Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Biz de eşimle çok kararsiz kaldık ama enes ismini düşündük sonra çok da sevdik. Belki tek olur belki Furkan Enes olabilir.:)

Ben sebamed sampuan alicam. Bebe yağı zararli diyorlar. Zeytinyağı surerim herhalde. Camasirlarini da haci sakirle yıkayacağım. Losyon mustela olabilir.

Ya bu bebe yağı ve losyonun birbirinden ne farkı var ikisi de tüm vücuda uygulanabiliyormus ikiside nemlendirmek için kafam karisti
Galiba birisi yağ gibi diğeri de krem gibi. Tecrübeli arkadaşlar losyon yağ falan alma. Nivea nemlendirici krem al bi tane yeter diyorlar. Alışverişe cikinca sorcam ben de tam farkini bilmiyorum

şüküt onuda atlattın darısı bana 2.doz ben bebek şkerini aldım dayanamadım müsait olursam koyarım bir ara

Kızlar Bugün bebişime bu model bebek arabasi alacağım. Nasil sizce? Hiç kullanan oldu mu? Ya da arkadaşında gören falan? Casual cadillac air modeli bu.

Görünüş olarak güzel de mağazada görüp denedin mi kullanımı pratik mi? Fiyatı ne kadar?

A101 de bebek arabası gelmiş eşimle ona baktık. Ben zaten o fiyata nasıl bir şey olacağını biliyordum ama yine de bakalım dedim. Tahmin ettiğim gibi iyi değil dandik plastikten beğenmedik. Ama ona rağmen kapış kapış gitmiş.

Hayırlı kandiller kızlar hepimize

Ben sebamed düşünüyorum. Ablamlar hep onu kullandılar memnunlardı.

Dün e-bebek te bazı ürünlerde indirim vardı. Sebamed in bazı ürünleri indirimdeydi. Tabi daha erken diye almadım.
Göğüs pedlerinde 2 al 3 öde kampanyası falan vardı. Ben başka kampanyalı 2 kutu göğüs pedi ve bebek temizleme pamuğundan aldım. Müslin battaniyemizi de aldım.

İyi yapmissin canım Güle güle kullanın :)

Kızlar bnde iki hfta sonra çıkıcam tum alışverişimi yapıcam da aklıma takılan bişy oldu. Sizin fikrinizi alıyim dedim. Kaç aya kadar ki kıyafetleri almayı planlıyosunuz. İlk 6 aylık kıyafetler yeterli mi yoksa fazla mı sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…