• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Bence sen yine de git ateş önemli. Sanırım ilaç almadan geçmeyecek. En azından yine serum taksınlar ateşin düşsün.
Gitmiyorsan da ılık duş falan al mutlaka. Ihlamur yasak değil fazla içme sadece. Boğazını tahriş etmeyecek sıcaklıkta limon sık, bal koy iç.
evet bunları yapiym en iyisi, çunku gonlum serumdan yana değil.

Kızlar bebek arabası bakmaya gittik. Her gittiğimiz mağazada bir model beğendik. Hiçbiri diğerinin aynı marka değil. :KK48:

Bir tane tesadüfen gördük. Tanınmamış bir marka diğerleriyle aynı özelliklerde 299tl. Fiyatı niye düşük diye sorduk yerli üretimmiş. Kullanışlı çok rahat.
Crystal baby mega 212 model. Sırf istediğim renk yok diye almadan çıktık sonra geliriz diye yoksa alacaktık. Ya da internetten sipariş edeceğim.
Bilen var mı alsak mı ucuz diye kafamda soru işaretleri var.

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-30-22-25-31-1.png
    Screenshot_2016-03-30-22-25-31-1.png
    369,7 KB · Görüntüleme: 42
Kizlarrr bise soracammm bugun dr kontrolumuz vardi ama bebegimin yuzu ice donuk die dr tam muayene edemedi gun icinde iki kere daha gittim ama bi turlu bebegim dr amcasinin istedigi sekle donmedi...Gun icinde visne sulari ictim cikolatalar yedim ama yokkk cok da hareket etmedi..Bebeginin yuzu ice donuk olan var miydi..Napmam lazimm cok inatci kizim yaaa

slm kızlar aşımızı olduk sabahtan şimdide kontrolden geldim kızımın böbreğince ufak çaplı bişi var dedi ama anlamadım takip edilecekmiş idrar birikmesi haa hatırşladım geçebiliyormuşta geçemiyoırmuşta takip edilecek bu nedir bilen varmı yada başına gelen varmı kızlar daraldım yaa onun dışında tüm organlarımız tamam sağlam öyle işte
canım benim kızımın da ayrıntılı usg de sağ böbreğinde minimal genişleme diye bir şey çıkmıştı. aynen senin gibi ben de çok korktum. günlerce düşünüyorsun elinde değil. doktorum bana korkamamamı söyledi. birçok gebelikte görülen bir durum, bu durumu yaşayan gebelerin çoğunda doğuma kadar düzelirmiş. düzelmezse de doğumdan sonra tedavisi olan bir durummuş. onun için sıkma canını. benim kızımın ki gerçekten doğuma kadar düzeldi. yani ayrıntılı usgden sonra çekilen tüm usglerde doktoruma sormuştum, anormal bişey yok rahat ol demişti. inşallah eğer böyle bir sıkıntıysa senin kızınınki de doğuma kadar düzelecektir.

geçn ay yine boyle kotuydum acile gittim hiç bi mudahalede bulunamayız dedi. Sadece ağrı kesici serum,taktı yolladı. O yuzden gitmedim şimdi bişy yapmaz diye..
boğazımı yumuşatıcak bi tarif var mı. Bildiğim kadaryla ıhlamur faln içilmio
canım günde bir fincan ıhlamurun bir ziyanı yok diye biliyorum ben içiyorum yani arada bir. zaten başka bir şey alamıyorsun, ilaç yok, adaçayı zararlı valla parol bile almaya korkuyor insan. ballı ılık süt, limon- bal-ılık su karışımı falan tüketmeye çalış. bir de eğer kurak bir yerde yaşıyorsan mutlaka biraz sıcak suyla odanı nemlendir (içine azcık vics de atabilirsin). kuruluk da boğazını mahvediyor.

canım benim kızımın da ayrıntılı usg de sağ böbreğinde minimal genişleme diye bir şey çıkmıştı. aynen senin gibi ben de çok korktum. günlerce düşünüyorsun elinde değil. doktorum bana korkamamamı söyledi. birçok gebelikte görülen bir durum, bu durumu yaşayan gebelerin çoğunda doğuma kadar düzelirmiş. düzelmezse de doğumdan sonra tedavisi olan bir durummuş. onun için sıkma canını. benim kızımın ki gerçekten doğuma kadar düzeldi. yani ayrıntılı usgden sonra çekilen tüm usglerde doktoruma sormuştum, anormal bişey yok rahat ol demişti. inşallah eğer böyle bir sıkıntıysa senin kızınınki de doğuma kadar düzelecektir.
tşk ederim inşalalh canım geçer minnak daha yaa rabbim hepimizi bebeklerimizi korusun

Kizlarrr bise soracammm bugun dr kontrolumuz vardi ama bebegimin yuzu ice donuk die dr tam muayene edemedi gun icinde iki kere daha gittim ama bi turlu bebegim dr amcasinin istedigi sekle donmedi...Gun icinde visne sulari ictim cikolatalar yedim ama yokkk cok da hareket etmedi..Bebeginin yuzu ice donuk olan var miydi..Napmam lazimm cok inatci kizim yaaa
dün de benim kontrolüm vardı benim kızımda içe dönüktü sırtıma dönükmüş önce kalbe bakamadı sonra yarım saat yürü gel dedi yürüdüm işte sonra döndü bebek

dün de benim kontrolüm vardı benim kızımda içe dönüktü sırtıma dönükmüş önce kalbe bakamadı sonra yarım saat yürü gel dedi yürüdüm işte sonra döndü bebek
Dr bakmam gerekenlere bakamadim demisti cocuk gosterene kadar denicez diyodu..Bugun yine gidecektim ozaman yuruyup oyle gideyim..Sen arti olarak biseyler yemismiydin sadece yurumekle mi döndü

Seninki ideal pozisyonu bulmuş döner mi hiç? :KK48:
12.haftada ikili tarama için gittiğimde doktor ensesine bakmak için sırtını dönsün diye ne kadar çok rahatsız etmişti bebeğimi. Yavrucum ne tarafa döneceğini şaşırmıştı o geldi şimdi aklıma. :KK36:
Canım sen en çok ne yerken mutlu oluyorsan onu ye kontrolden önce. Herkes çikolata diyor ama anne sevdiği şeyi yerken mutluluk hormonu salgıladığı için bebek de hareketleniyor.

