- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.581
Masallah cnm yerim ben onu... O asagida hissetmeyi sorma ya bende cok asagida hissediyorum bi yukari cikmadi o yuzden sanirim surekli kasik agrisi cekiyorum asagiya baski yapio... Bende nasipse 18 inde ayrintili ultrason yaptiricam hersey yolunda cikar ins hayirlisi ile...
26+6 yim 9bucuk kg aldım şimdiye kadarkizlar herkes bi kacinci haftada oldugunu ve kac kg aldigini yazsa ya
Kizlar bu da benim prensesim ve ayağı. Maşallahinizi eksik etmeyin
maşşah kuzuya rabbim nazardan esirgeisinKizlar bu da benim prensesim ve ayağı. Maşallahinizi eksik etmeyin
Tesekkur ederiz teyzesi pek tatlı . resmini seviyorum bi dogsaydi hayirlisiylamaşşah kuzuya rabbim nazardan esirgeisin
Faydalari yoksa dinleme tabi canim. Ilk oglumda bnde inat ettim bi faydalari olmadi koymicam dedim. bu oglumda koycam artik cunku onlarda degistiler ve esim tek cocuk uzulsun istemiyorum. Mirac cok istiyorum ama esim kiz ismi diyo. Halbuki ali mirac guzel oluyo. Yada ali eymenbenim
bana da cok mudahale etmek istediler kayinvalidem annesinin ismini soyledi falan ama yok kimse kusura bakmasin yillarca tek başına aglaya sizlaya bekledim bu çocuğu kimse destek olmadi hic bi konuda hic kimseyi dinlemiycem...ne kadar izdirapliydi..ben merve istiyorum.senin de Miraç cokk guzelmis bayildim
bende de aynı durum var. ağrılar öldürdü beniKizlar benim.karnim aşırı derecede gergin suyum fazla ve iri oldugu icinmi acaba ya.
Bebegin hareketlerini tam seyimin ustunde hissediyorum ayni zamandada midemdede tekmelerini hissediyorum egilemiyorum öne doğru. 5 dk da bir tuvaletteyim. Niye boyle ya
Kizlar benim.karnim aşırı derecede gergin suyum fazla ve iri oldugu icinmi acaba ya.
Bebegin hareketlerini tam seyimin ustunde hissediyorum ayni zamandada midemdede tekmelerini hissediyorum egilemiyorum öne doğru. 5 dk da bir tuvaletteyim. Niye boyle ya
Uzulme canim korkulacak bisey olsa rapor verirdi doktorun. Yukari cikacaktr buyudukcemerhaba kızlar. cuma günü kontrole gitmiştim. bebeğim aşağıdaymış üzüldüm baya. rapor istedim raporda vermedi doktor oda ayrı canımı sıktı. birde idrar yollarında ödem gördü
inşallah canımUzulme canim korkulacak bisey olsa rapor verirdi doktorun. Yukari cikacaktr buyudukce
Benimde 24. Hafta kontrolumde basi tam kasigimda ayaklarida yuzndeydi kendini ikiye katlamis bas asagi durmus. Bosuna surekli idrara cikmiyomusum yani. Doktor bi sıkıntı olur dedimi. Benim ilk oglumda 27. Haftada baa asagi dondu oyle kaldi.Günaydın kızlar bebeğin başı dönen var mı? Doktor bu kontrolümde bebeğin kafası aşağıya dönmüş dedi endişe edecek bir durum yokmuş ama daha erken değil mi? 24 haftalık şuan. Sizlerin ne durumda?
canım benim bildiğim hurma son haftalara kadar yenmiyor. ksitosin hormanu salgılanmasına yardımcı oluyormuş ve doğumu çabuklaştırıyormuş. normal doğum yapacak olanlar son haftada yemeli diye biliyorum.Yaaa ben yurumekte bile zorlaniyorumm yaaa. Kuyruk sokumum zorlaniyo gibi oluyo dimdik yuruyorum. ilk gebelik boyle degildi bu cok asagida galiba.
Hurma yiyeniniz varmi kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?