- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.659
- 333
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.741
Beklentiye girme diye çocuk kendini ispatlamis resmen :)Sagol cnm benim erkekligini kanitladi böylelikle. Ayrintilida belki dedim ama olmadi :)))
perşmbe gunu kontrolum var, orda sorrım. Çok teşkkurler, azda olsa içim rahatladı.Hiç bir fikrim yok ama dediğim gibi aldığın ilaca es değer minoset plus var ben onu sık sık almak zorunda kalıyorum bir kaç doktora sordum alabilirsin dedi ki sen tek sefer almışsın. Yine de için rahat etmezse doktoruna danis
Şimdi biraz baktım da senin aldığın normal parol galiba Eğer öyleyse zaten en hafifi o zatenperşmbe gunu kontrolum var, orda sorrım. Çok teşkkurler, azda olsa içim rahatladı.
Canım ya...Çok mutlu oldum sağlıkla büyüsün inşallah senin showmanSelamlar ayrintilimizi olduk cok sukur. Hersey yolunda cikti. 30 cm 629 gr olmus kuzucum... Dr tam bacak arasina bakarken çişini yapti bizim sipa dr nadir görülecek bisi dedi hemsiresi ilk kez görmüş :) bizde sasirdik bizik sipacik sov yapti resmen bize :)) cok net gozuktu hatta video cekti verdi :)) butun organlari cok sukur iyi cikti. Benim kalbimde ritm bozuklugu cikti ona cnm sıkıldı biraz dr uma aticam yarin sonuclari bakalim ne diyecek... Resimde verdi cok guzeldi ayni abimize benziyoruz
Asik oldum bebegime resmen...
Canım ya...Çok mutlu oldum sağlıkla büyüsün inşallah senin showman
Senin ritm bozukluğun nasıl çıktı ki?senin kalbine de mi bakıyorlar? Çok geçmiş olsun...haber ver mutlaka merak ettim..
Bu arada kızlar, ayakları sisenler, ödemi olanlar. ..Eger çalışıyorsanız masabası, benden tavsiye, saatte bir kalkın bir gezin gelin, ben daireden çıkıyorum önümüzde park var bir turlayip dönüyorum, baya faydasını gördüm. ..
Selam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Beklentiye girme diye çocuk kendini ispatlamis resmen :)
Selamlar ayrintilimizi olduk cok sukur. Hersey yolunda cikti. 30 cm 629 gr olmus kuzucum... Dr tam bacak arasina bakarken çişini yapti bizim sipa dr nadir görülecek bisi dedi hemsiresi ilk kez görmüş :) bizde sasirdik bizik sipacik sov yapti resmen bize :)) cok net gozuktu hatta video cekti verdi :)) butun organlari cok sukur iyi cikti. Benim kalbimde ritm bozuklugu cikti ona cnm sıkıldı biraz dr uma aticam yarin sonuclari bakalim ne diyecek... Resimde verdi cok guzeldi ayni abimize benziyoruz
Asik oldum bebegime resmen...
Canim benim çok sağol ama bilemedim ki yapsammi.Hamileyken kullanılır mı bilmiyorum onu belirteyim. Benim başıma gelmişti ilk evlendiğim zamanlar ilaç falan fayda etmiyordu. Annanem dedi ki maydanozu sapiyla birlikte kaynat çok değil ama. Leğen gibi oturabileceğim bir şeye dök su da karıştır dedi ılık olacak ama . Yarım saat oturdum. Hiç bir şey kalmadı. Bu arada öncesinde de üç dört kere tekrarlamisti enfeksiyon ondan sonra hiç olmadi
Doğumdan sonra kalırsa kesin yapicambnde sut maydanoz buharına oturmuştum hamilelik oncesi ordan biliyorum. Baya akıntım olmuştu, içini temizlio.. O yuzden gebelikte çok riskli
Canım maşallah senin kuzuma ya ne güzel rahatmis mutluymus sizide iplememis haha. Aferin ona .Isim konusunda hala kararsisiz ya ne koyucaz bilmiyorum... Bu arada kilosuna boyuna vok iyi dedi iri olucak dedi ama bana pek inandirici gelmedi sizlerin nasildi 23 haftakikken
Aaa kiyamam canım geçmiş olsun.ne dedi Dr. Dikkat edelim evet ya aman çoğu gitti azı kaldı. Sabır. Sen ekstra dikkat et canım Dr.un dediklerini ihmal etme haber ver bizede. Allahım korusun sizi hepimiziSelam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Canim benim çok sağol ama bilemedim ki yapsammi.
Elma sirkesi iyi geliyo diye duymuştum Dr a felan da sordum bebise zararı olurmu diye bilmiyorum ilk defa duydum dedi ama sakıncası olduğunu sanmiyom ona başladım bugün deniycedeniycem bakalım. 1hafta boyunca sabah akşam bir bardak suya 1kaşık sirke koyup icicem inşallah geçer. İlaç verdi yine onu kullanmak istemiyorum. 2kere kullandım azalacağı yerde artıyor. Bu sefer çok yükselmiş ilacı aldım içmeden bi bunu deniycem.bakalım 2hafta sonra hrandevum var tekrar test yaptırırım o zaman
Selam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Canım burda bir arkadaşımız onun zararlı olabileceğini söyledi söktürücü etkisi varmış benim dediğimi yapma istersen belki elma sirkesi de tedavi ettiği için artmistirCanim benim çok sağol ama bilemedim ki yapsammi.
Elma sirkesi iyi geliyo diye duymuştum Dr a felan da sordum bebise zararı olurmu diye bilmiyorum ilk defa duydum dedi ama sakıncası olduğunu sanmiyom ona başladım bugün deniycedeniycem bakalım. 1hafta boyunca sabah akşam bir bardak suya 1kaşık sirke koyup icicem inşallah geçer. İlaç verdi yine onu kullanmak istemiyorum. 2kere kullandım azalacağı yerde artıyor. Bu sefer çok yükselmiş ilacı aldım içmeden bi bunu deniycem.bakalım 2hafta sonra hrandevum var tekrar test yaptırırım o zaman
maşallah bebişine. showmen mi olcek ne cnm deteylıda kaç haftalıktın. birde ritim bozukluğunu kafana takma. bi çok hamilede var. bakalım doktorun ne diycek.
Allahimmmm su mucizelere bak.yarabbim ne buyuksun icimizde insan olusuyor. Masallah subhanallah. 23 haftalikken 790 gr di benim. 2 hafta onden gidiyo. Dun bizimde kontrolumuz vardi. 28 haftalik 1300 gr. Seker yuklemesi istedi cunku suyum fazla. rabbim.saglik versin yavrularimizaBuda resmimiz teyzeleri bi masallahinizi aliriz :) ellerini yuzunden hic cekmedi bocegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?