Bu arada ben bir kaç gündür bebeğimin ayaklarını çok aşağıda hissediyorum. Kasıklarıma çok yakın tekme atıyor. Doktora gitmeme çok var merak ediyorum normal mi acaba ya?

Dr bakmam gerekenlere bakamadim demisti cocuk gosterene kadar denicez diyodu..Bugun yine gidecektim ozaman yuruyup oyle gideyim..Sen arti olarak biseyler yemismiydin sadece yurumekle mi döndü
sadece yürüdüm gitmeden soda içtim ama oda çok yemiştim öğlen hazmetsin diye valal muayene 4 30 daydı yaklaşık 40 dakika adamın muayenede tur attık kızımla sonra döndü canını sıkma yürüde git birde konuş karnını okşa ben başka bişi yapmadım

Kızlar bugun gece 2 de çok kotu oldum, ateşim tavan yaptı. Boğazım ressmen zehir gibiydi.çok kıtuydum. Hemn kalkıp acile gittik bi progestan serum vurdu. Çok şukur çok iyi geldi. Ateşim duştu boğazımda daha iyi..
aslında ilaç almayı hiç istemedim ama mecbur kaldım. İnşllh bebeğime zararı olmaz bunun

Kızlar bugun gece 2 de çok kotu oldum, ateşim tavan yaptı. Boğazım ressmen zehir gibiydi.çok kıtuydum. Hemn kalkıp acile gittik bi progestan serum vurdu. Çok şukur çok iyi geldi. Ateşim duştu boğazımda daha iyi..
aslında ilaç almayı hiç istemedim ama mecbur kaldım. İnşllh bebeğime zararı olmaz bunun
geçmiş olsun olmaz bişi gönlünü ferah tut ateş daha tehlikeli hamilelikte dikakt edin kendinize

Herkese merhabaa tekrar ben geldimm dun kontrolum vardi gittim muayane oldum tam 6ayimi doldurdugumu soyledi doktorum bebegimin 950 gram oldugunu soyledi bende hamile kalirken 58 dim simdi ise tam 70 olmusum sizce bu ilerleme iyimidirr

Seninki ideal pozisyonu bulmuş döner mi hiç? :KK48:
12.haftada ikili tarama için gittiğimde doktor ensesine bakmak için sırtını dönsün diye ne kadar çok rahatsız etmişti bebeğimi. Yavrucum ne tarafa döneceğini şaşırmıştı o geldi şimdi aklıma. :KK36:
Canım sen en çok ne yerken mutlu oluyorsan onu ye kontrolden önce. Herkes çikolata diyor ama anne sevdiği şeyi yerken mutluluk hormonu salgıladığı için bebek de hareketleniyor.

Bu arada ben bir kaç gündür bebeğimin ayaklarını çok aşağıda hissediyorum. Kasıklarıma çok yakın tekme atıyor. Doktora gitmeme çok var merak ediyorum normal mi acaba ya?
canım valla dediğin doğru ben çikolota çok istemeyerek yediğim için sanırım çok oynamadı :)

sadece yürüdüm gitmeden soda içtim ama oda çok yemiştim öğlen hazmetsin diye valal muayene 4 30 daydı yaklaşık 40 dakika adamın muayenede tur attık kızımla sonra döndü canını sıkma yürüde git birde konuş karnını okşa ben başka bişi yapmadım
nefes nefese kaldım ama yürüdüm sayende azıcık da olsa dönmüştü bebeğim ama bu sefer de kolu engel oldu..Salı günü tekrar gidecem..Çok saol canım...Şimdiye kadar böyle bir sorun yoktu herşeyini görebiliyoduk Neden böyle oldu anlamadım

Benimde c. Tesi randevum ins hayirli hbrlerle donerim bende... Daha cok gorucegim icin heyecanliyim

Iyi geceler kizlar. Ben bebegimin hareketlerini hep ayni yerde hissediyorum hic pozisyon degistrmiyo mu ya bu bebek.
Bide ben cok kilo aldim. 63 ile kaldim 70 kiloyum. Almak istemiyorum yaaa

Iyi geceler kizlar. Ben bebegimin hareketlerini hep ayni yerde hissediyorum hic pozisyon degistrmiyo mu ya bu bebek.
Bide ben cok kilo aldim. 63 ile kaldim 70 kiloyum. Almak istemiyorum yaaa

Iyi geceler cnm... Ben hala gumbur gumbur hissetmiyorum ama hissettigim dede kasigimda hissediyorum cok asagida ama neden bilmiyorum... Oglum ustteydi bu altlarda gezinio hep... C. Tesi gidicem bakalim hem o gecenlerdeki şiddetli kasik agrimi sorucam hemde asagidami tasiyorum diye sorucam unutmassam insallah... Bende cok kilo almadim henuz 66 la hamile kalmistim malesefki suan 70 71 gidip geliyorum ama fazlaligim yok hepsi gobegimde sanirim pantolonlarim hala gelio... Bu hamilelikte iyi gidiyorum oglumda bu aydayken 10 u geckin almistim

Back