Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ben dayanamadım bu sefer minoset içtim. Gözümden vurduğunda bir kaç kere kendi kendine geçmişti ama sefer gözümden olmadığı için mideme falan vurdu fena zonkladı içtim ben de.
Canim parol veya minoset mi icilebiliyor bana doktor parol iç demişti benimde çok kötü zonkluyorr ya gözlerim yaşariyor resmen

Canim parol veya minoset mi icilebiliyor bana doktor parol iç demişti benimde çok kötü zonkluyorr ya gözlerim yaşariyor resmen

Bana doktor daha önce minoset veya parol demişti ben de ona güvenerek içtim. Evde parol yoktu. Dayanabilecek kadar olsam içmezdim ama mecbur içtim bu sefer.

G

Geçmiş olsun cnm

Çok sağol canım.

Bana doktor daha önce minoset veya parol demişti ben de ona güvenerek içtim. Evde parol yoktu. Dayanabilecek kadar olsam içmezdim ama mecbur içtim bu sefer.

Çok sağol canım.

ayy kızlar taam aynı şeyi sormak uzere girdim ki sizin yazışmaları okudum.. Bnde şimdi 500 mg bi parol içtim. Bi skıntı olmaz inşllh demi. Pişman oldum içtikten sonra yaa ..

Hamileyken kullanılır mı bilmiyorum onu belirteyim. Benim başıma gelmişti ilk evlendiğim zamanlar ilaç falan fayda etmiyordu. Annanem dedi ki maydanozu sapiyla birlikte kaynat çok değil ama. Leğen gibi oturabileceğim bir şeye dök su da karıştır dedi ılık olacak ama . Yarım saat oturdum. Hiç bir şey kalmadı. Bu arada öncesinde de üç dört kere tekrarlamisti enfeksiyon ondan sonra hiç olmadi

hayır hamilelikte asla kullanılmaz. O sokucu ozelliğe sahip. Duşuk yaptırabilir..

ayy kızlar taam aynı şeyi sormak uzere girdim ki sizin yazışmaları okudum.. Bnde şimdi 500 mg bi parol içtim. Bi skıntı olmaz inşllh demi. Pişman oldum içtikten sonra yaa ..
Bana çok çok sıkıntı yaşarsam arveles bile alabilecegimi söyledi sürekli değil ama. Benimkini parol veya minoset geçirmiyor ancak minoset plus o da ağır normalde ama içebilirsin dedi çünkü migren gibi bir tuttu mu tek ağrı kesiciyle bile geçmiyor

Ne diyecegimi bilmiyorum allahim sabir versin mekani cennet olsun cnm

yani bi skıntı olmaz Allahın izniyle demi. 500 mg yazıyodu ustunde, tam anlamadım yuksek bi doz değildir inşllh demi...

Işte onu bilmiyorum özellikle en başta belirttim hamileyken hiç kullanmadım çünkü fikir vereyim derken zararım dokunsun istemem
bnde sut maydanoz buharına oturmuştum hamilelik oncesi ordan biliyorum. Baya akıntım olmuştu, içini temizlio.. O yuzden gebelikte çok riskli

yani bi skıntı olmaz Allahın izniyle demi. 500 mg yazıyodu ustunde, tam anlamadım yuksek bi doz değildir inşllh demi...
Yani normaline göre yüksek ama doktor Eğer gecirmiyirsa alabilir sin demişti. Tek seferden bir şey olacağını sanmıyorum sıkıntı yapma bence.

Selamlar ayrintilimizi olduk cok sukur. Hersey yolunda cikti. 30 cm 629 gr olmus kuzucum... Dr tam bacak arasina bakarken çişini yapti bizim sipa dr nadir görülecek bisi dedi hemsiresi ilk kez görmüş :) bizde sasirdik bizik sipacik sov yapti resmen bize :)) cok net gozuktu hatta video cekti verdi :)) butun organlari cok sukur iyi cikti. Benim kalbimde ritm bozuklugu cikti ona cnm sıkıldı biraz dr uma aticam yarin sonuclari bakalim ne diyecek... Resimde verdi cok guzeldi ayni abimize benziyoruz

Asik oldum bebegime resmen...

Isim konusunda hala kararsisiz ya ne koyucaz bilmiyorum... Bu arada kilosuna boyuna vok iyi dedi iri olucak dedi ama bana pek inandirici gelmedi sizlerin nasildi 23 haftakikken

Canım çok sevindim inş senin durumunda sıkıntı yaşatacak bir şey değildir. Güzel bir anı olmuş sizin icin

inşllh yaa.. Bu ilaç vucuttan kaç gunde atılıo acaba. Bilgin var mı
Hiç bir fikrim yok ama dediğim gibi aldığın ilaca es değer minoset plus var ben onu sık sık almak zorunda kalıyorum bir kaç doktora sordum alabilirsin dedi ki sen tek sefer almışsın. Yine de için rahat etmezse doktoruna danis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…