- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.321
Bende 162 cm mim 58.4 ile hamiş kaldım şimdi 64.5 kiloyum 6 Kilo aldim yani. Kızımda 50 ile hamiş kalmıştım 59 ile doğuma gitmiştim. Kızım 6 aylıkken 46 ya düşmüştüm . Bunda kilolu kalınca daha çok Kilo alıyorum demekki
Kızlar kimler şeker yüklemesi yaptırdı? Dr sana yapicam dedi. Eşim de gereksiz görüyor. Ne yapcagimi şaşırdım.
Canım çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın çok üzüldümBende 162 cm mim 58.4 ile hamiş kaldım şimdi 64.5 kiloyum 6 Kilo aldim yani. Kızımda 50 ile hamiş kalmıştım 59 ile doğuma gitmiştim. Kızım 6 aylıkken 46 ya düşmüştüm . Bunda kilolu kalınca daha çok Kilo alıyorum demekki
Canım ben yaptiricam şeker yüklemesi, netten baya bir araştırdım, diğer ülkelerin politikalarına baktım, amerikada, Avustralyada falan yapılıyor rutin olarak, ama öncelikle 50 lik yapılıyor, eğer sorun çıkarsa 75 veya 100 lük yapılıyor, bizde nasıl yapılıyor bilmiyorum,ama 100 lük ten şüpheleniyorum, çünkü hemşire aç gel dedi, birkaç saat burda olacaksın, saat başı kan alacağız dedi...50 lik te aç olmak gerekmiyor, karışımı içmeden kan alınıyor, sonra karışım içiliyor, 1 saat sonra yine kan alınıyor diye biliyorum.. Benim kadın doğum doktorum 50 lik yaptır dedi..Ben de öyle yaptiricam, 4 ünde devlette randevum var, ordaki doktorumdan istiyecem şeker testini..Kızlar kimler şeker yüklemesi yaptırdı? Dr sana yapicam dedi. Eşim de gereksiz görüyor. Ne yapcagimi şaşırdım.
Valla canım, şu halinle bile benim hayalimdeki boy kilo oranına sahipsin, maasallahBende 162 cm mim 58.4 ile hamiş kaldım şimdi 64.5 kiloyum 6 Kilo aldim yani. Kızımda 50 ile hamiş kalmıştım 59 ile doğuma gitmiştim. Kızım 6 aylıkken 46 ya düşmüştüm . Bunda kilolu kalınca daha çok Kilo alıyorum demekki
Teşekkür ederim cnm. Amin inşallah bi daha yaşamam. Şimdi o kadar yavaş dönüyorum ki yatakta tedbirliCanım çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın çok üzüldüm
Yaa bende 50 kg ile hamile kaldım şimdiden 58 oldum doğuma kacla girerim bilmiyorum çok Canim sıkılıyor bu duruma :// ama sürekli acikiyorum sanki midemde kurt varmış gibi . Buarada xanim başından geçenler i yeni okuyabildim xok uzuldum ya Allah tan iyisin şimdi çok dikkat et kendine aman sakin ihmal etme doktora gitmeyi ;/
Canım ben yaptiricam şeker yüklemesi, netten baya bir araştırdım, diğer ülkelerin politikalarına baktım, amerikada, Avustralyada falan yapılıyor rutin olarak, ama öncelikle 50 lik yapılıyor, eğer sorun çıkarsa 75 veya 100 lük yapılıyor, bizde nasıl yapılıyor bilmiyorum,ama 100 lük ten şüpheleniyorum, çünkü hemşire aç gel dedi, birkaç saat burda olacaksın, saat başı kan alacağız dedi...50 lik te aç olmak gerekmiyor, karışımı içmeden kan alınıyor, sonra karışım içiliyor, 1 saat sonra yine kan alınıyor diye biliyorum.. Benim kadın doğum doktorum 50 lik yaptır dedi..Ben de öyle yaptiricam, 4 ünde devlette randevum var, ordaki doktorumdan istiyecem şeker testini..
Valla canım, şu halinle bile benim hayalimdeki boy kilo oranına sahipsin, maasallah
Şımar kız, hakkın vallaSimarayimmi kiizz
Şımar kız, hakkın valla
Şaka bir yana, ben tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım, 2 yıllık süreçte 10 kilo almıştım zaten, şu an öyle bir rüyayı yaşıyorum ki, kilo falan umrumda değil, almak istemememin sebebi yine sağlık, şeker tansiyon falan çıkmasın diye, sağlıkla dünyaya gelsin diye, kolay değil yıllardır bekliyordum ben bu günleri, bazen diyorum kendime gerçek mi bu yaşadıklarım, inanamıyorum hala...
Kızlar kimler şeker yüklemesi yaptırdı? Dr sana yapicam dedi. Eşim de gereksiz görüyor. Ne yapcagimi şaşırdım.
Ben yaptırmayacağım. Doktorum şeker yüklemesi yapmıyormuş. Şeker taraması yapıyormuş sadece. 28.haftada yapılacak dedi.
Ben de cuma günü tetanoz aşısının ikinci dozunu olacağım kısmetse. Yine kolum 3 gün ağrıyacak.
çok teşekkür ederim cnm maalesefki bende bilmiyordum bu kadar şiddetlisini hiç yaşamamıştım. şimdi yatarken sağa sola dönerken ödüm kopuyo yavaş yavaş dönüyotum aynı şey olacakmı diye tedbirli.
ooğğğğ sende işi bitirmişsin maşallah. ben oda yapmayacağım. kızımda yapmıştım ama orda yatmadı hiç. şimdi küçük bir beşik 1,5 2 yaşına kadar yatabileceği sonra oda yapacağım inşallah.
kizlar kaç kilo aldiniz ben iyice coştum...67ile başladım24.haftam 75 oldumboy 1.68 nolur halimiz bilmiyorum
Bende yaptırmıyorum . Yarın benimde ikinci doz vurulacak gitmişken kanda vereceğim bakalım değerler ne olmuş. Öğlen 13:30 dada doktora gideceğim bebisimi görmeye inşallah
neden moralin bozuldu. Gebelikte oluşan bişy bu, bndede var.Bugün farkettim göbek deliğimden aşagıya dogru şimdilik açık tonlarda dümdüz bir çizgi oluşmuş Moralim bozuldu
Aynen canim bende 10 kilo aldım 53 le baslamistim 63 olmusum. Boyum da kısaYaa bende 50 kg ile hamile kaldım şimdiden 58 oldum doğuma kacla girerim bilmiyorum çok Canim sıkılıyor bu duruma :// ama sürekli acikiyorum sanki midemde kurt varmış gibi . Buarada xanim başından geçenler i yeni okuyabildim xok uzuldum ya Allah tan iyisin şimdi çok dikkat et kendine aman sakin ihmal etme doktora gitmeyi ;/
Aynen canim bende 10 kilo aldım 53 le baslamistim 63 olmusum. Boyum da kısaYaa bende 50 kg ile hamile kaldım şimdiden 58 oldum doğuma kacla girerim bilmiyorum çok Canim sıkılıyor bu duruma :// ama sürekli acikiyorum sanki midemde kurt varmış gibi . Buarada xanim başından geçenler i yeni okuyabildim xok uzuldum ya Allah tan iyisin şimdi çok dikkat et kendine aman sakin ihmal etme doktora gitmeyi ;/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?