Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

cnm bende meniere var. baş dönmeleri hep yaşayan biriyim ama böyle bir şey hiç yaşamadım. tamda doktor değiştirmeye kara verdim yarın randevum var o zaman gideceğim

cnm yaa niye sinirleniyorsun boşver herşeyi. evladının huzuru sağlığından daha mı önemli. sen huzurluysan bebişin huzurlu. dikkat et cnm kendine.

ARKADAŞLAR BUGÜN ÖĞLEDEN SONRA AYRINTILI USG GİRECEĞİM KISMETSE. DUALARINIZI BEKLİYORUM. HAMİLENİN DUASI TUTAR DERLER. GERGİNİM BİRAZ SABAH İŞTE DE SORUN YAŞADIM. TAM DUYGUSAL HALİM ÜZERİMDE.

inşaallah sağlıklıca atlatırsınız..
ben de stres üzüntü telaş ile girdim ama çok şükür şimdilik her şe yolunda..
Rabb imiz korusun evlatlarımızı

ay maşaallah :)
yavrum footoğraf istiyoruz :)
ayrıca marka model ne tercih ettin
detaylandır bizi :

Ayy ben daha bisey almadim yaa 3 takim aldim sadece. Bide hastane icin cantami aldim Baskada bisey almadim
zaman var tabi daha ama ben de almadım bebek arabası dışında :)
anane babanne aldı bi kaç bişey ama biz sabır aşamasındayız henz :)
nisan 15 gelsin de hayırlarlaa bakalım

kizlar kaç kilo aldiniz ben iyice coştum...67ile başladım24.haftam 75 oldum boy 1.68 nolur halimiz bilmiyorum

ben 75 ile gebe kaldım düşün yani :)
şu an 81 felanım :)
yani aldığımı zkilomuz hemen hemen aynı :)
bakalım sonrasında nasıl olacağız :)

hadi gözün aydın :)

kizlar kaç kilo aldiniz ben iyice coştum...67ile başladım24.haftam 75 oldum boy 1.68 nolur halimiz bilmiyorum
Canım benim boy bıdık, 155 cm cik Zaten kiloluydum boyuma göre, 64,5 kilo ile hamile kaldım, şimdi 69,5 kiloyum...Çok almamam lazım, top gibi hissediyorum kendimi simdiden

cnm bebek arabası peg prego. kıyafetler kanz chicko sobee lcw fisher price hepsinden karışık e bebekten anneütfenden aldığım şeylerde var.

ateş ölçer bu cnm weewel. yazlık böyle tulumlarda aldım.

görüntülü telsiz philips.
puset ve arabanın sinekliğini ve yağmurluğunu almıştım onuda ekleyim onları trendyoldan aldım bebefox un.

puset yastığınıda trendyoldan aldım cnm.

Tskler kizlar butun gece agridan uyuyamadim ara ara sanci girdi surekli allah korusun aklima dogum sancisi geldi gidip geldi cunku surekli suan hala daha agrim var eger devam ederse gecmezse dr gidicem cok korkuyorum

oğluşlar için alışveriş pek de zevkli :)
kızlara göre eskiden daha az çeşit var idi ama şimdi çoğalmış çeşitler..
güle güle kullanın..
üzerlerinde giymiş olarak da fotoğraf çekeriz inşaallah

Tskler kizlar butun gece agridan uyuyamadim ara ara sanci girdi surekli allah korusun aklima dogum sancisi geldi gidip geldi cunku surekli suan hala daha agrim var eger devam ederse gecmezse dr gidicem cok korkuyorum
Canım bekleme istersen acile git, bebeği bir gör için rahat etsin...

marka ve alınack mağaza kararınız nedir_?

Bebek arabası için kesin kararımız inglesina oldu ,şimdilik puset+ana kucağı (oto koktuğu ) =3.000 TL mağazalarda ana kucağı için chicco balloon ana kucağını beğendik 340 TL civarı Ama beşikte next to me ve masif anne yanı beşik arasında hala gidip geliyoruz ...

anlaıdm kuzum
biz bebek arabası chicco urban aldık ..
puset henüz almadık..
oto koltuğu aynı zamanda puset olanalr var onlardan almayı düşünüyoruz ama henüz indirimde değil..beklemedeyiz..

cani

canim naptin amniyosentez yaptirdin mi
uzun zamandır internete giremedim. amniyosentez yaptırmaktan son anda vazgeçtim eskişehirde yaşıyorum 2 tane profesöre gittim.ve bebeğin gelişiminin çok normal olduğunu bu kadar iyi gelişen bir bebektenhiç kötü sonuçlar beklemeyiz dediler. kalbi ve tüm organları normal ... bebeğimde sıkıntı yok inşallah...yarın yine doktora gidicem .anlatırım gelişmeleri...

kızlar yarın tetanoz aşısı olucam sabahtan saat 4 30 da kalbimize bakılıcak bebişin geçen haftaydı iptal etmişti dr amcamız
kızımız iyidir inşallah 2 haftadır tedirginim birde sol bacağım çok ağrıyor gece uyutmuyor ağrı varmı bacağı ağrıyan yarın sonuçları sölerim size

Şu karikatürü acayip üstüme alındım. Ben de hep ğ ç ş gibi Türkçe karakterlerin zorluk çıkaracağını söylüyorum isim seçeneği sunanlara.

Bu arada eşimi Ömer Bera ismine ikna edemiyorum kızlar. Herkes beğendi ona beğendiremedim. Çok mu tuhaf bir isim? Anlamları ve fonoteği hoşuma gitti. Klasik ve yeni uyumu gibi.

Canım benim boy bıdık, 155 cm cik Zaten kiloluydum boyuma göre, 64,5 kilo ile hamile kaldım, şimdi 69,5 kiloyum...Çok almamam lazım, top gibi hissediyorum kendimi simdiden

Bende 162 cm mim 58.4 ile hamiş kaldım şimdi 64.5 kiloyum 6 Kilo aldim yani. Kızımda 50 ile hamiş kalmıştım 59 ile doğuma gitmiştim. Kızım 6 aylıkken 46 ya düşmüştüm . Bunda kilolu kalınca daha çok Kilo alıyorum demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…