- 21 Eylül 2008
- 227
- 162
- 303
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.501
MerhabaŞeker yüklemesi için hangi hafta gitmemiz dogru olur ?
Biz de eşimle çok kararsiz kaldık ama enes ismini düşündük sonra çok da sevdik. Belki tek olur belki Furkan Enes olabilir.:)Aras ve eser olabilir bence..Cocuklarin ismiyle yasadigina inanirim ben..Cinar ismini severim ama cocuklara biras agir kaciyo sanki
Cnm emir yada enes koyabilirsin..Benim oglum olsaydi emir koyacaktim...Enes kardesimin ismi ve tanidigim enesler hem ahlakli hemde cok zekiler..Selim olan cocuklar da sessiz sakin oluyolar...Bu isim isi cok zor yaa bende 8 yegen var koyacak isim de kalmadi sanki
Ben sebamed sampuan alicam. Bebe yağı zararli diyorlar. Zeytinyağı surerim herhalde. Camasirlarini da haci sakirle yıkayacağım. Losyon mustela olabilir.Kızlar ya bebek bakım ürünü olarak ne kullanmayı dusunuyorsunuz şampuan bebek yağı vs hangi marka daha iyidir sizce? Ben hep Sebamed düşündüm ama dün bi eczanede biobaby diye bi markanın xok daha iyi olduğunu söylediler kafam karıştı kararsız kaldım
Ben sebamed sampuan alicam. Bebe yağı zararli diyorlar. Zeytinyağı surerim herhalde. Camasirlarini da haci sakirle yıkayacağım. Losyon mustela olabilir.
Galiba birisi yağ gibi diğeri de krem gibi. Tecrübeli arkadaşlar losyon yağ falan alma. Nivea nemlendirici krem al bi tane yeter diyorlar. Alışverişe cikinca sorcam ben de tam farkini bilmiyorumYa bu bebe yağı ve losyonun birbirinden ne farkı var ikisi de tüm vücuda uygulanabiliyormus ikiside nemlendirmek için kafam karisti
Kızlar Bugün bebişime bu model bebek arabasi alacağım. Nasil sizce? Hiç kullanan oldu mu? Ya da arkadaşında gören falan? Casual cadillac air modeli bu.
şüküt onuda atlattın darısı bana 2.doz ben bebek şkerini aldım dayanamadım müsait olursam koyarım bir araSelamlar kizlar nasilsiniz giremedim bu ara...
Bende gecen asimi oldum cok fazla agrim olmadi ama uzerine yatinca aciyo... Bebisim de cok sukur iyi ayrintili icin 18 ini bekliyorum... Hareketlerini hissetmeye basladim ama cok asagida hissediyorum ve gecen gene kasigim agridi cok fazla olmaya basladi korkuyorum erken dogurucam diye Allâh korusundr bakti bisi yok dedi ama neden agrir ve asagi baski olur bu aylarda anlamadim oglumda hic yasamadim bunlari cok zor gecio bu hamileligim isim konusunda bizde kararsiziz esim ben oglum ben koyucam diyo bende ben koyucam diyorum :) bakalim artik daha zamanimiz var nasilsa buluruz bi isim...
Bu arada bende bebişime mevlutte dagitmak icin bebek sekeri yapmaya basladim bitince resimlerini paylasicam sizlerle herseyini kendim yapıcam insallah... Öpüyorum sizlerii
Kızlar Bugün bebişime bu model bebek arabasi alacağım. Nasil sizce? Hiç kullanan oldu mu? Ya da arkadaşında gören falan? Casual cadillac air modeli bu.
Kızlar ya bebek bakım ürünü olarak ne kullanmayı dusunuyorsunuz şampuan bebek yağı vs hangi marka daha iyidir sizce? Ben hep Sebamed düşündüm ama dün bi eczanede biobaby diye bi markanın xok daha iyi olduğunu söylediler kafam karıştı kararsız kaldım
Hayırlı kandiller kızlar hepimize
Ben sebamed düşünüyorum. Ablamlar hep onu kullandılar memnunlardı.
Dün e-bebek te bazı ürünlerde indirim vardı. Sebamed in bazı ürünleri indirimdeydi. Tabi daha erken diye almadım.
Göğüs pedlerinde 2 al 3 öde kampanyası falan vardı. Ben başka kampanyalı 2 kutu göğüs pedi ve bebek temizleme pamuğundan aldım. Müslin battaniyemizi de aldım.
güle güle kullan canımHayirli kandiller hepinize...
Bende bebisime. Bugun küvet biberon corap falan aldım minnak minnak :) allah saglikla giymeyi nasip etsin ins...
tamam canım tesekkur ederımMerhaba
Geçtiğimiz hafta şeker yüklemesini yaptırdım. Doktorum aç gelmem gerektiğini söylemişti.
Geçtiğimiz hafta şeker yüklemesini yaptırdım. Doktorum aç gelmem gerektiğini söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?