- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.561
Eger kafaya cok takan bi yapin varsa kestirince bisey olurmuki diye dusuneceksen kestirme derim ben dogumdan sonrayi bekle. Ama diyosanki ben takmam zaten asla inanmiorumda o zaman kestir.Kızlar saçımı kestirmek istiyorum. Hamileyken saç kestirilmez diyorlar. Pek batıl inancım yoktur ama emin olamadım. Sizce?
Sagol canm bu hafta gidicem zaten kontrole doktoruma yazdirayim cunku gercekten bazen cok aci veriyor. Normaldede olurdu bazen benimCanım magnezyum bir mineral, kaslarımız için gerekli birşey. ..krampları engelliyor, iç canım korkma doktoruna da sor istersen için rahat etsin...
Canm ben elden giriyorum da paketim bitince giremedim gelen gidende oldu ilgilenmedim buraya iyiyiz cnm çok sukur kızımın fotosunu gönderilen en kısa zamanda
Evet cnm kesinleşti iki büklüm yatıyordu uyandıramadı yüzünü net goremedik ama pozisyondan dolayı cinsiyetini yine bacak arasından net gorduk.. Çok sukur buyumus ve sağlıklı 2bucuk ay gorememistim. Nasıl iyi geldi anlatamam . bu arada decavit,monovit ve demir gynoferon hapini bıraktım şimdi daha iyiyim. 2ayda 6kg aldım Dr çok almissin dedi. Durum leyla.bebisimizde 868gramdi minicik ama utanmasa alttan arada ayaklarını dışarı çıkaracak o kadar aşağıda hissediyorum yani. Ama normalmis korkulacak bisey yok yani.Iyi olmana sevindim cnm dr gidicektin gittinmi... Kesinlesti demek kiz oldugu hadi gozun aydin cnm :)
benimBen ilk.oglumun adini kayinpederimin adini istediler inat ettim koymadim. Adi ali bu arada. Bu seferde erkek olunca esim 2 isim koyalum bari biri ali olsun diyor tek cocuk cunku esim. Bu sefer kirmiyim diyoru ama bu mantiga sinir oluyorum.
Düşündüğüm isimlerden biri MIRAC biri EYMEN
Miraç kiz ismi gibi diyo esim.
canim ya bebegin kilosunu kacinci haftada olduguna gore mi belirliyolar standart yani baska bi ölçüm sekli yok degil miEvet cnm kesinleşti iki büklüm yatıyordu uyandıramadı yüzünü net goremedik ama pozisyondan dolayı cinsiyetini yine bacak arasından net gorduk.. Çok sukur buyumus ve sağlıklı 2bucuk ay gorememistim. Nasıl iyi geldi anlatamam . bu arada decavit,monovit ve demir gynoferon hapini bıraktım şimdi daha iyiyim. 2ayda 6kg aldım Dr çok almissin dedi. Durum leyla.bebisimizde 868gramdi minicik ama utanmasa alttan arada ayaklarını dışarı çıkaracak o kadar aşağıda hissediyorum yani. Ama normalmis korkulacak bisey yok yani.
ben i mom'a devam ediyorum canim.icinde hersey var.magnezyum duzenli kullaniyorum ama yine de kramplarim varArkadaşlar omega3 ve magnezyum hapı kullanıyor musunuz? Ben demir ilacı ve vitamin kullanıyorum çok fazla balık tüketmediğim için omega3e başladım. Son üç ayda bebeğin beyin gelişiminde çok faydası oluyormuş. Magnezyum kullanmıyorum ama ara ara kramplarım oluyor. Doktora gittiğimde soracağım belki verir.
ben oda yapmicam canim sdc besik alicam kuzuma buyucek bes alti yasina gelicek insallah kardesi de olursa hepsine birden dusunerek ayarlicam.bana cok garip geliyo o kucuk bebek odalari.daha hic bise bilmiyo ki..o anlamaya baslayinca cicili bicili biseyler yaptırırim insallah direk genc odasina gecerizKızlar bebek odası dekoru için baktığınız, takip ettiğiniz internet sitesi var mı? Oda küçük olduğu için daraltmayacak şekilde ne koyabilirim diye merak ediyorum.
