- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.481
ne guzel, keşke bana da oyle birşeysoylese dr.Gunaydin annisler.nasilsiniz acep.
Ben hergece ruyamda dogum görüyorum cok takiyorum snirim kafama.
Shirine-alish bana doktor aclik tokluk bakti bis3y cikarsa yaparz dedi. Bisey cikmayinca yapmadi bosuna seker yuklemeyelim dedi. Zaten ilk oglumda yapmistim bisey cikmamamisti
ben de eymen istiyorum ama bakalım bizim ailede çooook karışan olur. kabul ettirmek için uğraşıcam artık. rüyamda ak sakallı dede gördüm bebeğinin ismini eymen koyacaksın dedi falan mı desem?
mantıklı:)))) ya ama karışmasınlar işte allahtan bende öle sorun olmadı olsaydı kesin çok takardım ama genede kaynanama sordum anne istediğin bir isim varmı diye sağolsun oda ilk bebğin dedi kendiniz koyun dedi keşke hepsi öle olsa
Kızlar hastane çantasını kaçıncı haftada hazrlamalıyız en erken.
BEN YAPTIRDIM:) 50 GR LIK YAPALIM DEDİ DOKTORUM O KADAR DA ŞEKERLİ DEĞİLDİ YANİ... SONUÇLARIM DA İYİ ÇIKTI.Kızlar şeker yuklemesini kimler yaptı. Ne duşunuyorsunuz bu konuda. Bende 2 hafta sonra gidicem..aslında kararım yaptrmak ama sizin fikrinizi merak ediyorum.
bnde ramazanın ilk haftası hazrliyim diye duşundum. Ne olur ne olmaz hazr olsun bi kaç hafta erkenden.Ben 32 de falan hazırlarım diye düşünüyorum. Mayıs'ın son haftası rapor için doktora gideceğim. Ondan sonra hazırlarım ne olur ne olmaz.
İnşallah her şey yolunda gider de iznimi doğumdan sonra geçiririm.
hadi gozun aydın. Sıra bizde bakalım.BEN YAPTIRDIM:) 50 GR LIK YAPALIM DEDİ DOKTORUM O KADAR DA ŞEKERLİ DEĞİLDİ YANİ... SONUÇLARIM DA İYİ ÇIKTI.
Aras ve eser olabilir bence..Cocuklarin ismiyle yasadigina inanirim ben..Cinar ismini severim ama cocuklara biras agir kaciyo sankiGünaydın. Çok şükür biz iyiyiz.
Yalnız bu sabah kasığımda yanmayla uyandım. Uyku sersemi gerindim mi diye düşündüm direk. Bir dakika falan sürdü ama aklıma da bir sürü şey geldi. Niye oldu anlamadım.
Ayrıca isim konusuna fena takmış durumdayım şu anda. Oğluşum için bir kaç isimden birine karar veremiyorum. Bana yardımcı olun kızlar sizce hangisi?
Aras
Çınar
Deniz
Giray
Kerem
Eser (eşimle ikimizin baş harflerinden oluşuyor)
Daha da yazabilirdim ama mümkün olduğu kadar elemeye çalışıyorum. Başka fikri olan varsa alıyım.
Cnm emir yada enes koyabilirsin..Benim oglum olsaydi emir koyacaktim...Enes kardesimin ismi ve tanidigim enesler hem ahlakli hemde cok zekiler..Selim olan cocuklar da sessiz sakin oluyolar...Bu isim isi cok zor yaa bende 8 yegen var koyacak isim de kalmadi sankiCnm bende aynı durumdayımbizimde eşimle kızımla hepimizin baş harfi E bizde E li isim düşünüyoruz.
Bende Erdem yada Eymen istiyorum. kızım Erdemi istemiyo eşim Eymeni istemiyo. nasıl cıkıcaz bu işin içinden bilmem.
Kerem ismi çok güzel. benim kzımın adı Elfin Sena o yuzden ikinci isimde S ile başlasın istiyorum. kızımla uyumlu olsun diye.
Selim Erdem
Selim Eymen
Eğer karışacak olurlarsa yap valla. Bizde karışan yok ben fikir alıyorum eşim kendi karar veremediği gibi benim de kafamı karıştırıyor sürekli. En sonunda ben de senin dediğin gibi yapıp noktayı koyayım madem.
Seninki de blöf gibi olmuş. Ya kadın isim söyleseydi o zaman ne yapacaktın?[/QUOTE
bilmiyorum allahtan söylemedi ben sorucamdan diil eşim ısrar etti gönlü olur karışmaz dedi sen sor ölesine deyince
aman iyikide demedi ama aynı ismi düşünmüşüz oda elif ismini çok seviyormuş benim anlamadığım çobobgu biz taşıyoruz karnımızda her türlü orluğa göğüs ger aile büyükleri neden karışıyor bana çok basit geliyor ama türkiyede malum
Aras ve eser olabilir bence..Cocuklarin ismiyle yasadigina inanirim ben..Cinar ismini severim ama cocuklara biras agir kaciyo sanki
Cnm emir yada enes koyabilirsin..Benim oglum olsaydi emir koyacaktim...Enes kardesimin ismi ve tanidigim enesler hem ahlakli hemde cok zekiler..Selim olan cocuklar da sessiz sakin oluyolar...Bu isim isi cok zor yaa bende 8 yegen var koyacak isim de kalmadi sanki
Kızlar ya bebek bakım ürünü olarak ne kullanmayı dusunuyorsunuz şampuan bebek yağı vs hangi marka daha iyidir sizce? Ben hep Sebamed düşündüm ama dün bi eczanede biobaby diye bi markanın xok daha iyi olduğunu söylediler kafam karıştı kararsız kaldım
biobaby i bilemem ama kesinlikle sebamed oneririm.en iyi urun sebamed.Kızlar ya bebek bakım ürünü olarak ne kullanmayı dusunuyorsunuz şampuan bebek yağı vs hangi marka daha iyidir sizce? Ben hep Sebamed düşündüm ama dün bi eczanede biobaby diye bi markanın xok daha iyi olduğunu söylediler kafam karıştı kararsız kaldım
MerhabaGünaydın güzel anneler. Ben bugun şeker yüklemesi için doktora gidicem.acaba aç krna mo gıtmem lzım tok karna mı?yaptıranlar bılgılendırebılırmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?