- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.084
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
Soru sordum ama kimse bana cevap vermedi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diş hekimiyim canim
Soru sordum ama kimse bana cevap vermedi ?
eşin yanında mı bari cnm. tek çok zor . ailen nerede
Evet canim eşim de yanimda. Ailem de işleri nedeniyle burda yasiyorlar ama hepimiz o kadar yogunuz ki cok az gorusebiliyoruz
aile boyu doktorsunuz herhalde :)
Evet eşimle babam da doktor:) oyle denk geldi valla:) eşim uzmanliga calisiyo kazanirsa doguma denk gelen zamanda tayinimiz cikicak onun da stresini yasiyorum. Cocuk telasina birde tasinma telasi eklenecek
Kızlar merhaba.. Bende çok şükür hamileyim.. Henüz keseyi görmedik çok endişeliyim bu yüzden.. Adet günü 309 çıktı tahlilim.. 2 gün sonra da 779 çıktı.. Şimdi 5+1 deyim bugün.. Ne zaman keseyi gördünüz kızlar??
Rabbim bebişlerimizi kucağımıza versin inşallah..
Kızlar merhaba.. Bende çok şükür hamileyim.. Henüz keseyi görmedik çok endişeliyim bu yüzden.. Adet günü 309 çıktı tahlilim.. 2 gün sonra da 779 çıktı.. Şimdi 5+1 deyim bugün.. Ne zaman keseyi gördünüz kızlar??
Kese benim de görünmedi hemen vajinal ultrasonla baktı öyle gördü. Bikaç güne görür merak etmeyinKızlar merhaba.. Bende çok şükür hamileyim.. Henüz keseyi görmedik çok endişeliyim bu yüzden.. Adet günü 309 çıktı tahlilim.. 2 gün sonra da 779 çıktı.. Şimdi 5+1 deyim bugün.. Ne zaman keseyi gördünüz kızlar??
Ben beceremedim onu nasıl yapılıyorkızlar hamilelik takvimini kaydetsenizee. altta çıkan yazılar çıkyor o xzaman
kızlar hamilelik takvimini kaydetsenizee. altta çıkan yazılar çıkyor o xzaman
Ben beceremedim onu nasıl yapılıyor[/QUO
cnm isminin yazdığı yere tıkla
açılan yerin ortalarında hamilelik takvimi yazıyo tahmini doğum tarihini yaz kaydet
Ben direk 6+4 te doktora gittim. Kese olusunca
Ben ilk 6+4 te doktora gittim. Kesenin gorulup bebegin gorulmeme stresini yasamamak icin
Canım ben bilerek kaydetmedim.. Ben tüp bebek tedavisi ile hamileyim.. Bu sebebple kese göründükten sonra ekleyeyim dedim takvimi :) yoksa çok hevesleniyorum bende ama..
Canım aslında bana 7. haftada git dediler.. Nasıl beklerim bilmiyorum sadece.. Çok paniğim.. Ayrıca birşey hissetmiyorum.. Arada bir kramp giriyor o kadar.. Göğüs hassasiyetimden başka hiç bişeyim yok :) iyi mi kötü bilemiyorum..