- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.361
evet bunları yapiym en iyisi, çunku gonlum serumdan yana değil.Bence sen yine de git ateş önemli. Sanırım ilaç almadan geçmeyecek. En azından yine serum taksınlar ateşin düşsün.
Gitmiyorsan da ılık duş falan al mutlaka. Ihlamur yasak değil fazla içme sadece. Boğazını tahriş etmeyecek sıcaklıkta limon sık, bal koy iç.
tmm cnm çok sağolCnm bence ateşin varsa ihmal etme doktora git. Allah şifa versin cnm
canım benim kızımın da ayrıntılı usg de sağ böbreğinde minimal genişleme diye bir şey çıkmıştı. aynen senin gibi ben de çok korktum. günlerce düşünüyorsun elinde değil. doktorum bana korkamamamı söyledi. birçok gebelikte görülen bir durum, bu durumu yaşayan gebelerin çoğunda doğuma kadar düzelirmiş. düzelmezse de doğumdan sonra tedavisi olan bir durummuş. onun için sıkma canını. benim kızımın ki gerçekten doğuma kadar düzeldi. yani ayrıntılı usgden sonra çekilen tüm usglerde doktoruma sormuştum, anormal bişey yok rahat ol demişti. inşallah eğer böyle bir sıkıntıysa senin kızınınki de doğuma kadar düzelecektir.slm kızlar aşımızı olduk sabahtan şimdide kontrolden geldim kızımın böbreğince ufak çaplı bişi var dedi ama anlamadım takip edilecekmiş idrar birikmesi haa hatırşladım geçebiliyormuşta geçemiyoırmuşta takip edilecek bu nedir bilen varmı yada başına gelen varmı kızlar daraldım yaa onun dışında tüm organlarımız tamam sağlam öyle işte
canım günde bir fincan ıhlamurun bir ziyanı yok diye biliyorum ben içiyorum yani arada bir. zaten başka bir şey alamıyorsun, ilaç yok, adaçayı zararlı valla parol bile almaya korkuyor insan. ballı ılık süt, limon- bal-ılık su karışımı falan tüketmeye çalış. bir de eğer kurak bir yerde yaşıyorsan mutlaka biraz sıcak suyla odanı nemlendir (içine azcık vics de atabilirsin). kuruluk da boğazını mahvediyor.geçn ay yine boyle kotuydum acile gittim hiç bi mudahalede bulunamayız dedi. Sadece ağrı kesici serum,taktı yolladı. O yuzden gitmedim şimdi bişy yapmaz diye..
boğazımı yumuşatıcak bi tarif var mı. Bildiğim kadaryla ıhlamur faln içilmio
tşk ederim inşalalh canım geçer minnak daha yaa rabbim hepimizi bebeklerimizi korusuncanım benim kızımın da ayrıntılı usg de sağ böbreğinde minimal genişleme diye bir şey çıkmıştı. aynen senin gibi ben de çok korktum. günlerce düşünüyorsun elinde değil. doktorum bana korkamamamı söyledi. birçok gebelikte görülen bir durum, bu durumu yaşayan gebelerin çoğunda doğuma kadar düzelirmiş. düzelmezse de doğumdan sonra tedavisi olan bir durummuş. onun için sıkma canını. benim kızımın ki gerçekten doğuma kadar düzeldi. yani ayrıntılı usgden sonra çekilen tüm usglerde doktoruma sormuştum, anormal bişey yok rahat ol demişti. inşallah eğer böyle bir sıkıntıysa senin kızınınki de doğuma kadar düzelecektir.
