Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Benim de ayni sadece cok uykum geliyor ve arasira kasik batmalari oluyor. Baska hicbir belirtim yok korkma normal:)

son 3 gündür 9-8 arası uyumak istiyorum ve uyuyorum kızlar.. Erkenden uykum geliyor.. Birde yemek yedikten sonra resmen gözlerim kapanıyor.. Dün baş dönmem oldu çok fenaydı.. Bugün çok şükür o da yok :)

günaydın kızlar buraya yeni geldim daha önce bir düşük bir kimyasal yasadım simdı hamıleyım 4 haftalık kese gozuktu fakat 15 gün sonra kalp atısını duyacakmısız ? sizce 4 haftada kese gozukmesı normal mi ? bide olan belirtilerim kayboldu iştahım kapandı resmen :/

hoşgeldin cnm. hayırlı olsun. 4 haftada kese görünür cnm. merak etme. zaten iştahın kapanması normal hamilesin. benimde ağzımın tadı gititi

hamişler bende cumartesi ikinci kez gideceğim doktora. ilkini beğenmemiştim. hiçbir açıklama öneri ilaç hiçbir şey paylaşmadı benimle. folik asit kullanıp kullanmadığımıda sormadı. bakalım cumartesi bebişimiz nasılmış göreceğim allahın izniyle

Ne yaptın kan testi yaptirdin mi canın
Ben bugun yaptirdim ama geç gittiğim için bugün alamayabilirmissim

eevet candy yaptırdım çok şükür artmış :)
890 olmuş
dr telde artış iyi dedi
cumartesiye randevu verdi
8,30 da gidecem
sanırım vajinal ulturasyonla bakcak
keseyi görmek için
hayırlısıyla bakalım ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…