• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Bebislerinizzz hayirli olsun arkadaslarrr...bizde daha cok yeniyizz...kasimda tup bebekler topigindeydik..orda hamile kalanlar yeni topik acalim dedik..ama buna rastladim burdan devam edebiliriz hepimizz...

Biz daha dr gitmedik hic..kese felanda giremedik o yuzden heycanliyim..yarin randevum varr...yarin tam 6 olucaz insallah...

Yarın mı gideceksin canım çooook sevindimmmmmm hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.. Bende c.tesi gidicem büyük ihtimalle.. Artık dayanamayacakmışım gibi geliyor :)

Kızlarr ben hastalıktan ölüyorum. Ne yapacağımıda bilemiyorum. Geçen hafta nezle hapşırma gözlerimden şıpır şıpır akan yaş. Nefes alamama herşey vardı. O yüzden raporluydum. Tam atlatıyorum derken üç gündür uyutmayan boğaz ağrısı öksürük. :KK43: dün sabaha karşı 4 :10 da yatabildim yatağa. 05:30 dada kalkmak zorundaydım kızı okula gönder kendim hazırlan. Anlıycanız şu anda perişan halde yatıyorum ama uyuyamıyorum öksürmekten. Ne yapmalıyım kızlar :KK43:
Ballı süt ic

Yarın mı gideceksin canım çooook sevindimmmmmm hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.. Bende c.tesi gidicem büyük ihtimalle.. Artık dayanamayacakmışım gibi geliyor :)

Yaa ben nasil dayandim hic bilmiyorum..binleri gecince gider bi kese gorurum diyordum dr 10 gun sonra deyince mecbur bekledim..yarin randevu ben heycandan ölüyorumm...

Hep guzel haberlerkmizi verelim insallah..ilaclara devam ediyormusun hala...

hoşgeldiniz hayırlı olsun cnm. kimbilir ne emek vermişsinizdir. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cnm
Aminnn...hepimize nasip etsin insallah...binbir korkular streslerle sonunda pozitifi aldim ama simdide aman bisi olmasin korkusu...hepimiz her seferinde guzel haberlerle gelelim insallahh...

Transfer surecinde ictigimiz ilaclar var...vitaminlar ..ve igne progestan igne..

Ooo super artmisss...masallah...rabbim kucaginiza aldiginiz gunleride gostersinn..hepimize..
İnşallah canım pazartesu 579 falandi 3 gün sonra 1397 şimdi haftaya perşembe randevum var o zamana kaç olur inşallah ilk önce kalp atışlarını duysak dik rahatliyaz:)

Back