- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.401
bnde sınava hazırlanıorum ama sadece sozde benmkiHaklısın canim bebek arabasını ablam almanyada yaşıyor o alır ama diğerleri eşime aldirayim bari bende aceleye gelsin istemiyorum ama bakalım insallah zor bir zaman oldu benim içi hem sınav hem bebeğimin hazırlıkları bakalım insallah
Keşke bundan önceki aylarda baslasaydin daha rahat olurdu ben özel sektör istedim ama eşim istemeyince mecbur hazırlandık çok şükür sayisalim iyi ve sifirdan baslamayacagim ama bu son bir buçuk ayda full soru çözmek lazım bana süre yetmiyor canim yoksa çok şükür iyiyim bakalım hizlanmam için full sorubnde sınava hazırlanıorum ama sadece sozde benmki.. Ben onlisansa giricem, doğumdan sonrya denk gelio. Korkarım bu gidişle barajı bile aşamicam daha konuları yarılamadım bile
ben aslında katiplik için sınava giriorum.yani kpss formalite benm için.o yuzden çok ustunde durmuyorum. 70 almk bile yetetli benm için. On parmak klavyeyi çok iyi kullanıorum. 2 yıl once katiplik sınavında 4. Luğum var.. Bakalım artık nadipte ne varsa o olurKeşke bundan önceki aylarda baslasaydin daha rahat olurdu ben özel sektör istedim ama eşim istemeyince mecbur hazırlandık çok şükür sayisalim iyi ve sifirdan baslamayacagim ama bu son bir buçuk ayda full soru çözmek lazım bana süre yetmiyor canim yoksa çok şükür iyiyim bakalım hizlanmam için full soru
Maşallah insallah hakkimizda hayırlısı olurben aslında katiplik için sınava giriorum.yani kpss formalite benm için.o yuzden çok ustunde durmuyorum. 70 almk bile yetetli benm için. On parmak klavyeyi çok iyi kullanıorum. 2 yıl once katiplik sınavında 4. Luğum var.. Bakalım artık nadipte ne varsa o olur
Cnm ben de bol bol idrar keseme tekme yedigimi hissediyorum daha kucuk olduklari icin cok rahat hareket ediyorlar bence rahat ol ama yine de dr na sorabilirsin :)
Hayırlı gecelr herkese hasta olan annelerimize öncelikle geçmiş olsun dikkat edin insallah. Bu arada bende 2.ci doz aşımı oldum kolum ağrıyor ya hayırlısı. Bu arada erken mi anlamadım ama bazen karnına sanki böyle tekmelr atılıyor :) aslında benim komşu abla var o gazdir ve bagirsaklardan olabilir dedi arada farklı yerde çok tatli bir şekilde sanki tekme atıyor tabi ilk gebelik olduğu için kafam karıştı :))
Iyi cok şükür canım gözünaydin çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına insallah sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayida nasip eder rabbimAgrimida sordum gecen gunku kasik agrisini bakmadan once konustuk alla alla falan dedi korktum bakinca korkulcak bisi yok dedi bende miyomlar vardi ya onlardanda olabilir dedi gerilmedende usutmedende cok sukur bir sıkıntı yokmus rahatladim
hadi gozun aydın canmGittim dr a kizlar ayrıntılı ultrason icin baska yere yönlendirdi 15 gun sonraya randevu aldık 18 nisanda yaptricaz nasipse 175 tl mis... Kuzucugumuzu gorduk 400 gr 26 cm olmus yavrum... Herseyi gayet iyi dedi sukur 4 boyutluda gorduk cok guzeldi agzini acip kapatiodu :) resim ekliycem bi ara :) ins ayrintilida guzel cikar... Herseyini gosterdi gerci dr herseyi gayet iyi guzel dedi...
