Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Nerde yaşıyorsunuz? Bende folik asit kullanıyorum bide progestan verdi ama içemiyorum onu ya. Bide bulatıdan bişey yiyemiyorum su içemiyorum

Canım regl sorna Kaçıncı günün bugün
Ben en son pazartesi yaptırmıştım bakalım bugün nasıl cikcak goguslerim patlıcak gibi yanları sizliyor cok

İnşallah canım benim beya bi sorunlu oldu yani panik atak hastasıyım sevinemedim bile çok ya Allah kolaylık versin hepimize.

sakin ol ve bu mutluluğun tadını çıkar cnm. bu anlarını ömründe kaç kere yaşayabilirsinki. sen mutlu ol ki bebişinde mulu ve huzurlu bir bebiş olsun cnm. dikkat et kendine

Canım regl sorna Kaçıncı günün bugün
Ben en son pazartesi yaptırmıştım bakalım bugün nasıl cikcak goguslerim patlıcak gibi yanları sizliyor cok
sat 22 ekim idi..
bat20-21 felan..
üzerinden 9-10 gün geçti yani..
ama geç döllenme olabilir..
çünkü ben adet 5.gün ve sonraki 5 gün ilaç kullandım sonra ki 5 gün boşluk sonraki 5 gün ilişki oldu..
anlican 3 hafta önce felan ilişki oldu :)

evet geç döllenme olabiliormuş cnm

Bebislerinizzz hayirli olsun arkadaslarrr...bizde daha cok yeniyizz...kasimda tup bebekler topigindeydik..orda hamile kalanlar yeni topik acalim dedik..ama buna rastladim burdan devam edebiliriz hepimizz...

Biz daha dr gitmedik hic..kese felanda giremedik o yuzden heycanliyim..yarin randevum varr...yarin tam 6 olucaz insallah...

hoşgeldiniz hayırlı olsun cnm. kimbilir ne emek vermişsinizdir. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…