- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.761
bnde netten baktım başka mg sini goremedim.. İnşllh bi skntı olmaz.. Dr.lar kullanabilirsiniz diyolar çunkuŞimdi biraz baktım da senin aldığın normal parol galiba Eğer öyleyse zaten en hafifi o zaten
Allahimmmm su mucizelere bak.yarabbim ne buyuksun icimizde insan olusuyor. Masallah subhanallah. 23 haftalikken 790 gr di benim. 2 hafta onden gidiyo. Dun bizimde kontrolumuz vardi. 28 haftalik 1300 gr. Seker yuklemesi istedi cunku suyum fazla. rabbim.saglik versin yavrularimiza
Kizlar hastane çıkışı aldiniz mi. Resim eklesenizde baksak. Ben bu iki tarz arasinda kaldim
kendimizi iyi hissedip işe koyuluyoruz ama acısı sonradan çıkıyo. Bnde geçn baya bi utu yaptım ve diğer gune kadar doğrulamadım. Kasıklarım oyle ağırıyodu ki resmn doğum yapcm sandım.. O gunden beri hiçbişeye karışmamaya karar verdim.. Bnce sizde oyle yapın kızlar, cidden biDen onemli değil hiçbirşySelam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
amannnn Maşşallhhh, benm oğlumunda boyle çok net bi pozu var. Eli başının arkasında uyuyo, aynı benim gibi uyuyoduBuda resmimiz teyzeleri bi masallahinizi aliriz :) ellerini yuzunden hic cekmedi bocegim
ne demek ki plesenta previa ??Merhaba arkadaşlar konya da olan var mı ben buraları ve hastaneleri pek bilmiyorum yardımcı olabilir misin?? Birde plesanta previa çıktı inş 29 nisan da kontrol var düzelir dua edin olur mu
Senin enfeksiyona bakmak için hangi şikayetle gittin? Akıntın mı falan mı çoktu? Ben ilk aylarda ilaç kullandım devam ediyor mu bilmiyorum şüphelendim şimdi.
Elma sirkesini ben de duymadım bence ilaçlarını da iç aynı zamanda.
Verene kurban olurum maşallah annesi tambi erkek maşallah masallahBuda resmimiz teyzeleri bi masallahinizi aliriz :) ellerini yuzunden hic cekmedi bocegim
Plesantanın aşağıda olması demek normal doğum yapamıyorsun ve erken olma riski var 25 haftalığız ins düzelir dua edinne demek ki plesenta previa ??
Stres yapma canım çok yorma sende kendini Dr unun tavsiyelerine uymaları inşallah allahın izniyle gününü bekler bebisin saglicakla dogurursunPlesantanın aşağıda olması demek normal doğum yapamıyorsun ve erken olma riski var 25 haftalığız ins düzelir dua edin
inşallah düzelir canım valla neler duyuyoruz da sapasağlam dünyayya geliyorlar inşallah rabbim herşeyin en iyisini verir.Plesantanın aşağıda olması demek normal doğum yapamıyorsun ve erken olma riski var 25 haftalığız ins düzelir dua edin
canım çok geçmiş olsun. inşallah doktorun söylediklerini uygula da en kısa sürede düzelirsin. özel olmazsa yani temizlik esnasında yaptığın aklına gelen ters bir şey oldu mu yani şu nedenden olmuştur diyebileceğin. yani hepimiz iyi kötü temizlik yapıyoruz ve ben her cumartesi temzilikten sonra korkuyorum deterjan kokusu falan ya da ağır hareketler zarar verir mi diye. kendimizi korumalıyız ama hele de tek başınaysan çok zor.Selam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Plesantanın aşağıda olması demek normal doğum yapamıyorsun ve erken olma riski var 25 haftalığız ins düzelir dua edin
Kaçıncı haftasında düzeldi bilgin var mı ?? ben şimdi 25. haftadayım.Yatıp dinlenmen gerek. Ablamın da aşağıdaydı plasenta doktor dinlenmesini söylemişti. Sonradan yukarı normal şekilde çıktı onunki. Normal haftasında doğum yaptı. Sakın stres yapma en kötüsü. Bol bol yat dinlen.
Evet 21 haftalık 3 cm boşlukla aşağıda olduğu söylendi. 22 haftalık baktılar tamemen sol taraflı kapattığını söylediler. 29 nisanda kontrol var bakıcaklar. 33 . haftaya kadar beklenip ona göre artık ya sezeryan ya da düzelme ona göre ayarlıycak doktor. hayırlısı diyorum artık. İnş sizinki düzelirBende 21 haftalık hamileyim bebeğim biraz aşağıdaymış sizdede varmı böyle bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?