• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar müdürüm moralimi bozdu yarın doğurucak gibi duruyorsun dedi bende istemsiz evet dedim kortizon şişirdi
nerdeyse ağlıycam niye uğraşıyorsunki zaten kilo yönüdn kafama takıyorum birde gereksiz espriler

Kızlar müdürüm moralimi bozdu yarın doğurucak gibi duruyorsun dedi bende istemsiz evet dedim kortizon şişirdi
nerdeyse ağlıycam niye uğraşıyorsunki zaten kilo yönüdn kafama takıyorum birde gereksiz espriler
Ya boşver canim sen takma kafana öyle insanları hem sen tadını çıkar hamileligin bak Allah nasip ederse çok tatli bir bebeğin olacak insallah ben sabah ruyamda bebegimi kucagima alirken gördüm çok güzel bir şey ya Rabbim olmayan herkese nasip etsin insallah

Bu topiği her gördüğümde içten içe üzülüyorum ben de kasım 2015 hamile olduğumu öğrendim sonra düşük yaptım :KK43: ama şuna inanıyorum her şeyde var bi hayır.sizleri de tebrik ederim :)

Sağol canım. Allah nasip etmediyse mutlaka bir hayır vardır. Ben de geçen sene ilk bebeğimde kürtaj olmak zorunda kaldım. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursun bebeğine.

Philips avent elektronik göğüs pompasını mı önerirsiniz yoksa Lansinoh Tekli Elektrikli Göğüs Pompasını mı önerirsiniz ? İkisi arasında kararsız kaldım

Ablamda medela nın var ben onu kullanacağım. Dayanıklı olduğunu söyledi. Bir kaç nesil büyüttü sayılır zaten :KK48:

biz elif koyucaz nasip olursa tetanız benim ilk doz vuruldu geçen hafta hiç ağrı olmadı azcık şişlik oldu o kadar
bakalım 2 ci mayısta o ne olur bilmiyorum

Elif çok hoş. İsmiyle yaşasın inşallah.

Benim ilk doz baya ağrı yaptı. 3 gün boyunca kolumu kaldırıp döndürürken zorlanmıştım.
İkinci dozu vurulacakken sağlık ocağında gebelik takibi yapan hemşire aşılara devam edecek misin diye sordu ben de evet dedim. Düşük doz mu vurdu diye düşündüm şimdi.

Bırak boşboğaz tipleri takma kafana. Gül geç.
Ben de şimdiden 10kg almışım. Kaç kiloyla doğum yapacağım bakalım. Bebişler sağlıklı doğsun da kilo verilir onlar doğunca sıkma canını.

Bu topiği her gördüğümde içten içe üzülüyorum ben de kasım 2015 hamile olduğumu öğrendim sonra düşük yaptım :KK43: ama şuna inanıyorum her şeyde var bi hayır.sizleri de tebrik ederim :)
inşallah amin canım. ben de geçen mayıs ayında düşük yaptım. allah bir daha yaşatmaz inşallah çok zor. sana da en kısa zamanda en tatlısından bir evlat nasip eder inşallah.

inşallah amin canım. ben de geçen mayıs ayında düşük yaptım. allah bir daha yaşatmaz inşallah çok zor. sana da en kısa zamanda en tatlısından bir evlat nasip eder inşallah.
Amin canım inşallah ,allah isteyen herkese kısmet eder bana da

Teşekkür ederim canım Rabbim hayirlisiyla sana tekrardan salih bir evlat nasip etsin insallah ...vardır rabimin bildiği ama üzülme rabbim nasip eder tekrar insallah
Amin inşş canım , ister istemez üzülüyor insan ama yapacak bi şey yok hayırlısı, Allah sizinkileri de bağışlasın

bende belki 3 kez rüyamda yeşil erik gördüm ocak ayında buzluktan kırmızı erik getirmişlerdi ama beni kesmedi o buzlu haliyle yedim ve 1 ay gripten çok çektim en son artık 3 tane gök eriğe 30 tl para bayıldım eriğin çıkmasına çok sevindim doya doya tuzlayıp yiyeceğim :)
ben de bi aksam cok fena oldum erigin kilosu 800tl diye bi haber okudum sonra haberin altina hamileler icin bu kadar pahali sattıklarıni yazmislardi.cok üzülmüstum oturdum bi agladim bi agladim...hayat cok acimasiz diyerekten..zavalli kocam yüzüme bakakaldi :KK57:iste aynen boyle bakiyodu..:oops:

kafana öyle insanları hem sen tadını çıkar hamileligin bak Allah nasip ederse çok tatli bir bebeğin olacak insallah ben sabah ruyamda bebegimi kucagima alirken gördüm çok güzel bir şey ya Rabbim olmayan herkese nasip etsin insallah[/QUOTE]
aynen...o kadar şanslıyiz ki..seneye bidiklarimiz hayatımızı evimizi senlendirecek..saikla kucagimiza alalim da kim ne yatlti ne dedi hiiic muhim degil

kizlar kuzenim istanbulda hizmet hastanesinde dogum yapti.bugunlerde gidip gorucem.normal dogum yapti.ama dikiş varmis.bi taraftan da şu dikiş meselesinden korkuyorum..ama dikiş iyi de bişey diyenler var..benim dr normal dogumu en dogal sekilde yaptiricam diyor ama cok para istiyor..napucam bilmiyorum

Back