Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

İnsallah canım güzel haberlerle geliceksin

Faydalari yoksa dinleme tabi canim. Ilk oglumda bnde inat ettim bi faydalari olmadi koymicam dedim. bu oglumda koycam artik cunku onlarda degistiler ve esim tek cocuk uzulsun istemiyorum. Mirac cok istiyorum ama esim kiz ismi diyo. Halbuki ali mirac guzel oluyo. Yada ali eymen

merhaba kızlar. cuma günü kontrole gitmiştim. bebeğim aşağıdaymış üzüldüm baya. rapor istedim raporda vermedi doktor oda ayrı canımı sıktı. birde idrar yollarında ödem gördü

bende de aynı durum var. ağrılar öldürdü beni

Günaydın hamişler nasıl keyifler.
Sizi bilmem de ben bu gece çok iyi uyumuşum. Bebişim de rahatmış demek ki hiç uyanmamışım. Ne şişkinlik ne mesane sıkışması. Maşallah diyim nazar değmesin

Benim de bazı günler öyle oluyor. Bir uygulamada bu haftalarda büyümeye bağlı olarak olabileceği yazıyordu.

Bir de bu yazıyor..
"Bu haftalar içerisinde durduk yere karnınızda sertleşme olacaktır. Rahminizde görülen ani kasılmalar ve gevşemeler regl krampları gibidir.Braxtonkasılmaları yani yalancı gebelik kasılmaları sizi gebeliğiniz boyunca takip edecektir. Bu kasılmaları gerçek kasılmalardan ayıran en büyük özelliği ara, ara ve düzensiz olarak girmesidir. Bu kasılmalar sizi erken doğuma götürmeyecektir. Ancak şunu da söylemek gerekirse sık, sık ve düzenli şekilde gelen kasılmalar sizi doğuma sürükleyebilir."

Aman diyim kızlar çok yormayın kendinizi. Artık çoğumuz son trimestere girdik.

Benimde 24. Hafta kontrolumde basi tam kasigimda ayaklarida yuzndeydi kendini ikiye katlamis bas asagi durmus. Bosuna surekli idrara cikmiyomusum yani. Doktor bi sıkıntı olur dedimi. Benim ilk oglumda 27. Haftada baa asagi dondu oyle kaldi.

Yaaa ben yurumekte bile zorlaniyorumm yaaa. Kuyruk sokumum zorlaniyo gibi oluyo dimdik yuruyorum. ilk gebelik boyle degildi bu cok asagida galiba.
Hurma yiyeniniz varmi kizlar.
canım benim bildiğim hurma son haftalara kadar yenmiyor. ksitosin hormanu salgılanmasına yardımcı oluyormuş ve doğumu çabuklaştırıyormuş. normal doğum yapacak olanlar son haftada yemeli diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…