Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Cok gecmis olsun cnm... Allah beterinden korusun hamileyken cok zor oluyo hastalıklar malesef... Bol bol dinlen

rica ederim keşke tümden dönseymiş minnak demekki öle rahat oluyor kafana çok takma bende çok şaşırmıştım sırtı dönük görünce alalhın izniyle bişi olmaz hepsi sağlıklı olsun bebeklerimzin benimkininde böbrekte sıkıntı var doğuma kadar kapanır inşlalah gerildik eşimle biraz bu konuda ama başına gelen arkadşalr sağolsun doğuma kadar kapanıyormuş böbrek 2 mayısta kotrol daha çok var baaklım ne dicek

selam kızlar ,
çarşamba günü doktora gittim şeker yüklemesi yaptırdım. hiç bir sıkıntımız yok çok şükür:)
kızımın boyu uzamış 35 cm olmuş kilomuz da artmış 740 gr olmuş
ayın 11 indede 2. doz aşıya gidicem inşallah. Shirine-alish sanada çok geçmişler olsun...
hepinizi kocaman öpüyorum kızlar....

En son gttigimde kafasida asagidaydi ayaklarida. Surekli asagida oynuyo zaten. Simdi hem asagida var hareket hemde midemin altinda ayakmi artik bilmiyorum. 2 hafta oldu gideli. Canim yine gtmk istiyor kendimi tutuyorum. Pozisyonunu merak ediyorum bide kilo alimini

çok sağol canm.. Seninde gozun aydın. İnşllh bizde yazalım surekli iyi haberlerimizi

benm bebeiimde hep aşşağıdan vuruyo. Bu ters bi durum mu

Cnm ben de bol bol idrar keseme tekme yedigimi hissediyorum daha kucuk olduklari icin cok rahat hareket ediyorlar bence rahat ol ama yine de dr na sorabilirsin :)

Hayırlı gecelr herkese hasta olan annelerimize öncelikle geçmiş olsun dikkat edin insallah. Bu arada bende 2.ci doz aşımı oldum kolum ağrıyor ya hayırlısı. Bu arada erken mi anlamadım ama bazen karnına sanki böyle tekmelr atılıyor :) aslında benim komşu abla var o gazdir ve bagirsaklardan olabilir dedi arada farklı yerde çok tatli bir şekilde sanki tekme atıyor tabi ilk gebelik olduğu için kafam karıştı :))​

Bu arada ben daha hiç alışveriş yaptım mayısta kpss var benim ona çalışıyorum baktım yok internetten arada e bebek e bakıyorum ama bazen uygun bazen pahalı geliyor bana bakalım artık

erken olur mu canm zaten bebişlerin en hareketli donemleri. Bende gumbur gumbur hissediyorum. Hatta bugun o hareket ederken gobişimi açtım baktım gozle bile goruluyo çok şeker yaa...

Bu arada ben daha hiç alışveriş yaptım mayısta kpss var benim ona çalışıyorum baktım yok internetten arada e bebek e bakıyorum ama bazen uygun bazen pahalı geliyor bana bakalım artık
ben 1 mayıs tatilinde tum eksikleri halledicem inşllh. Bnce sende hallet bian once çunku hemn ardı ramazan. Ramazan sonradı ds zaten doğum inşllh. En ideal tarih bence mayısın ilk haftası bizler için..

erken olur mu canm zaten bebişlerin en hareketli donemleri. Bende gumbur gumbur hissediyorum. Hatta bugun o hareket ederken gobişimi açtım baktım gozle bile goruluyo çok şeker yaa...
Ne bileyim şaşırdım iste esimde fark etti ama komşu öyle diyince kafam karıştı ama çok tatli bir şey ya

ben 1 mayıs tatilinde tum eksikleri halledicem inşllh. Bnce sende hallet bian once çunku hemn ardı ramazan. Ramazan sonradı ds zaten doğum inşllh. En ideal tarih bence mayısın ilk haftası bizler için..
Aslında evet haklısın canim ama benim 22 mayısta kpss var la aydır çalıştım şimdi ona zamanim yok gibi

Aslında evet haklısın canim ama benim 22 mayısta kpss var la aydır çalıştım şimdi ona zamanim yok gibi
hmm o zamn sen hemn sınav sonrasındaki hafta hallet. Çunku gerçkten çok ihtiyaç çıkıo. Bide oldu bittiye getirmiceksin ki iyi bişyler slabilesin. Ben mesela arabayı pusedimi aldım. Mayıstada geri kalan eksikleri filan alcam.. Sonra kıyafetleri yıkanıp utulenip yerleştirilicek. Daha nevresimi var yorganı var.. Benm eksikliklerim var.. Yani son dk ya kalırsa çok acele olur ve adam akıllı halledemezsin.

Haklısın canim bebek arabasını ablam almanyada yaşıyor o alır ama diğerleri eşime aldirayim bari bende aceleye gelsin istemiyorum ama bakalım insallah zor bir zaman oldu benim içi hem sınav hem bebeğimin hazırlıkları bakalım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…