iki gündür bebek tekmelerini idrar yolumda hissediyorum sanki hep orayı tekmeliyorr sizdede bu oldu mu yani normal bir şey mi merak ettim
zinedila gule.gule.kullansin bebis aldiklarin cok.guzel
Olmaz Allah'ın izniyle canım stres yapma.
Valla hareket iyidir doğuma faydası var. Ama fazlası zarar tabi.
Ben öğle yemeğinden sonra yarım saat yürümeye çalışıyorum. Akşam yürümeye çalışıyorum ama uzun süre iş yapamıyorum ayakta kalamıyorum kalçama ağrı giriyor.
Biraz önce ütü yaptım. Bir tane daha bir tane daha derken yorulmuşum. Bitirip uzandım bebeğim kasıklarıma baskı uygulamaya başlamış yatınca anladı
İnşallah bisey olmaz ya dikkat etmeye calisiyorum ama gelen gidende cok olunca dinlenmeye vakit kalmiyo. Allaha emanetler sağlıkla kucagimiza aliriz insallah yavrularimizi
Aynen benimde gelenim gidenim cok oluyo kursum da var baya zorlaniyorum artik nefesimde yetmiyo cogu zaman soluk soluga kaliyorum. Seninle ayniyiz biz sanirim ikimizinde kızı olacak gerci benimki bi hafta geriden geliyomus ama sikintilarimiz aynı gibi. Sende gece uyaniyomusun bebisin hareketlerinden benim ki hafif hafif canımı yakmaya bile başladı ama o bile cok guzelCanım aşırı yorulmadigin surece sorun olma yinede dikkatli olmakta fayda var bende 1aydir sabah akşam yürüyüş yapıyorum.uzun mesafe .ev isleri gelen giden derken çok zorluyorum .dikkat edelim inşallah bisey olmaz
tekrar geçmiş olsun canım. çok dikkat et kendine.teşekkür ederim canım. yani benim süpürgem biraz ağır ve ben kireç sökücü ve çamaşır suyu kullandım kokusu beni çok etkiledi ondan olabilir. bir de alış veriş yapmıştım biraz ağır taşıdım. ama artık kolay kolay temizlik yapmam galiba
evet canım bu çoğumuzda var. benim de bazen öyle bir yerime vuruyor ki sanki bacağı çıktı çıkacak diyorum ama kızımda karşılaşmamıştım böyle bir durumla. amaaan tek yeterki hareket etsinler de nerede ederlerse etsinlerHayırlı akşamlar nasılsınız ? Bu arada bir şey soracagim iki gündür bebek tekmelerini idrar yolumda hissediyorum sanki hep orayı tekmeliyorr sizdede bu oldu mu yani normal bir şey mi merak ettim
canım güle güle kullansın bebişin. n11den mi almıştın bunları sanki orada gördüm gibi.Aldiklarim geldiii hepsine bayıldım tek tek cekmedim abimizin karni agridi biraz kıskandı yavrum kaldirdim hemen ama toplu cektim :)
canım güle güle kullansın bebişin. n11den mi almıştın bunları sanki orada gördüm gibi.
Aldiklarim geldiii hepsine bayıldım tek tek cekmedim abimizin karni agridi biraz kıskandı yavrum kaldirdim hemen ama toplu cektim :)
Gule giysin insallah canim.bu arada ben baktim siteyede ürünler kalite olarak nasıl yani böyle boyalı filan değil insallah .bakınca bana bilgi verebilirmisiniz merak ettim fiyatlar da gayet uygun aslındaAmin cnm insallah... Yok bebegen diye bir site var ordan aldim cnm bakmanizi tavsiye ederim cok guzel seyler var... O kremli. Olan mevlut takimi :) sehzade kıyafeti :)) detayli bakamadim bile abimizden okula gidince inceliycem :)
Ayyyy ay Superman kıyafetine bayıldım kız. Çok güzeller. Rabbim güzel günlerde giyinmeyi nasip etsin bebisine. MasallahAldiklarim geldiii hepsine bayıldım tek tek cekmedim abimizin karni agridi biraz kıskandı yavrum kaldirdim hemen ama toplu cektim :)