Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Günaydın anneler;

22. haftamın başındayım bugün de ayrıntılı ultrasona gireceğim fakat c.tesi çok yoğun hissettiğim bebeğimi 2 gündür hissetmiyorum, özellikle sırt üstü yatınca bariz hissediyordum fakat dün ve bu sabah hissetmedim, içime kuşku düştü, inşallah iyidir, öğlen dr. randevum çok tedirginim...

Ya aynı şey bendede oldu iki gündür ya çok az hissediyorum ya da hissetmiyorum bende tedirginim benim ayrıntılı usg de yarın ins hersey yolundadir. Çıkınca bizide haberdar et

Ki
Kizlar hergun ayni hareketliligi gostermiyo sıkma canini gayet normal. Bu kadar kolay gerilmeyelim bebişlere yazik.

canım ben de cumadan beri rahatsızım boğaz enfeksiyonu artı geçmek bilmeyen bir öksürük var. sanki cuma günü falan bebeğimin hareketlerini daha net hissetmiştim de rahatsızlandığımda beri o da pek gönülsüz oynuyor, yani vuruyor da daha güçsüz gibi geliyor bana artık endişelenmekten sinir hastası olacağım sanırım allah herşeyin hayırlısını versin. sanırım bizdeki huzursuzluk ve tedirginlik onlara da yansıyor. haftaya pazartesi de ayrıntılı var. inşallah bundan dört beş ay sonra bebişlerin gazlarını uykularını falan paylaşırız buradan

Kuzum pozitif ol bebise yazik ben de grip oldugum da kipirti olmamisti ama masallah bi taraflarini karnima yaslayip gerdiriyo simdi yakinda sende yasayacaksin kacarin yok . her anin tadini cikarmak lazim

kızlar tetanoz aşısı zorunlumu sağlık ocagndan aradılar biri bu hfta digeri 24 cü hadftada 2 doz yaptırıcakmışım ben yptırmak istemiyırum dr sorayım birde siz ne yaptınız

kızlar tetanoz aşısı zorunlumu sağlık ocagndan aradılar biri bu hfta digeri 24 cü hadftada 2 doz yaptırıcakmışım ben yptırmak istemiyırum dr sorayım birde siz ne yaptınız

Cnm yaptırılıo asi ben oglumdada yaptrmistim bundada 20.haftadan sonra gdip yaptiricam

Hayırlı akşamlar herkese iyisiniz insallah:) bu arada bebek ne zaman tekme atmaya başlıyor benim daha netleşmedi hareketler bazen çok bazen hiç yok normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…