Gardrobu 3 kapılı alıp şifonyer koymamayı düşünüyorum daraltmasın diye. Tekli koltuk var önüne renkli bir puf alacağım. Sanırım bu yüzden dekor için de küçük raflardan gerekecek.
Beşiğin olduğu bir tarafı duvarı kağıdı kaplayacağız. Ona da bakacağım daha.
Sade ama çok tatlı bir odası olsun istiyorum oğluşumun.
bende de ödem oluyo.ama okudum arastirdim tuzu cok yemeyin diyo ama kesmeyin de diyo..nasil ayarlicam bilmiyorum.ekstrada atmiyorum ama..zaten nerdeyse 10kg aldim 26.haftadayimBende tuzu kesemiyorum malesef ve aynen benim de ayaklar o kadar şiş ki çok yürüyemiyorum evin içinde bile zor basıyorum ayaklarımın üstüne. Şimdiden böyleyiz son aylarda ne yapcaz biz dikkat etmemiz lazım
ben de rapunzele döndüm.aynen batil inancim yok ama annem siddetle karşı çıkıyor.ben de gerek yok diyorum dokunmuyorum ama cok sıkıldmKızlar saçımı kestirmek istiyorum. Hamileyken saç kestirilmez diyorlar. Pek batıl inancım yoktur ama emin olamadım. Sizce?
Biz odamizi satin aldik aşağıdaki model olacak canım. Belis marka. Daha gelmedi ama. Yeni eve tasininca depodan getirecekler. Ben buyuyunce de kullansin diye biraz buyuk aldım.
Çok güzelmiş güle güle kullanın. Bende beyaz istiyorum... ne kadara mal oldu sorması ayıp olmassa..[/QUOTE
Mdf olduğu için 2600'e mal oldu. 3 kapili dolap, büyüyen karyola ve şifonyer canım.
kizlar herkes bi kacinci haftada oldugunu ve kac kg aldigini yazsa ya
Canım ben şu an 23+5im...7 kilo aldım, ayın 21 inde kontrolum var, 6 Kilo almış olmam gerekiyordu, +1 kilom var, doktorum kızacak sanirsamkizlar herkes bi kacinci haftada oldugunu ve kac kg aldigini yazsa ya
Evet cnm kesinleşti iki büklüm yatıyordu uyandıramadı yüzünü net goremedik ama pozisyondan dolayı cinsiyetini yine bacak arasından net gorduk.. Çok sukur buyumus ve sağlıklı 2bucuk ay gorememistim. Nasıl iyi geldi anlatamam . bu arada decavit,monovit ve demir gynoferon hapini bıraktım şimdi daha iyiyim. 2ayda 6kg aldım Dr çok almissin dedi. Durum leyla.bebisimizde 868gramdi minicik ama utanmasa alttan arada ayaklarını dışarı çıkaracak o kadar aşağıda hissediyorum yani. Ama normalmis korkulacak bisey yok yani.
Kızlar günaydın... Bu sabah tuvalete kalktım idrardan sonra peçeteyle silindiğimde akıntımın içinde küçük kan lekeleri vardı. Sizde de oldumu hiç. Telaş yapmak istemşyorum. Oğlumuda hissettim sabah sabah o yüzden eşime bile söylemedim. Çok azda bel ağrım var.
Kızlar günaydın... Bu sabah tuvalete kalktım idrardan sonra peçeteyle silindiğimde akıntımın içinde küçük kan lekeleri vardı. Sizde de oldumu hiç. Telaş yapmak istemşyorum. Oğlumuda hissettim sabah sabah o yüzden eşime bile söylemedim. Çok azda bel ağrım var.
Ben de 8 kilo aldım 25 haftamız bitti. Hiç tuz atmamak lazım yediğimiz şeylere çünkü çoğu şey kendiliğinden tuzlu zaten peynir ekmek salça falan misal.dengeler onlar birbirinibende de ödem oluyo.ama okudum arastirdim tuzu cok yemeyin diyo ama kesmeyin de diyo..nasil ayarlicam bilmiyorum.ekstrada atmiyorum ama..zaten nerdeyse 10kg aldim 26.haftadayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?