Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kizlar benim sağ elimde özellikle sabahlari cok fena uyuşma ve karincalanma oluyor. Sizde var mi boyle sikayetler? Canım sıkıldı
Aynen benim de sağ elim sabah uyandığımda uyuşmuş ve karıncalanmış oluyo.üstüne mi yattım ondan mı acaba diye düşündüm ben de

Herkese gunaydin bundan once gelip bir soru sormustum ama hic cevap alamadim merak ediyorum 6aylik gebelikte bebegin 950 gram olmasi iyimidir kendimde bu surecte 12 kilo almisim
Bebeği bilmiyorum ama siz çok kilo almışsınız. Bu arada benim de 20 gün önce falan 460 gr falandı. Yarin muayenem var. Ona göre dr'a sorarım.

Aynen benim de sağ elim sabah uyandığımda uyuşmuş ve karıncalanmış oluyo.üstüne mi yattım ondan mı acaba diye düşündüm ben de
Malesef tuzu kesmedim hiç o yüzden eklemler su topluyor ve sinirleri sıkıştırıyormus. Bir de bol yürüyüş gerekiyormus ama ayak tabanlarim o kadar aciyor ki yürüyüş falan yapamiyorum. Son aylarda ne yapcam bilmem.

Bende tuzu kesemiyorum malesef ve aynen benim de ayaklar o kadar şiş ki çok yürüyemiyorum evin içinde bile zor basıyorum ayaklarımın üstüne. Şimdiden böyleyiz son aylarda ne yapcaz biz dikkat etmemiz lazım

Kızlar. ..Ben de el uyuşması 2-3 haftadır vardı, 2 elimde de...sol bacağım kalçadan itibaren ağrıyor fazla yürüyünce. ..doktora sordum, doğurunca geçer dedi Siyatik sinire baski oluyormuş. ..2 gündür de ayaklarım pide gibi puf puf, nasıl şiş anlatamam, özellikle bileklerim yok oldu, gözükmuyorlar, tombiklikten işten gelince direkt uzatıyorum ayaklarımi yükseğe fırsat buldukça, bugün işyerinde de çıkardım ayakkabıları, masanın altına tabure koydum, uzattım bir süre, böyle böyle 2 ayı geçiricem artik, haziran başı 32. haftada cikicam izne valla...

Iyi geceler kizlar benimde sabahlari bacagim kasiliyor kramp giriyo kimildatmadan bekliyirum geçene kadar. Bazen aglayasim geliyor. Bnde 8 kilo aldim toplamda yaa napacam bilmiyorum

Canm.ben normalde decavit bile icmiyorum. Kan ilacimi bile duzenli icemiyorum.
Bu magnezyum ilaci decavit gibi kilo yapici bi vitaminmi acaba. Benim bebis biraz iri gidiyor vitamin icersem hepten tombis olacak

Bence bebeğin iriliği vitaminden kaynaklanmıyor yapı meselesi. Senin ilk doğumunda da bebeğin iriydi diye hatırlıyorum yanlış mıyım?
Bebekler zaten anneden gerekli olan her şeyi alıyorlarmış. Doktorlar vitamini bebekler için vermiyor bence biz rahat geçirelim diye veriyorlar. Eğer ben 2 aydır decavit içmeseydim şimdiye kadar çok zor çalışırdım gibi geliyor.
Magnezyum kilo yapıcı bir vitamin değil annenin vücudunda mineral eksilmesi olduğu için ağrı oluyor o yüzden veriyorlar. Bence şimdiden kramp oluyorsa içmelisin.
Maden suyu içmek de yararlı olabilir. Ben alışkanlık edinemedim tabi o ayrı.

Herkese gunaydin bundan once gelip bir soru sormustum ama hic cevap alamadim merak ediyorum 6aylik gebelikte bebegin 950 gram olmasi iyimidir kendimde bu surecte 12 kilo almisim
Ben de 6 aylik gebeyim. Kendim 8 kilo aldim. Bugün ki ultrasonda da bebek 640 gram çıktı. Dr bebegin kilosu gayet iyi dedi. Sizinkiler gercekten fazla gibi. Ya boylu poslu bir bayansiniz ya da şekeriniz yüksek. Ben çok minyonum o yüzden bilemiycem.

Biz odamizi satin aldik aşağıdaki model olacak canım. Belis marka. Daha gelmedi ama. Yeni eve tasininca depodan getirecekler. Ben buyuyunce de kullansin diye biraz buyuk aldım.

Eklentiler

• FB_IMG_1458585154314.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 58
Benim eşim de ayaklarıma bakip dalga geciyor poğaça gibi olmuş diye

Canm.ben normalde decavit bile icmiyorum. Kan ilacimi bile duzenli icemiyorum.
Bu magnezyum ilaci decavit gibi kilo yapici bi vitaminmi acaba. Benim bebis biraz iri gidiyor vitamin icersem hepten tombis olacak
Canım magnezyum bir mineral, kaslarımız için gerekli birşey. ..krampları engelliyor, iç canım korkma doktoruna da sor istersen için rahat etsin...

Evet canim ilk bebegimde iriydi 41. Haftada 4 kilo dogdu 2 hafta onden gidiyordu hep. Ilk.gebeligimdede vitamin icmedim ben cunku doktorum eger herseyden yiyorsam gerek olmadigini bosuna hem.bebegi hem beni sisirecegini soylemisti. Bu gebeligimdede doktor bebek ileriden gidiyor vitaminde icmiyosun bide icsen demekki 1 ay onden gidecek dedi. Vitamin bence hem bebekte hem bizde etkili kilo olarak. Tabikide gereklidir ama herseyden yedigimiz surece gerek kalmaz bence. Magnezyum.ilacini alicam ama cunku kramp oluyor her sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…