• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Hayırlı sabahlar canim :) ogleden sonra ayrıntılı usg var heyecanlıyım birazda gerginim hersey yolunda gider ins sen nasılsın :KK66:

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.için rahat olsun . sıkıntı yapma mutlu gitki bebiş güzel güzel herşeyini .
Şükür ben iyiyim. kalça ağrım dışında tabii ;) olur böyle şeyler bulantılar gitti ya gerisi çekilir

Hayırlı sabahlar, hastayım ama mutluyum bugün güzel bir gün olacak inşallah:) Sen nasılsın?

çok geçmiş olsun. dikkat et kendine tam hastalık kapılacak hava var. sabah soğuk öğleden sonra sıcak bol bol c vitamini tüket cnm

hayırlı sabahlar iyi şükür işteyim sen nasılsın bakalım

bende iyiyim maalesef bende senin gibi işteyim. işim ağır değil ama hergün sabah 6,45 te çık 6 ya doğru gel. evde olmak istiyorum

çok geçmiş olsun. dikkat et kendine tam hastalık kapılacak hava var. sabah soğuk öğleden sonra sıcak bol bol c vitamini tüket cnm

bende iyiyim maalesef bende senin gibi işteyim. işim ağır değil ama hergün sabah 6,45 te çık 6 ya doğru gel. evde olmak istiyorum

Sağolasın canım, inşallah atlatırım.

Hayırlısıyla mayıs ayı gelse de doğum iznine başlasam diye hayal kuruyorum ben de:)) Öte yandan çalışabildiğin kadar çalış ki, izni doğum sonrası kullan diyorum kendime. Evde olmayı çooook istiyorum artık:/

Sağolasın canım, inşallah atlatırım.

Hayırlısıyla mayıs ayı gelse de doğum iznine başlasam diye hayal kuruyorum ben de:)) Öte yandan çalışabildiğin kadar çalış ki, izni doğum sonrası kullan diyorum kendime. Evde olmayı çooook istiyorum artık:/
kuzum valla bence çalışabildiğin kadar çalış ben aksilik olmassa dayanabildiğim kadar durucam bebek olunca ona vakit gerekecek allah yardımcımız olsun bakalım

kuzum valla bence çalışabildiğin kadar çalış ben aksilik olmassa dayanabildiğim kadar durucam bebek olunca ona vakit gerekecek allah yardımcımız olsun bakalım

Ben de öyle düşünüyorum da, memleket Nisan ayından sonra yanıyor, o sıcaklarda nasıl çalışacağım diye düşünüyorum işte. Kilom zaten çok, bir de kilo alma aylarıma girdim zaten:/ Allah yardımcımız olsun

Ben de öyle düşünüyorum da, memleket Nisan ayından sonra yanıyor, o sıcaklarda nasıl çalışacağım diye düşünüyorum işte. Kilom zaten çok, bir de kilo alma aylarıma girdim zaten:/ Allah yardımcımız olsun
amin canım kilo deme hiç ben 14 kiloyu devirdim kortizon yuzunden dr kızıyor bakalım benimde yaa geliyor ağustos gerçi hangi ildesin bilmiyorum ben ankaradayım rabbim hakkımızda hayırlısını versin bende korkuyorum bakma önceden izin alırsam özel sektör zaten anneye ihtiyacı var vs vs bilemedim herşey gönlümüzce olsun bakalım

amin canım kilo deme hiç ben 14 kiloyu devirdim kortizon yuzunden dr kızıyor bakalım benimde yaa geliyor ağustos gerçi hangi ildesin bilmiyorum ben ankaradayım rabbim hakkımızda hayırlısını versin bende korkuyorum bakma önceden izin alırsam özel sektör zaten anneye ihtiyacı var vs vs bilemedim herşey gönlümüzce olsun bakalım

Hatay'dayım ben, Ankara serin oluyor burası ise yanıyor. Ben şimdiye kadar sadece 2.5 kilo aldım. Ama zaten çok kiloluyum. Tüm tedaviler falan neredeyse hep arka arkaya oldu. İlaçlar da şişirdi, zaten hayata küskün haldeyken zayıflamakta hiç umrumda değildi açıkçası. Şimdi de araştırıyorum obez hamileliklerde doğum vs nasıl oluyor diye.

EVet doğumdan sonra daha çok ihtiyacı var, ben de nasıl bırakır işe dönerim ki diye bakıyorum ama yapacak br şey yok maalesef ki.

Hatay'dayım ben, Ankara serin oluyor burası ise yanıyor. Ben şimdiye kadar sadece 2.5 kilo aldım. Ama zaten çok kiloluyum. Tüm tedaviler falan neredeyse hep arka arkaya oldu. İlaçlar da şişirdi, zaten hayata küskün haldeyken zayıflamakta hiç umrumda değildi açıkçası. Şimdi de araştırıyorum obez hamileliklerde doğum vs nasıl oluyor diye.

