- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.341
Aynen canim bende 10 kilo aldım 53 le baslamistim 63 olmusum. Boyum da kısaistahimda cok açık gece gündüz farketmiyo napacaz biz boyle
Teşekkür ederim cnm. Amin inşallah bi daha yaşamam. Şimdi o kadar yavaş dönüyorum ki yatakta tedbirli
Kilo aldim diye hiç üzülme boşver ben umursamiyorum. Rabbim bize bu duyguları yaşattı yaa gerisi boş. Yıllarca zayıf gezdik birazda tombis olalım . Yeterki sağlığımiz yerinde olsun. Tek derdimiz bu olsun.
Ben bekarken yıllarca 40 kiloyu gram gecemedim. Taki eşimle Üniv. De eşimle tanışanà kadar. Sonra kilo alma diyeti yaptım gece 3 te kalkıp yarım ekmekle yemek yiyip yatmalarmi dersin kaşık kaşık pekmezler makarnayla ekmek yemeleri falan. Düğüne hazırlık başkaları vermek için ben almak içingelinlik güzel dursun diye. İşte 50 kiloya çıktım zar zor düğünden 3 ay sonrada hamile kaldım. Yanii anliycan yıllarca almak için uğraştım şimdide biraz kilolu olmanın tadını cikartiyorum ağlancak halimemi gülüyorum onuda anlamış degilim
Iyi geceler annisler.. bende daha simdiden 7 kilo aldım ilk.hamileligime gore cok yemiyorum ama yinede alıyorum yaa. Bide benim bebis hep aşağı vuruyo. Kizlar akıntı oluyomu sizde
zinedila nasıl oldun canım?
Kızlar çok hastayım, vucudum dokuluyor. Boğazım dolu yutkunamıyorum ve ateşim var.. Endişelendim bebeğime bişy olmaz kızlar değil mi.. Bol bol hareket edio ama bilmiorum korkuyorumlutfen fikir verin
Valla decavit yaparmi bilmiyorum cunku ben ne decavit nede baska bisey kullanmiyorum. Akinti bellinbi seviyeye kadar normal ama benim parcali akintim sut kesigi gibi fitil kullandim hala ayni anlamus degilimMalesef akıntı benim de sorunum. Ara ara oluyor doktor bir nebzeye kadar normal diyor. Rengi önemli tabi.
Benim bir de idrarım resmen safran sarısı decavit yüzündendir dimi?
Valla decavit yaparmi bilmiyorum cunku ben ne decavit nede baska bisey kullanmiyorum. Akinti bellinbi seviyeye kadar normal ama benim parcali akintim sut kesigi gibi fitil kullandim hala ayni anlamus degilim
Kızlar çok hastayım, vucudum dokuluyor. Boğazım dolu yutkunamıyorum ve ateşim var.. Endişelendim bebeğime bişy olmaz kızlar değil mi.. Bol bol hareket edio ama bilmiorum korkuyorumlutfen fikir verin
geçmiş olsun canım. inşallah kısa sürede atlatırsın. ben de geçen haftalarda boğaz enfeksiyonu geçirdim ateşim yok diye ilaç falan almadım ama 10 gün dalan sürükledi beni nerdeyse. işte gebelikte en sıkıcı durumlardan birisi. bence mümkün oldukça dinlenerek ve bildiğimiz limon, bal, vs. tüketerek atlatmaya çalış. doktorlar antibiyotik verebiliyorlar tabi bu durumlarda ama biraz kâr - zarar hesabi gibi bu bence. bilmiyorum ne kadar doğru.Kızlar çok hastayım, vucudum dokuluyor. Boğazım dolu yutkunamıyorum ve ateşim var.. Endişelendim bebeğime bişy olmaz kızlar değil mi.. Bol bol hareket edio ama bilmiorum korkuyorumlutfen fikir verin
canım benim de idrarım bariz sarı yani. üstelik o kadar da su içiyorum. bence de dediğin gibi ya decavit ya da demir hapı yüzünden böyle.Malesef akıntı benim de sorunum. Ara ara oluyor doktor bir nebzeye kadar normal diyor. Rengi önemli tabi.
Benim bir de idrarım resmen safran sarısı decavit yüzündendir dimi?
Gecmis. Olsun cnm eger kendini cok kotu hissediosan dr gorun atesim var demissin... Ates iyi degil hamilelikte onlemini alirsin cnm... Bol bol dinlen ihlamur vs ic... Cok gecmis olsun
geçmiş olsun canım. inşallah kısa sürede atlatırsın. ben de geçen haftalarda boğaz enfeksiyonu geçirdim ateşim yok diye ilaç falan almadım ama 10 gün dalan sürükledi beni nerdeyse. işte gebelikte en sıkıcı durumlardan birisi. bence mümkün oldukça dinlenerek ve bildiğimiz limon, bal, vs. tüketerek atlatmaya çalış. doktorlar antibiyotik verebiliyorlar tabi bu durumlarda ama biraz kâr - zarar hesabi gibi bu bence. bilmiyorum ne kadar doğru.
canm bi ay once yine yakalamştım onu atlattım, bu dundendr boyle. Geçn gittiğimde hiç bişi yapamayız demişti diye gitmedim bndeBir şey olmaz canım korkma. Ama enfeksiyon için antibiyotik vermesi gerekebilir. Baya uzun sürdü hastalığın doktora gitmedin mi?
canm bi ay once yine yakalamştım onu atlattım, bu dundendr boyle. Geçn gittiğimde hiç bişi yapamayız demişti diye gitmedim bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?