dün de benim kontrolüm vardı benim kızımda içe dönüktü sırtıma dönükmüş önce kalbe bakamadı sonra yarım saat yürü gel dedi yürüdüm işte sonra döndü bebekKizlarrr bise soracammm bugun dr kontrolumuz vardi ama bebegimin yuzu ice donuk die dr tam muayene edemedi gun icinde iki kere daha gittim ama bi turlu bebegim dr amcasinin istedigi sekle donmedi...Gun icinde visne sulari ictim cikolatalar yedim ama yokkk cok da hareket etmedi..Bebeginin yuzu ice donuk olan var miydi..Napmam lazimm cok inatci kizim yaaa
Dr bakmam gerekenlere bakamadim demisti cocuk gosterene kadar denicez diyodu..Bugun yine gidecektim ozaman yuruyup oyle gideyim..Sen arti olarak biseyler yemismiydin sadece yurumekle mi döndüdün de benim kontrolüm vardı benim kızımda içe dönüktü sırtıma dönükmüş önce kalbe bakamadı sonra yarım saat yürü gel dedi yürüdüm işte sonra döndü bebek
Kizlarrr bise soracammm bugun dr kontrolumuz vardi ama bebegimin yuzu ice donuk die dr tam muayene edemedi gun icinde iki kere daha gittim ama bi turlu bebegim dr amcasinin istedigi sekle donmedi...Gun icinde visne sulari ictim cikolatalar yedim ama yokkk cok da hareket etmedi..Bebeginin yuzu ice donuk olan var miydi..Napmam lazimm cok inatci kizim yaaa
sadece yürüdüm gitmeden soda içtim ama oda çok yemiştim öğlen hazmetsin diye valal muayene 4 30 daydı yaklaşık 40 dakika adamın muayenede tur attık kızımla sonra döndü canını sıkma yürüde git birde konuş karnını okşa ben başka bişi yapmadımDr bakmam gerekenlere bakamadim demisti cocuk gosterene kadar denicez diyodu..Bugun yine gidecektim ozaman yuruyup oyle gideyim..Sen arti olarak biseyler yemismiydin sadece yurumekle mi döndü
geçmiş olsun olmaz bişi gönlünü ferah tut ateş daha tehlikeli hamilelikte dikakt edin kendinizeKızlar bugun gece 2 de çok kotu oldum, ateşim tavan yaptı. Boğazım ressmen zehir gibiydi.çok kıtuydum. Hemn kalkıp acile gittik bi progestan serum vurdu. Çok şukur çok iyi geldi. Ateşim duştu boğazımda daha iyi..
aslında ilaç almayı hiç istemedim ama mecbur kaldım. İnşllh bebeğime zararı olmaz bunun
çok teşekkur ederim, aman dikkat edin hepiniz. Çok fena bi salgın var vallageçmiş olsun olmaz bişi gönlünü ferah tut ateş daha tehlikeli hamilelikte dikakt edin kendinize
canım valla dediğin doğru ben çikolota çok istemeyerek yediğim için sanırım çok oynamadı :)Seninki ideal pozisyonu bulmuş döner mi hiç?
12.haftada ikili tarama için gittiğimde doktor ensesine bakmak için sırtını dönsün diye ne kadar çok rahatsız etmişti bebeğimi. Yavrucum ne tarafa döneceğini şaşırmıştı o geldi şimdi aklıma.
Canım sen en çok ne yerken mutlu oluyorsan onu ye kontrolden önce. Herkes çikolata diyor ama anne sevdiği şeyi yerken mutluluk hormonu salgıladığı için bebek de hareketleniyor.
Bu arada ben bir kaç gündür bebeğimin ayaklarını çok aşağıda hissediyorum. Kasıklarıma çok yakın tekme atıyor. Doktora gitmeme çok var merak ediyorum normal mi acaba ya?
nefes nefese kaldım ama yürüdüm sayende azıcık da olsa dönmüştü bebeğim ama bu sefer de kolu engel oldu..Salı günü tekrar gidecem..Çok saol canım...Şimdiye kadar böyle bir sorun yoktu herşeyini görebiliyoduk Neden böyle oldu anlamadımsadece yürüdüm gitmeden soda içtim ama oda çok yemiştim öğlen hazmetsin diye valal muayene 4 30 daydı yaklaşık 40 dakika adamın muayenede tur attık kızımla sonra döndü canını sıkma yürüde git birde konuş karnını okşa ben başka bişi yapmadım
yaa maşallah diyim sen iyisin az almissin ben baya aldim yaaCanım benim boy bıdık, 155 cm cikZaten kiloluydum boyuma göre, 64,5 kilo ile hamile kaldım, şimdi 69,5 kiloyum...Çok almamam lazım, top gibi hissediyorum kendimi simdiden
Iyi geceler kizlar. Ben bebegimin hareketlerini hep ayni yerde hissediyorum hic pozisyon degistrmiyo mu ya bu bebek.
Bide ben cok kilo aldim. 63 ile kaldim 70 kiloyum. Almak istemiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?