- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.421
Yok ters bi durum degil canimbenm bebeiimde hep aşşağıdan vuruyo. Bu ters bi durum mu
iyiyim çok şukur canm. Oldum kaçgun resmn yaa.. Teşkkur edermYok ters bi durum degil canim
Ama ben merak ediyorum hicmi.poIsyon drgistrmiyo bu cocukta hep ayni sekilde hissediyorum hareketlerini. Rahatsiz olmuyolarmi acaba icerde ayni pozisyonda kiyamam.
Bu arada gecmis olsun canim daha iyisindir artik degilmi
bnde aynı durumdayım ama havaların ısınmasını bekliyorum. Akşam yuruyuşlerine çıkıcaz eşimleKizlar gunaydin nasilsiniz. Ben cok oturuyorum sanki.
sabah 11 e kadar camiye gidiyorum ordan gelip cocugu okulu birakiyorum eve gelip oturuyorum el işi yapıyorum sonra okuldan almaya gidiyorum oglani. Yemek yap ye falan aksam oluyo. Tekrar el işinin başına gecip gece yarisina kadar oturuyorum. Spor falan yapamıyorum cok.sinirim bozuluyo
Çift tekerliklilerin manevra kabiliyeti iyi olmuyor diye okumuştum bir yerde ama kullanmadim tabi bilemiyorum canım. Tecrubeli anneler daha iyi bilir.
kızlar erik ciktiii ohh yicez bol bol
Kizlar gunaydin nasilsiniz. Ben cok oturuyorum sanki.
sabah 11 e kadar camiye gidiyorum ordan gelip cocugu okulu birakiyorum eve gelip oturuyorum el işi yapıyorum sonra okuldan almaya gidiyorum oglani. Yemek yap ye falan aksam oluyo. Tekrar el işinin başına gecip gece yarisina kadar oturuyorum. Spor falan yapamıyorum cok.sinirim bozuluyo
Bizde oyle anlastik yarindan itibaren her aksam konak sahiline inip yarim saat 1 saat yurucez. Evdede hergun 15 20 dk egil kalk spor yapicam. Napicam bu hareketsizligimi baska turlu bilmiyorumBizim kocaların şansına bolluk bereket mevsimine denk geldi bizim bebekler. Kışın istemek vardı aslında eriği..
Bence de biraz hareketsizsin canım. Ben de oturarak çalıştığım için çok hareketsizim. Ama öğlen yemeğimi yiyince yarım saat yürümeye çıkıyorum. Akşam eve gelirken geride inip yürüyorum.
Artık havalar güzel akşam yemekten sonra da dolaşmaya çıkarız eşimle.
benim kindede var işte ama doğuma kadar kapanabiliyormuş dedi ler kapanmassda doğunca tedavi edilecek çok detaylı bişi anlatmadı ısrarla sordum ama 2 mayısta kontrolüm gidince gene sorucm bakalım rabbim hepimzin bebeğini korusun bolca dua ediyorum ben ama kafamda soru işareti var ama streste yaramıyorBenim ayrıntılı usgde sag bobrekte hafif şişlik yaziyor. Ama dr da usg yapan da hiç bahsetmediler bundan. Bir sorun yok dediler. Verdikleri kagitta yazıyor. Benim kızımın böbreğinde sorun mu var acaba?
Evet erikler , karpuzlar, çağılalar manavlarda ve pazarlardaki yerini aldı :) hamileliğin yaza gelmesine sevindiğim yanlarından birikızlar erik ciktiii ohh yicez bol bol
bende belki 3 kez rüyamda yeşil erik gördüm ocak ayında buzluktan kırmızı erik getirmişlerdi ama beni kesmedi o buzlu haliyle yedim ve 1 ay gripten çok çektim en son artık 3 tane gök eriğe 30 tl para bayıldım eriğin çıkmasına çok sevindim doya doya tuzlayıp yiyeceğim :)
geçmiş olsun canım rabbim tekrar nasip etsin sizede dediğingibi her şeyde vardır bi hayırBu topiği her gördüğümde içten içe üzülüyorum ben de kasım 2015 hamile olduğumu öğrendim sonra düşük yaptımama şuna inanıyorum her şeyde var bi hayır.sizleri de tebrik ederim :)
bizim şirketteki arkadaşlar medela diye bir marka var onu çok tavsiye ettiler bende onların deneyimine güvenerek ondan alıcam bi bak onada istersenPhilips avent elektronik göğüs pompasını mı önerirsiniz yoksa Lansinoh Tekli Elektrikli Göğüs Pompasını mı önerirsiniz ? İkisi arasında kararsız kaldım
biz elif koyucaz nasip olursa tetanız benim ilk doz vuruldu geçen hafta hiç ağrı olmadı azcık şişlik oldu o kadarSelam kızlar nasıl keyifler iyisinizdir inşallah. Malum hamileliğin balayı zamanlarını yavaş yavaş bitiriyoruz.
Ben cuma günü tetanoz aşımın ikinci dozunu oldum ama geçenki gibi ağrı şişlik olmadı. Dokununca hissediyorum sadece normal mi acaba?
Bu arada isim olayına karar verebilenler var mı? Ben geçen hafta çok yoğunlaştım ama hala karar veremedim.
Ne diyorsun o kadar ciddi yani? Ben şimdiye kadar bir kere şubat ayında çilek istedim o da zaten marketlerde var diye kolaydı. Senin durum daha vahimmiş.
Amin inş canım dua edin :)geçmiş olsun canım rabbim tekrar nasip etsin sizede dediğingibi her şeyde vardır bi hayır
Teşekkür ederim canım Rabbim hayirlisiyla sana tekrardan salih bir evlat nasip etsin insallah ...vardır rabimin bildiği ama üzülme rabbim nasip eder tekrar insallahBu topiği her gördüğümde içten içe üzülüyorum ben de kasım 2015 hamile olduğumu öğrendim sonra düşük yaptımama şuna inanıyorum her şeyde var bi hayır.sizleri de tebrik ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?