• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Görünüş olarak güzel de mağazada görüp denedin mi kullanımı pratik mi? Fiyatı ne kadar?

A101 de bebek arabası gelmiş eşimle ona baktık. Ben zaten o fiyata nasıl bir şey olacağını biliyordum ama yine de bakalım dedim. Tahmin ettiğim gibi iyi değil dandik plastikten beğenmedik. Ama ona rağmen kapış kapış gitmiş.
Mağazada denedim canım. Sürüşü çok rahat. Özellikle oto koltuğu olan kisminin içi yumuşacık. Fiyatı biraz fazla. Internette 1500 civari. Ben 1199'a aldim. Tek kusuru biraz ağır ama ben zaten bebisten once de tek gezmedim hep eşim yanimda oluyor. O taşısın artık:KK49::anneadayı: Kızlar gerçeği resimden bile güzel yaa odaya gidip gidip arabaya bakıyorum. :KK71: sanki ben gezicem içinde:KK73:

Eklentiler

• IMG-20160407-WA0022.jpg
    IMG-20160407-WA0022.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20160407-WA0021.jpg
    IMG-20160407-WA0021.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20160407-WA0016.jpg
    IMG-20160407-WA0016.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 46
Mağazada denedim canım. Sürüşü çok rahat. Özellikle oto koltuğu olan kisminin içi yumuşacık. Fiyatı biraz fazla. Internette 1500 civari. Ben 1199'a aldim. Tek kusuru biraz ağır ama ben zaten bebisten once de tek gezmedim hep eşim yanimda oluyor. O taşısın artık:KK49::anneadayı: Kızlar gerçeği resimden bile güzel yaa odaya gidip gidip arabaya bakıyorum. :KK71: sanki ben gezicem içinde:KK73:

Cok guzel cnm iyi. Gunlerde kullan ins

....

Çok güzel güle güle kullansın bebişin :KK68:
İnsan çok hevesleniyor gerçekten. Bir an önce kullanmak istiyor.

hyırlı olsun güle güle kullan canım çok güzelmiş

güzel günlerde ağız tadıyla kullanın inşallah cnm:nazar:

Herkese gunaydin bundan once gelip bir soru sormustum ama hic cevap alamadim merak ediyorum 6aylik gebelikte bebegin 950 gram olmasi iyimidir kendimde bu surecte 12 kilo almisim

Herkese gunaydin bundan once gelip bir soru sormustum ama hic cevap alamadim merak ediyorum 6aylik gebelikte bebegin 950 gram olmasi iyimidir kendimde bu surecte 12 kilo almisim

Benim pek bilgim yok ilk gebeliğim olduğu için. Ben zaten en son 21 haftalıkken doktora gittim şimdiki kilosunu bilmiyorum. Mesela kaçıncı hafta tam olarak 24-25 ise 950gr. bence fazla. Ortama 750gr. olması kabul edilirmiş. Hem 6.aydan sonra yağ depolamaya başlıyorlar. Doktoruna sorman daha iyi olur.

Kızlar bebek odası dekoru için baktığınız, takip ettiğiniz internet sitesi var mı? Oda küçük olduğu için daraltmayacak şekilde ne koyabilirim diye merak ediyorum.
Gardrobu 3 kapılı alıp şifonyer koymamayı düşünüyorum daraltmasın diye. Tekli koltuk var önüne renkli bir puf alacağım. Sanırım bu yüzden dekor için de küçük raflardan gerekecek.
Beşiğin olduğu bir tarafı duvarı kağıdı kaplayacağız. Ona da bakacağım daha. :KK51:
Sade ama çok tatlı bir odası olsun istiyorum oğluşumun. :KK68:

Benim pek bilgim yok ilk gebeliğim olduğu için. Ben zaten en son 21 haftalıkken doktora gittim şimdiki kilosunu bilmiyorum. Mesela kaçıncı hafta tam olarak 24-25 ise 950gr. bence fazla. Ortama 750gr. olması kabul edilirmiş. Hem 6.aydan sonra yağ depolamaya başlıyorlar. Doktoruna sorman daha iyi olur.
26haftalik tam olarak banada cok diyen oldu bundan sonrasi icin cok kilolu olur dediler ilk dogumum oldugu icin bende endiselendim korktumm yanii inslhh normaldir

Back