• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Evet eşimle babam da doktor:) oyle denk geldi valla:) eşim uzmanliga calisiyo kazanirsa doguma denk gelen zamanda tayinimiz cikicak onun da stresini yasiyorum. Cocuk telasina birde tasinma telasi eklenecek

offf neyseki güzel şeyler için cnm. yaşadığınız gelişmeler maşallah güzellikler için. için rahat olsun stres yapma. hepsi olur gider..

Kızlar merhaba.. Bende çok şükür hamileyim.. Henüz keseyi görmedik çok endişeliyim bu yüzden.. Adet günü 309 çıktı tahlilim.. 2 gün sonra da 779 çıktı.. Şimdi 5+1 deyim bugün.. Ne zaman keseyi gördünüz kızlar??

Rabbim bebişlerimizi kucağımıza versin inşallah..

Kızlar merhaba.. Bende çok şükür hamileyim.. Henüz keseyi görmedik çok endişeliyim bu yüzden.. Adet günü 309 çıktı tahlilim.. 2 gün sonra da 779 çıktı.. Şimdi 5+1 deyim bugün.. Ne zaman keseyi gördünüz kızlar??

endişe etme cnm. herşey normal görünüyor. hcg değerlerinde çk güzel artmış. hayırlı olsun cnm. bana gelince ben 6+0 a kadar bekledim ozaman gördüm bebişide kalbp atışınıda

Ben direk 6+4 te doktora gittim. Kese olusunca

Ben ilk 6+4 te doktora gittim. Kesenin gorulup bebegin gorulmeme stresini yasamamak icin

Kese benim de görünmedi hemen vajinal ultrasonla baktı öyle gördü. Bikaç güne görür merak etmeyin

Ben direk 6+4 te doktora gittim. Kese olusunca

Ben ilk 6+4 te doktora gittim. Kesenin gorulup bebegin gorulmeme stresini yasamamak icin

Canım aslında bana 7. haftada git dediler.. Nasıl beklerim bilmiyorum sadece.. Çok paniğim.. Ayrıca birşey hissetmiyorum.. Arada bir kramp giriyor o kadar.. Göğüs hassasiyetimden başka hiç bişeyim yok :) iyi mi kötü bilemiyorum..

Canım aslında bana 7. haftada git dediler.. Nasıl beklerim bilmiyorum sadece.. Çok paniğim.. Ayrıca birşey hissetmiyorum.. Arada bir kramp giriyor o kadar.. Göğüs hassasiyetimden başka hiç bişeyim yok :) iyi mi kötü bilemiyorum..

Benim de ayni sadece cok uykum geliyor ve arasira kasik batmalari oluyor. Baska hicbir belirtim yok korkma normal:)

Back