- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Yaptım oldu mu
Herkese merhaba
öncelikle herkesin hamileliğini tebrik ederim. Rabbim hepimize bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İstedimki aynı dönemdeki hamişliğimizi tecrübelerimizi yaşadıklarımızı beraber yaşayalım ve paylaşalım[/Q
Canım ben bilerek kaydetmedim.. Ben tüp bebek tedavisi ile hamileyim.. Bu sebebple kese göründükten sonra ekleyeyim dedim takvimi :) yoksa çok hevesleniyorum bende ama..
Ne yaptın kan testi yaptirdin mi canınkızlaaaar naparsınız nasılsınız_?
Bunu canimgünaydın kızlar buraya yeni geldim daha önce bir düşük bir kimyasal yasadım simdı hamıleyım 4 haftalık kese gozuktu fakat 15 gün sonra kalp atısını duyacakmısız ? sizce 4 haftada kese gozukmesı normal mi ? bide olan belirtilerim kayboldu iştahım kapandı resmen :/
En son regl ne zamandı bazıları görüyor sanırım doktorun makinesi ile alakaliBunu canim
Bunu canim
Benim de ayni sadece cok uykum geliyor ve arasira kasik batmalari oluyor. Baska hicbir belirtim yok korkma normal:)
hayırlısı olsun cnm. inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Bu sefer oldu sanırım
ilk bebeğinmi olcak canm
sat tarihin ne zamandı cnmBu sefer oldu sanırım
Evet canımm .. İlk denemem kimyasal gebelik olmuştu.. Değer yükselmedi.. Bu ikinci enemem.. İnşallah bu sefer Rabbim nasip eder yavrumu..
Ne yaptın kan testi yaptirdin mi canın
Ben bugun yaptirdim ama geç gittiğim için bugün alamayabilirmissim
eevet candy yaptırdım çok şükür artmış :)
890 olmuş
dr telde artış iyi dedi
cumartesiye randevu verdi
8,30 da gidecem
sanırım vajinal ulturasyonla bakcak
keseyi görmek için
hayırlısıyla bakalım ne olacak...
16 ekimdi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?