Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canim benimde sadece kuru öksürükle başladı yani kalsiyum ilacı yaptı diye düşünüyorum ve bendede sadece kuru öksürük vardı ve görüşümde yara olmuş gibi agriyordu.yani o kadar kötüyse git doktora haftasonu olmadan. Tabi iyiliğin için söylüyorum canim valla benim turpla bitkilerle geçmedi bu arada fazla bak tüketme canim çünkü doktor fazlası bebeğe zararlı dedi

Bal tüketme demek istedim canim

Inşallah sonuçlar temiz çıkar canim rahat ol Allahin izniyle. Ve benim gibi ilk gebelik herhalde :)
Bu arada tetanoz aşısı evet iki gün filan agri ve ateş yapar birde bende biraz bulantı yapmıştı. Tabi kişiden kişiye değişir ve ilk iki uc gün sonra geçiyor zaten ağrısı filan

Ben strepsils kullandım bal ve limonlu olanından birde otacının bitkisel pastilini kullanmıştım. Ayrıca ayvada öksürüğe iyi geliyor ıhlamur kaynatırken içine biraz ayva kabuğu ve çekirdeğini atarsan daha faydalı oluyor. Meyve olarakta bol bol ye öksürüğü bastırıyor.

Canim gecmis olsun. Valla bende dogal yollarla atlatmstim. Hicbir dr ilac onermiyor. Ben kasik kasik bal yemistim oksuruk arttikca. Ve bir limonu tum olarak robottan gecirip yemistim baya faydasi oldu

Canim bence sabirsizligindan dolayi boyle oldu. Calisiyorsun kendine bebisine fazla vakit ayiramiyorsan kendi kendini bunaltmissindir. İyi seyler dusun.
Bizimki cok fena sorma aksam oliyo tekmeler basliyo uzandigimda babasi elini koyuyor çıt yok ya yer değistirir ya kıpırdamaz sabahlarida ayni. Şastim vallahi.
Bugun de müzige tepkisini ölçeyim dedim. Yuksek ses muzik actim tv den. Bizimki duyuyor artik baya hareketlendi. Hatta göbeğimi actim izledim. Şahane bi duygu . ay daha nelerini gorecez bakalim. O buyudukce ben daha da duygulanir oldum

Ben hiç ilaç veya pastil içememiştim o zaman korkudan. Kuru öksürüğü yumuşatmanın yolu boğazını tahriş etmeyecek derecede sıcak şeyler içmek. Pastil almak istersen eczacılar da bilir hamileler için olanı.

az önce aile hekimine gittim. pastil veya öksürük şurupları hamilelik kategorisi C segmentinedir o yüzden önermiyorum dedi. enfeksiyona karşı antibiyotik yazıyım dedi. onu da ben istemedim. ateşim falan da yok boğaz ağrım geçti nerdeyse. öksürük için aynen dediğiniz gibi vücut sıcaklığında bol bol sıvı tüketicekmişim yani bir süre daha çekecem sanırım, geçmezse buhar tedavisi gibi görünüyor.

3.ayda yaparsan olmayabilir 1 bucuk aylik fln oluyo 40 i o zmn olur... Oglumda ben mecbur 1 haftalik yapmıştım buyuk gelmisti kiyafetleri :)

merhaba geçmiş olsun, benimde hamileliğimin başında boğaz ağrım olmuştu ,dr bana pastil önerdi , eczacıyada sordum pastilin hiç bi zararı olmaz demişti Bepanten in pastilini almıştım ben en iyisi oymuş

tşk ederim

canım burada bepanten pastil yokki bende bir bulabilsem. eczaneye gitsem kesinlikle güvenmiyorum çünkü ellernde ne varsa onu öneriyorlar zararı olmaz deyip satmaya çalışıyorlar.

Kizlar size bisi sorucam özellikle kiz bebisi olacaklara.... Iliski gununuzu hatrliomusunuz adetten sonra sık sık mi, yumurtlama oncesi mi vs hatırlayanlar yazabilir mi rica etsem
Kocami 3 haftada bir görebiliyordum zaten canım. Benim yumurtlama günümden tam bir gün once ilişki oldu. Yani sık sık ilişkiye girmiyorduk ve adetim biteli 10-11 gün falan olmuştu. Kız geliyor :)

Benim de tüm belirtiler erkek gosteriyordu. Bi tek çin takvimi kız diyordu. Kız oldu gerçekten.

Hakiki pekmezi erimiş tereyağ ile karıştırıp ye. Bi tanıdığıma sadece bu iyi gelmisti. Gecmis olsun.

Arkadaşlar benim göğüs uçlarım çok küçük. Serçe parmagimin ucu kadar bile değil. Emzirme videoları izleyince şok oldum. Meme ucunun çocuğun boğazına kadar gitmesi gerekiyormuş. Yoksa yara oluyormus. Ne olacak benim halim yarayi gectim cocuk nasil emecek? Aranizda tecrübeli anneler de var. Benim gibi olup sonra göğüs ucu buyuyen var mi?

sen gene iyisin:) benimde memelerim gömülü çıkmıyor ben de kara kara düşünüyorum nası emecek diye ama sağma makinası alacam elektiriklilerden yapacak bişi yok emmesi zor olacak allah yardımcımız olsun

Kizlar panik yok ama büyük sabir gerektiriyio. Kuzenimde ayni dertten muzdarip. Ama bebis alisana kadar pes etmedi en sonunda da bebis alisti lokur lokur emiyo masallah . sutude cok iyi yariyo. Ama sakin pes etme dedi bana yarada olsa kucuk diye tutamasa da sabret alisir diyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…