Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

ne guzel, keşke bana da oyle birşeysoylese dr.

ben de eymen istiyorum ama bakalım bizim ailede çooook karışan olur. kabul ettirmek için uğraşıcam artık. rüyamda ak sakallı dede gördüm bebeğinin ismini eymen koyacaksın dedi falan mı desem?

Eğer karışacak olurlarsa yap valla. Bizde karışan yok ben fikir alıyorum eşim kendi karar veremediği gibi benim de kafamı karıştırıyor sürekli. En sonunda ben de senin dediğin gibi yapıp noktayı koyayım madem.

Seninki de blöf gibi olmuş. Ya kadın isim söyleseydi o zaman ne yapacaktın?

Kızlar hastane çantasını kaçıncı haftada hazrlamalıyız en erken.

Ben 32 de falan hazırlarım diye düşünüyorum. Mayıs'ın son haftası rapor için doktora gideceğim. Ondan sonra hazırlarım ne olur ne olmaz.

İnşallah her şey yolunda gider de iznimi doğumdan sonra geçiririm.

bnde ramazanın ilk haftası hazrliyim diye duşundum. Ne olur ne olmaz hazr olsun bi kaç hafta erkenden.

Ben ilk.oglumun adini kayinpederimin adini istediler inat ettim koymadim. Adi ali bu arada. Bu seferde erkek olunca esim 2 isim koyalum bari biri ali olsun diyor tek cocuk cunku esim. Bu sefer kirmiyim diyoru ama bu mantiga sinir oluyorum.
Düşündüğüm isimlerden biri MIRAC biri EYMEN
Miraç kiz ismi gibi diyo esim.

Aras ve eser olabilir bence..Cocuklarin ismiyle yasadigina inanirim ben..Cinar ismini severim ama cocuklara biras agir kaciyo sanki

Cnm emir yada enes koyabilirsin..Benim oglum olsaydi emir koyacaktim...Enes kardesimin ismi ve tanidigim enesler hem ahlakli hemde cok zekiler..Selim olan cocuklar da sessiz sakin oluyolar...Bu isim isi cok zor yaa bende 8 yegen var koyacak isim de kalmadi sanki

ENES yeğenimin ismii. Emir isminide eşim istemyoo

Kızlar ya bebek bakım ürünü olarak ne kullanmayı dusunuyorsunuz şampuan bebek yağı vs hangi marka daha iyidir sizce? Ben hep Sebamed düşündüm ama dün bi eczanede biobaby diye bi markanın xok daha iyi olduğunu söylediler kafam karıştı kararsız kaldım

ben sampuanı mustela düşünüyorum. yağ olarak zeytinyağı. o kadar belki sabun alırsam onuda sbamed başka kimyasallar istemiyorum cnm

Arkadaşlar omega3 ve magnezyum hapı kullanıyor musunuz? Ben demir ilacı ve vitamin kullanıyorum çok fazla balık tüketmediğim için omega3e başladım. Son üç ayda bebeğin beyin gelişiminde çok faydası oluyormuş. Magnezyum kullanmıyorum ama ara ara kramplarım oluyor. Doktora gittiğimde soracağım belki verir.

biobaby i bilemem ama kesinlikle sebamed oneririm.en iyi urun sebamed.

Selamlar kizlar nasilsiniz giremedim bu ara...
Bende gecen asimi oldum cok fazla agrim olmadi ama uzerine yatinca aciyo... Bebisim de cok sukur iyi ayrintili icin 18 ini bekliyorum... Hareketlerini hissetmeye basladim ama cok asagida hissediyorum ve gecen gene kasigim agridi cok fazla olmaya basladi korkuyorum erken dogurucam diye Allâh korusun dr bakti bisi yok dedi ama neden agrir ve asagi baski olur bu aylarda anlamadim oglumda hic yasamadim bunlari cok zor gecio bu hamileligim isim konusunda bizde kararsiziz esim ben oglum ben koyucam diyo bende ben koyucam diyorum :) bakalim artik daha zamanimiz var nasilsa buluruz bi isim...
Bu arada bende bebişime mevlutte dagitmak icin bebek sekeri yapmaya basladim bitince resimlerini paylasicam sizlerle herseyini kendim yapıcam insallah... Öpüyorum sizlerii

Kızlar Bugün bebişime bu model bebek arabasi alacağım. Nasil sizce? Hiç kullanan oldu mu? Ya da arkadaşında gören falan? Casual cadillac air modeli bu.

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-06-21-42-14.png
    171,5 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…