EVet doğumdan sonra daha çok ihtiyacı var, ben de nasıl bırakır işe dönerim ki diye bakıyorum ama yapacak br şey yok maalesef ki.
evet sizin memleket fena sıcak,bence canını hiç sıkma kiloya falan sağlıcakla doğsun uğraşır vveririz. hayatada küsme
derim insanlar neler feda ediyor evlat sahibi olmak için ne kadar şanslıyım diye bak haddime değil ama pozitif düşün her zaman bebişte üzülmesin canım

evet sizin memleket fena sıcak,bence canını hiç sıkma kiloya falan sağlıcakla doğsun uğraşır vveririz. hayatada küsme
derim insanlar neler feda ediyor evlat sahibi olmak için ne kadar şanslıyım diye bak haddime değil ama pozitif düşün her zaman bebişte üzülmesin canım

Ay yok canım, hayata küskünlüğüm sahip olamadığım bebeğim ve son kaybım içindi zaten. Şuan çok şükür çok iyiyim ve kilom hiç umrumda değil. Sadece çok kiloyla epidural doğum olabilecek mi diye düşünüyorum. Bebeğim sağlıklı olsunda geriye kalan her şey önemsiz benim için.

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.için rahat olsun . sıkıntı yapma mutlu gitki bebiş güzel güzel herşeyini .
Şükür ben iyiyim. kalça ağrım dışında tabii :KK66: olur böyle şeyler bulantılar gitti ya gerisi çekilir

İnş xanim ya :) o kalça ağrıları bendr de oluyor zaman zaman kalsiyum magnezyum desteği olmadan olmuyor malesef

Selam hanımlar
Ya benim hiç keyfim yok bugün. Sebebini anlamadığım bir şekilde bunalıyorum iş yerinde. Dışarıda olmak istiyorum. :KK42:

Eşimle aynı şirketteyiz birlikte öğle yemeği arasında yarım saat yürüdük geldik iş başı yaptım yine aynı psikoloji. Bugün çoook sıkıcı bir gün. Ne yapsam ki?

Selam hanımlar
Ya benim hiç keyfim yok bugün. Sebebini anlamadığım bir şekilde bunalıyorum iş yerinde. Dışarıda olmak istiyorum. :KK42:

Eşimle aynı şirketteyiz birlikte öğle yemeği arasında yarım saat yürüdük geldik iş başı yaptım yine aynı psikoloji. Bugün çoook sıkıcı bir gün. Ne yapsam ki?

Ben böyle olduğumda genelde tansiyonum yükseliyor lütfen dikkat et. Bir de sıkılıp, bunalmışsın diye çok düşünmemeye çalış. Bebişe güzel şeyler bak netten, bana iyi geliyor bu:)

Ben böyle olduğumda genelde tansiyonum yükseliyor lütfen dikkat et. Bir de sıkılıp, bunalmışsın diye çok düşünmemeye çalış. Bebişe güzel şeyler bak netten, bana iyi geliyor bu:)

Ben de öyle düşünüp baktım netten bir şeylere o bile bir nebze rahatlattı. Bugün böyle demek ki. Bebişim de uyanıkkken aşağı baskı yapıyor o da rahatsız ediyor biraz.

Ben de öyle düşünüp baktım netten bir şeylere o bile bir nebze rahatlattı. Bugün böyle demek ki. Bebişim de uyanıkkken aşağı baskı yapıyor o da rahatsız ediyor biraz.

İyi etmişsin, geçenlerde bu vesvese halinde mevlit kıyafetini bile aldım:)) Tüm gün oturunca rahatsız ediyor beni.

Ben 17. Haftadan beri hissediyordum ama 20. Haftadan sonra çok bariz tekmeliyoo. Kızım ve eşimde elini koyuyor ve ucuyorlar sevinçten . Hele dün neyi farkettim bi bilseniz sabahleyin uzaniyordum yatağıma eşim oğlumun tekme attığını karşıdan farketti. Bende nasıl yaa sen karşıdan farkedemezsin daha dedim . Beklede gör dedi ve ondan sonraki tekmelediginde o anda yerini bile söyledi . İnanamadım. Daha bunun için çok erken değilmi hanimlarrr

Cok hareketli olcak demekki cnmm yandin :) benim oglum oyleydi

Hayırlı akşamlar bende buun çok keyifsizdim ben çalışmıyorum ama evde kpss çalışıyorum ondan mi sıkıldım anlamadım birde bebek hareketleri azaldı sanki oda canımı sıktı :KK43:

Iyi aksamlar cnm... Cok takma cnm surekli dusunursen kafayi yersin o oynuyodur sen hissetmiosundur... Bu kdr evhamlanma :)

Gunaydin hanimlarr :KK54: 110gunumu kaldi bizim . saka gibi vakit nasilda gecip gidiyor. İlk basladigimizda 5. 6,haftalardaydik masallah cok sukur hepimiz 20.haftayi devirdik. Milim milim buyudu bebislerimiz., onlari takip ettik, bulatilarimiz oldu, hastalandik, gobeklerimiz kucuk buyuk derken,cinsiyetleri de öğrendik .netice 2cm lik kuzularimiz 30cm e ulasti, bizi duymaya basladi ,göz kapaklari tekrar açilmaya basladi,parmak bile emer oldular . en kucugu 400-500 gr olan bebislerimiz var çok şükür rabbime . allahim olmayanlarada nasip etsin tattırsin inşallah.:KK36:
Bizimki naz bile yapiyo babasina büyüdude.

Back