- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 44
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.461
amin canım inşallahElif çok hoş. İsmiyle yaşasın inşallah.
Benim ilk doz baya ağrı yaptı. 3 gün boyunca kolumu kaldırıp döndürürken zorlanmıştım.
İkinci dozu vurulacakken sağlık ocağında gebelik takibi yapan hemşire aşılara devam edecek misin diye sordu ben de evet dedim. Düşük doz mu vurdu diye düşündüm şimdi.
Canım ben yaptırdım...50 lik istedi doktorum.. içtiğim sıvı hiç de şekerli değildi..İnsanlar abartıyor, çikolata, meyve suyu falan çok daha tatlı düşün o derece tatsızdı..Benim sonuçlar iyi çıktı...Kızlar şeker yuklemesini kimler yaptı. Ne duşunuyorsunuz bu konuda. Bende 2 hafta sonra gidicem..aslında kararım yaptrmak ama sizin fikrinizi merak ediyorum.
çok şükür canım . sen de iyisin inşallah
Gunaydin annisler.nasilsiniz acep.
Ben hergece ruyamda dogum görüyorum cok takiyorum snirim kafama.
Shirine-alish bana doktor aclik tokluk bakti bis3y cikarsa yaparz dedi. Bisey cikmayinca yapmadi bosuna seker yuklemeyelim dedi. Zaten ilk oglumda yapmistim bisey cikmamamisti
Günaydın hanımlarrr nasılsınız
birkaç gündür giremedim. herkes iyimii
çınar bence ama eserde baş harfleri karasız kaldım ikisi arasındaGünaydın. Çok şükür biz iyiyiz.
Yalnız bu sabah kasığımda yanmayla uyandım. Uyku sersemi gerindim mi diye düşündüm direk. Bir dakika falan sürdü ama aklıma da bir sürü şey geldi. Niye oldu anlamadım.
Ayrıca isim konusuna fena takmış durumdayım şu anda. Oğluşum için bir kaç isimden birine karar veremiyorum. Bana yardımcı olun kızlar sizce hangisi?
Aras
Çınar
Deniz
Giray
Kerem
Eser (eşimle ikimizin baş harflerinden oluşuyor)
Daha da yazabilirdim ama mümkün olduğu kadar elemeye çalışıyorum. Başka fikri olan varsa alıyım.
günaydın canım şükür iyiyiz o klaca bacak ağrısı bendede var takmamaya çalışıyorum gece bel ağrısı bazen uyutmuyorGünaydın hanımlarrr nasılsınız
Günaydın. Çok şükür biz iyiyiz.
Yalnız bu sabah kasığımda yanmayla uyandım. Uyku sersemi gerindim mi diye düşündüm direk. Bir dakika falan sürdü ama aklıma da bir sürü şey geldi. Niye oldu anlamadım.
Ayrıca isim konusuna fena takmış durumdayım şu anda. Oğluşum için bir kaç isimden birine karar veremiyorum. Bana yardımcı olun kızlar sizce hangisi?
Aras
Çınar
Deniz
Giray
Kerem
Eser (eşimle ikimizin baş harflerinden oluşuyor)
Daha da yazabilirdim ama mümkün olduğu kadar elemeye çalışıyorum. Başka fikri olan varsa alıyım.
çınar bence ama eserde baş harfleri karasız kaldım ikisi arasında
Cnm bende aynı durumdayımbizimde eşimle kızımla hepimizin baş harfi E bizde E li isim düşünüyoruz.
Bende Erdem yada Eymen istiyorum. kızım Erdemi istemiyo eşim Eymeni istemiyo. nasıl cıkıcaz bu işin içinden bilmem.
Kerem ismi çok güzel. benim kzımın adı Elfin Sena o yuzden ikinci isimde S ile başlasın istiyorum. kızımla uyumlu olsun diye.
Selim Erdem
Selim Eymen
Aynı eşimin kararsızlığı o da Eser ya da Çınar diyor ben karar veremiyorum.
Ben hep Kerem dedim ama eşim istemiyor malesef. Isınamadı bir türlü.
Eymen çok beğenilen bir isim. Eşimin kuzeni yeni doğum yaptı çocuğuna koydu ismi. Eşim ilk zamanlar Deniz diyordu ama o da eltimin ismi ben istemiyorum ama kararsızım da olabilir mi bilmiyorum.
Selim ismi benim de hoşuma gidiyor ilk başlarda onu da kullanmayı düşünmüştüm eşim istemedi. Bence Selim Eymen. Anlamı da güzel.
Bizde de isim olayı durup durup gündem oluyor ben de artık karar vermek istiyorum.[/QU
iki isim arasındaysan kağıda yaz ufak bir yeğen varsa çeksin fincandn birini hangisi gelirse artık
iki isim arasındaysan kağıda yaz ufak bir yeğen varsa çeksin fincandn birini hangisi gelirse artık
canım magnezyum almayı denedinmi? ben bazen kasık ağrılarım olduğunda alıyorum. biraz rahatlatıyor sanki ya da bana mı öyle geliyor bilemedim.Günaydın hanımlarrr nasılsınız
CNM YAA BEN ŞURUP İLAÇ İÇEMİYORUM. kusturuyor yada yutamıyorumcanım magnezyum almayı denedinmi? ben bazen kasık ağrılarım olduğunda alıyorum. biraz rahatlatıyor sanki ya da bana mı öyle geliyor bilemedim.
ben de eymen istiyorum ama bakalım bizim ailede çooook karışan olur. kabul ettirmek için uğraşıcam artık. rüyamda ak sakallı dede gördüm bebeğinin ismini eymen koyacaksın dedi falan mı desem?
mantıklı:)))) ya ama karışmasınlar işte allahtan bende öle sorun olmadı olsaydı kesin çok takardım ama genede kaynanama sordum anne istediğin bir isim varmı diye sağolsun oda ilk bebğin dedi kendiniz koyun dedi keşke hepsi öle olsaben de eymen istiyorum ama bakalım bizim ailede çooook karışan olur. kabul ettirmek için uğraşıcam artık. rüyamda ak sakallı dede gördüm bebeğinin ismini eymen koyacaksın dedi falan mı desem?
hmm anladım canım. artık biraz daha çekeceksin gibi , allah başka dert vermesin. sağlıcakla kucağımıza alalım da hepimiz.CNM YAA BEN ŞURUP İLAÇ İÇEMİYORUM. kusturuyor yada yutamıyorum(
oyle mii, içim rahatladı biraz daha. Bn zaten her halukarda dr isterse yaptrcam da insanlar korkutuyordu.. Bizde ne yapıcağımızı şaşırır olduk haCanım ben yaptırdım...50 lik istedi doktorum.. içtiğim sıvı hiç de şekerli değildi..İnsanlar abartıyor, çikolata, meyve suyu falan çok daha tatlı düşün o derece tatsızdı..Benim sonuçlar iyi çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?