Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar saçımı kestirmek istiyorum. Hamileyken saç kestirilmez diyorlar. Pek batıl inancım yoktur ama emin olamadım. Sizce?
Eger kafaya cok takan bi yapin varsa kestirince bisey olurmuki diye dusuneceksen kestirme derim ben dogumdan sonrayi bekle. Ama diyosanki ben takmam zaten asla inanmiorumda o zaman kestir.

Canm ben elden giriyorum da paketim bitince giremedim gelen gidende oldu ilgilenmedim buraya iyiyiz cnm çok sukur kızımın fotosunu gönderilen en kısa zamanda

Iyi olmana sevindim cnm dr gidicektin gittinmi... Kesinlesti demek kiz oldugu hadi gozun aydin cnm :)

Iyi olmana sevindim cnm dr gidicektin gittinmi... Kesinlesti demek kiz oldugu hadi gozun aydin cnm :)
Evet cnm kesinleşti iki büklüm yatıyordu uyandıramadı yüzünü net goremedik ama pozisyondan dolayı cinsiyetini yine bacak arasından net gorduk.. Çok sukur buyumus ve sağlıklı 2bucuk ay gorememistim. Nasıl iyi geldi anlatamam . bu arada decavit,monovit ve demir gynoferon hapini bıraktım şimdi daha iyiyim. 2ayda 6kg aldım Dr çok almissin dedi. Durum leyla.bebisimizde 868gramdi minicik ama utanmasa alttan arada ayaklarını dışarı çıkaracak o kadar aşağıda hissediyorum yani. Ama normalmis korkulacak bisey yok yani.

benim
bana da cok mudahale etmek istediler kayinvalidem annesinin ismini soyledi falan ama yok kimse kusura bakmasin yillarca tek başına aglaya sizlaya bekledim bu çocuğu kimse destek olmadi hic bi konuda hic kimseyi dinlemiycem...ne kadar izdirapliydi..ben merve istiyorum.senin de Miraç cokk guzelmis bayildim

canim ya bebegin kilosunu kacinci haftada olduguna gore mi belirliyolar standart yani baska bi ölçüm sekli yok degil mi

ben i mom'a devam ediyorum canim.icinde hersey var.magnezyum duzenli kullaniyorum ama yine de kramplarim var

ben oda yapmicam canim sdc besik alicam kuzuma buyucek bes alti yasina gelicek insallah kardesi de olursa hepsine birden dusunerek ayarlicam.bana cok garip geliyo o kucuk bebek odalari.daha hic bise bilmiyo ki..o anlamaya baslayinca cicili bicili biseyler yaptırırim insallah direk genc odasina geceriz

Bende tuzu kesemiyorum malesef ve aynen benim de ayaklar o kadar şiş ki çok yürüyemiyorum evin içinde bile zor basıyorum ayaklarımın üstüne. Şimdiden böyleyiz son aylarda ne yapcaz biz dikkat etmemiz lazım
bende de ödem oluyo.ama okudum arastirdim tuzu cok yemeyin diyo ama kesmeyin de diyo..nasil ayarlicam bilmiyorum.ekstrada atmiyorum ama..zaten nerdeyse 10kg aldim 26.haftadayim

Kızlar günaydın... Bu sabah tuvalete kalktım idrardan sonra peçeteyle silindiğimde akıntımın içinde küçük kan lekeleri vardı. Sizde de oldumu hiç. Telaş yapmak istemşyorum. Oğlumuda hissettim sabah sabah o yüzden eşime bile söylemedim. Çok azda bel ağrım var.

kizlar herkes bi kacinci haftada oldugunu ve kac kg aldigini yazsa ya
Canım ben şu an 23+5im...7 kilo aldım, ayın 21 inde kontrolum var, 6 Kilo almış olmam gerekiyordu, +1 kilom var, doktorum kızacak sanirsam Belki de ödemdir diyorum çünkü son bir haftada yüzüklerim olmuyor, ayaklarım korkunç sisti umarım odemdir

Masallah cnm yerim ben onu... O asagida hissetmeyi sorma ya bende cok asagida hissediyorum bi yukari cikmadi o yuzden sanirim surekli kasik agrisi cekiyorum asagiya baski yapio... Bende nasipse 18 inde ayrintili ultrason yaptiricam hersey yolunda cikar ins hayirlisi ile...

Cnm cok fazla gelmediyse ve devam etmiosa korkulcak bisi yoktur sanirim ama icin rahatlasin diye bence dr una bir sor istersen gecmis. Olsun

Bende sata gire 21+5 im 6.7 kilo arasinda gidip geliyorum cnm... Cok sukur bu hamileligimde oglumda ki kdr almadim dikkatte etmiyorum ama cok fazla. Yiyemiyorum sadece gobegim var diyebilirim... Bazi pantolonlarima hala girebiliyorum belleri lastikli olanlara

bende de ödem oluyo.ama okudum arastirdim tuzu cok yemeyin diyo ama kesmeyin de diyo..nasil ayarlicam bilmiyorum.ekstrada atmiyorum ama..zaten nerdeyse 10kg aldim 26.haftadayim
Ben de 8 kilo aldım 25 haftamız bitti. Hiç tuz atmamak lazım yediğimiz şeylere çünkü çoğu şey kendiliğinden tuzlu zaten peynir ekmek salça falan misal.dengeler onlar birbirini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…