Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Aynen canim bende 10 kilo aldım 53 le baslamistim 63 olmusum. Boyum da kısa istahimda cok açık gece gündüz farketmiyo napacaz biz boyle

Hiç bilmiyorum canım yaa benim boyum 165 çok kısa sayilmam ama artık tartiya çıkamaz oldum hiç almadığım hix olmadığım bi kilodayim ve işin kötüsü kendimi durduramiyorum

:)) Ayy bende msji ni okuduktan sonra ağlasammi Gülsem mi bilemedim :) ama zaten yapacak pek bişey de yok durduramiyorum kendimi :/

Iyi geceler annisler.. bende daha simdiden 7 kilo aldım ilk.hamileligime gore cok yemiyorum ama yinede alıyorum yaa. Bide benim bebis hep aşağı vuruyo. Kizlar akıntı oluyomu sizde

Malesef akıntı benim de sorunum. Ara ara oluyor doktor bir nebzeye kadar normal diyor. Rengi önemli tabi.
Benim bir de idrarım resmen safran sarısı decavit yüzündendir dimi?

Kızlar kilo konusunda bu kadar üzülmeyin. Hem son aylarda daha çok ve daha hızlı alacağız kendinizi şimdiden alıştırın.
Doğumdan sonra büyük bir kısmını vereceğiz emin olabilirsiniz.

Ben zaten 66 ile hamile kaldım kilolu sayılırdım yani. Bir kaç haftadır tartılmadım ama 3 hafta önce 74kg çıkmıştım. Ben bir anda aldım 9kg şimdi yavaşladı ama son zamanlara kadar almaya devam sonuçta.
Sıkmayın bu kadar canınızı. Bebişler doğduktan sonra yemek yemeyi bile unuturuz zaten.

kızlar şimdi sağlık ocağına gittim geldim. tetanoz aşısının 2. dozu vuruldu. kan, idrar tahlili falan yapıldı. kalp atışlarını dinledik bebeğin. yalnız ben tartıldım, 51 ile başladığım hamilelik yolculuğuma 22. haftada 58 ile devam etmekteyim. çok almışım farkında olamadım hiç. iştahım da öyle açık yani ne bulsam yiyorum o derece. özellikle hamur işine çok yüklenmişti. kesicem hamur işini.

Cok sukur bugun iyiyim cnm dunde cok agridi ama dr gitmedim. C. Te si kontrolum var soylucem o zmn... Sanirim usuttum diye tahmin ediyorum oğlumun futbol kursunda biraz usudum ctesi ondanmi oldu yoksa pazar cok gerildim ondanmi oldu bilemedim... Bugun hafif agrio aciyo sanki ins tamamen gecer... Sagol cnm merak ettigin icin

Kızlar çok hastayım, vucudum dokuluyor. Boğazım dolu yutkunamıyorum ve ateşim var.. Endişelendim bebeğime bişy olmaz kızlar değil mi.. Bol bol hareket edio ama bilmiorum korkuyorum lutfen fikir verin

Bir şey olmaz canım korkma. Ama enfeksiyon için antibiyotik vermesi gerekebilir. Baya uzun sürdü hastalığın doktora gitmedin mi?

Malesef akıntı benim de sorunum. Ara ara oluyor doktor bir nebzeye kadar normal diyor. Rengi önemli tabi.
Valla decavit yaparmi bilmiyorum cunku ben ne decavit nede baska bisey kullanmiyorum. Akinti bellinbi seviyeye kadar normal ama benim parcali akintim sut kesigi gibi fitil kullandim hala ayni anlamus degilim

Valla decavit yaparmi bilmiyorum cunku ben ne decavit nede baska bisey kullanmiyorum. Akinti bellinbi seviyeye kadar normal ama benim parcali akintim sut kesigi gibi fitil kullandim hala ayni anlamus degilim

Sarı, yeşil, kahverengi değilse sorun olmaz diye okudum bir yerde. Beyaz ve şeffafsa korkma bence.

Kızlar çok hastayım, vucudum dokuluyor. Boğazım dolu yutkunamıyorum ve ateşim var.. Endişelendim bebeğime bişy olmaz kızlar değil mi.. Bol bol hareket edio ama bilmiorum korkuyorum lutfen fikir verin

Gecmis. Olsun cnm eger kendini cok kotu hissediosan dr gorun atesim var demissin... Ates iyi degil hamilelikte onlemini alirsin cnm... Bol bol dinlen ihlamur vs ic... Cok gecmis olsun

geçmiş olsun canım. inşallah kısa sürede atlatırsın. ben de geçen haftalarda boğaz enfeksiyonu geçirdim ateşim yok diye ilaç falan almadım ama 10 gün dalan sürükledi beni nerdeyse. işte gebelikte en sıkıcı durumlardan birisi. bence mümkün oldukça dinlenerek ve bildiğimiz limon, bal, vs. tüketerek atlatmaya çalış. doktorlar antibiyotik verebiliyorlar tabi bu durumlarda ama biraz kâr - zarar hesabi gibi bu bence. bilmiyorum ne kadar doğru.

canım benim de idrarım bariz sarı yani. üstelik o kadar da su içiyorum. bence de dediğin gibi ya decavit ya da demir hapı yüzünden böyle.

Gecmis. Olsun cnm eger kendini cok kotu hissediosan dr gorun atesim var demissin... Ates iyi degil hamilelikte onlemini alirsin cnm... Bol bol dinlen ihlamur vs ic... Cok gecmis olsun

geçn ay yine boyle kotuydum acile gittim hiç bi mudahalede bulunamayız dedi. Sadece ağrı kesici serum,taktı yolladı. O yuzden gitmedim şimdi bişy yapmaz diye..
boğazımı yumuşatıcak bi tarif var mı. Bildiğim kadaryla ıhlamur faln içilmio

slm kızlar aşımızı olduk sabahtan şimdide kontrolden geldim kızımın böbreğince ufak çaplı bişi var dedi ama anlamadım takip edilecekmiş idrar birikmesi haa hatırşladım geçebiliyormuşta geçemiyoırmuşta takip edilecek bu nedir bilen varmı yada başına gelen varmı kızlar daraldım yaa onun dışında tüm organlarımız tamam sağlam öyle işte

canm bi ay once yine yakalamştım onu atlattım, bu dundendr boyle. Geçn gittiğimde hiç bişi yapamayız demişti diye gitmedim bnde

Bence sen yine de git ateş önemli. Sanırım ilaç almadan geçmeyecek. En azından yine serum taksınlar ateşin düşsün.
Gitmiyorsan da ılık duş falan al mutlaka. Ihlamur yasak değil fazla içme sadece. Boğazını tahriş etmeyecek sıcaklıkta limon sık, bal koy iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…