Bende başlamadım canım daha sadece bi battaniye aldım çivili biçimli görünce dayanamadım teyzeleri ne görse alıyorlar zaten :) bebek bana da pahalı geldi tulumları falan cıvıl biraz daha uygun bi de netten bakıyorum ben oyleBu arada ben daha hiç alışveriş yaptım mayısta kpss var benim ona çalışıyorum baktım yok internetten arada e bebek e bakıyorum ama bazen uygun bazen pahalı geliyor bana bakalım artık
Ben geçen gün işyerinde en yakın arkadaşlarımdan birine patladim sonra bütün gün ağladım. 2 gündür başım çok ağrıyor. İlaç da içmiyorum. 2 gecedir de çok kötü kabuslar görüyorum. Kocamin eski sevgilisini falan öldürüyorum rüyamda. Kafayı yicemSlm kızlar sizde de oluyo mu ara ara ağlak hallerbide benim paşam hiç durmuyo bikaç gündür pata küte girişiyo resmen gün boyu hiç durmuyo çok hareketli olcak herhalde
Ben de 7 kilo aldım şimdiden. Çok akıntım var benim. Gunde 2-3 kere iç çamaşır değiştiriyorum.Iyi geceler annisler.. bende daha simdiden 7 kilo aldım ilk.hamileligime gore cok yemiyorum ama yinede alıyorum yaa. Bide benim bebis hep aşağı vuruyo. Kizlar akıntı oluyomu sizde
Ilık limonlu tuzlu suyla gargara yap. Bana en çok o iyi gelmişti. Aklina geldikçe bir çay kaşığı pekmez yut.geçn ay yine boyle kotuydum acile gittim hiç bi mudahalede bulunamayız dedi. Sadece ağrı kesici serum,taktı yolladı. O yuzden gitmedim şimdi bişy yapmaz diye..
boğazımı yumuşatıcak bi tarif var mı. Bildiğim kadaryla ıhlamur faln içilmio
Çift tekerliklilerin manevra kabiliyeti iyi olmuyor diye okumuştum bir yerde ama kullanmadim tabi bilemiyorum canım. Tecrubeli anneler daha iyi bilir.Kızlar bebek arabası bakmaya gittik. Her gittiğimiz mağazada bir model beğendik. Hiçbiri diğerinin aynı marka değil.
Bir tane tesadüfen gördük. Tanınmamış bir marka diğerleriyle aynı özelliklerde 299tl. Fiyatı niye düşük diye sorduk yerli üretimmiş. Kullanışlı çok rahat.
Crystal baby mega 212 model. Sırf istediğim renk yok diye almadan çıktık sonra geliriz diye yoksa alacaktık. Ya da internetten sipariş edeceğim.
Bilen var mı alsak mı ucuz diye kafamda soru işaretleri var.
Benim ayrıntılı usgde sag bobrekte hafif şişlik yaziyor. Ama dr da usg yapan da hiç bahsetmediler bundan. Bir sorun yok dediler. Verdikleri kagitta yazıyor. Benim kızımın böbreğinde sorun mu var acaba?rica ederim keşke tümden dönseymiş minnak demekki öle rahat oluyor kafana çok takma bende çok şaşırmıştım sırtı dönük görünce alalhın izniyle bişi olmaz hepsi sağlıklı olsun bebeklerimzin benimkininde böbrekte sıkıntı var doğuma kadar kapanır inşlalah gerildik eşimle biraz bu konuda ama başına gelen arkadşalr sağolsun doğuma kadar kapanıyormuş böbrek 2 mayısta kotrol daha çok var baaklım ne dicek
oyle mi, deniyim canm. SağolIlık limonlu tuzlu suyla gargara yap. Bana en çok o iyi gelmişti. Aklina geldikçe bir çay kaşığı pekmez yut.
ya aynı şey bndede oldu. Bağırsakta mı ne bişi var yazıyo ama dr herşey iyi dedi. Acaba formaliteden mi yazılıo oBenim ayrıntılı usgde sag bobrekte hafif şişlik yaziyor. Ama dr da usg yapan da hiç bahsetmediler bundan. Bir sorun yok dediler. Verdikleri kagitta yazıyor. Benim kızımın böbreğinde sorun mu var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?