- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 44
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.041
günaydın güle güle giyinsin bebiş hepsi birbirinden güzelAnneannesi de kızıma çeyiz yapmış
Kizlar göbek deligim ve çevresi cok kasiniyo ve kızardı bebe yagi sürüyorum niye by kadar kasiniyo ya
Günaydın anneler;
22. haftamın başındayım bugün de ayrıntılı ultrasona gireceğim fakat c.tesi çok yoğun hissettiğim bebeğimi 2 gündür hissetmiyorum, özellikle sırt üstü yatınca bariz hissediyordum fakat dün ve bu sabah hissetmedim, içime kuşku düştü, inşallah iyidir, öğlen dr. randevum çok tedirginim...
Anneannesi de kızıma çeyiz yapmış
Canim gobek deligi gerilerek acilmaya basliyo yavas yavas. Ayni dertten muzdaribim su an vucudumda en cok gerilen yer gobek cevrem benimdeKizlar göbek deligim ve çevresi cok kasiniyo ve kızardı bebe yagi sürüyorum niye by kadar kasiniyo ya
Kizlar hergun ayni hareketliligi gostermiyo sıkma canini gayet normal. Bu kadar kolay gerilmeyelim bebişlere yazik.Günaydın anneler;
22. haftamın başındayım bugün de ayrıntılı ultrasona gireceğim fakat c.tesi çok yoğun hissettiğim bebeğimi 2 gündür hissetmiyorum, özellikle sırt üstü yatınca bariz hissediyordum fakat dün ve bu sabah hissetmedim, içime kuşku düştü, inşallah iyidir, öğlen dr. randevum çok tedirginim...
Evet dumduz oluyor nerdeyse gobek ama surekli kasiniyo ve artik kasimaktan aciyoCanim gobek deligi gerilerek acilmaya basliyo yavas yavas. Ayni dertten muzdaribim su an vucudumda en cok gerilen yer gobek cevrem benimde
canım ben de cumadan beri rahatsızım boğaz enfeksiyonu artı geçmek bilmeyen bir öksürük var. sanki cuma günü falan bebeğimin hareketlerini daha net hissetmiştim de rahatsızlandığımda beri o da pek gönülsüz oynuyor, yani vuruyor da daha güçsüz gibi geliyor bana artık endişelenmekten sinir hastası olacağım sanırım allah herşeyin hayırlısını versin. sanırım bizdeki huzursuzluk ve tedirginlik onlara da yansıyor. haftaya pazartesi de ayrıntılı var. inşallah bundan dört beş ay sonra bebişlerin gazlarını uykularını falan paylaşırız buradanGünaydın anneler;
Evet dumduz oluyor nerdeyse gobek ama surekli kasiniyo ve artik kasimaktan aciyo
Kuzum pozitif ol bebise yazik ben de grip oldugum da kipirti olmamisti ama masallah bi taraflarini karnima yaslayip gerdiriyo simdi yakinda sende yasayacaksin kacarin yok . her anin tadini cikarmak lazimcanım ben de cumadan beri rahatsızım boğaz enfeksiyonu artı geçmek bilmeyen bir öksürük var. sanki cuma günü falan bebeğimin hareketlerini daha net hissetmiştim de rahatsızlandığımda beri o da pek gönülsüz oynuyor, yani vuruyor da daha güçsüz gibi geliyor bana artık endişelenmekten sinir hastası olacağım sanırım allah herşeyin hayırlısını versin. sanırım bizdeki huzursuzluk ve tedirginlik onlara da yansıyor. haftaya pazartesi de ayrıntılı var. inşallah bundan dört beş ay sonra bebişlerin gazlarını uykularını falan paylaşırız buradan
haklısın canım sağol güzel dileklerin için.Kuzum pozitif ol bebise yazik ben de grip oldugum da kipirti olmamisti ama masallah bi taraflarini karnima yaslayip gerdiriyo simdi yakinda sende yasayacaksin kacarin yok . her anin tadini cikarmak lazim
haklısın canım sağol güzel dileklerin için.
kızlar tetanoz aşısı zorunlumu sağlık ocagndan aradılar biri bu hfta digeri 24 cü hadftada 2 doz yaptırıcakmışım ben yptırmak istemiyırum dr sorayım birde siz ne yaptınız
Aksine somon ye özellikle dedi benim dr um ama 340 gr dan küçük olsun büyüklerde civa oluyo dedi.ben hiç balık yiyemiyorum tabi orası ayrıHamilelikte somon zararli mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?